Şimdi Ara

kibris gezisi ve sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jasmine court otelden yer ayirtttik, bamtur acentesinden.
    ucak biletini de pegasustan aldik.
    fakat ercan havalimanindan otele nasil gidecegiz ve de nasil havaalanna donecegiz?
    taxi ucreti, 2 ki$i git gel 60+60 = 120 tl ye geliyor, onun yerine 3 gunluk arac kiralasam 180 tl ediyor.
    Bu otellerin servisleri var mi ya da ucretleri ne civarda?
    ya da istanbuldaki gibi ercandan girne ve diger $ehir merkezlerine yolcu goturen tasitlar yok mu?

• hocam kıbrısta toplu taşıma olayı yok malesef. Araç ta kiralama trafik soldan akıyormuş, süremezsiniz diyorlar...
  • Olu sezon icin baspinar arac kiralama diye bir yer buldum. Adamlar 10pound a nissan arac kiraliyorlar ve de ercan a arac birakma ucretsiz diyorlar webde. Reservasyon formlarini doldurdum. Bakalim dogru mu.
    Ozelden arkadas yazdi, fakat baskasi da faydalanirsa diye yaziiim dedim.

Vincent Lord dedi:

ben de araştırırken duymuştum. Oteller ile taksiciler arasında anlaşma falan oluyormuş. Onlar müşteriyi taksilere yönlendiriyormuş. Yani avanta meselesi. Taksiciler de bunu yolculardan çıkarıyormuş.. Normalde gideceğin yere bir otelin taksisi ile gidersen en az 1.5 katı ödersin demişti bir arkadaşım...
  • kıbrısta toplu taşıma olmadığı için taxicilik hem daha gelişmiştir hem ucuzdur hem de taxiler daha kaliteli modellerden seçilmektedir. bunun sebebi mercedes gibi araçların rutubete karşı daha dayanıklı olmasıdır. vardığıunızda havaalanında zaten pek çok taxi de göreceksiniz. pazarlığa tabidirler. aşağı yukarı bir taban fiyat da vardır.

büyük oteller müşterilerini görüşmeye göre havalanından özel minibüsle alabilmektedirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 13 Şubat 2010; 23:23:49 >
  • Kıbrıs'ta toplu taşıma pek yok belki ama son 1 yıldır Kıbhas denen servisler var. Girne'ye 10 liraya götürüyor. Oradan da bir taksiyle en fazla 10 liraya otele gidersiniz. 30 liraya gitmiş olursunuz yani 2 kişi. Araç kiralama konusunda da kiralamanız sizin için daha güzel olur ama gezeceğiniz yerleri iyice belirleyip ona göre yolları öğrenmeli ve plan yapmalısınız. Kıbrıs'ta yaşam şartları daha rahat olduğu için şehir merkezleri çok geniş, arabasız gezmek çok zor. Trafiğin ters olması da problem değil. Ben acemi bir şoför olmama rağmen ters direksiyonla ters trafikte çok rahat araba kullanabiliyorum. Bunun bir sebebi de Kıbrıslıların ingiliz kültürüne daha yakın olması. Hız yapmazlar, sık sık yol verirler. Başka sorunuz olursa cevaplamaktan zevk duyarım.
  • Tesekkurler.
    Bu hafta sonu dondum kibris tatilimden.
    2 gunluk idi. sun rent a car diye havaalanindaki yerden aldim arabayi. 150 + 20 tl benzin parasi verdim. Min 3 gun kiralandigi icin, gunlugu 50 ye geldi.
    trafik denildigi gibi problemli degil.
    girne kale gezisi, st hilarion, gazi magosa namik kemal zindani, st joseph -> lala mustafa pasa camii, mara$ bolgesi, salamis harabeleri
    ni gezerek tatili bitirdik.
    kibhas in saatleri pek uygun olmayabiliyor bu arada.

GİRNE KALKIŞ
    04:50
    09:00
    11:15
    13:30
    16:15
    18:30

ERCAN KALKIŞ

09:30
    12:00
    16:30
    19:30
    23:45
  • Jasmine court girne carsida. Kibhas'a binin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.