Şimdi Ara

Kıbrıs'ta öğrenci ve tsk mensuplarına gümrüksüz araba satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
15.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kıbrıs'ta yaşıyorum ve bir arkadaşımla birlikte bu işle uğraşıyoruz. İngiltere'den getirilen arabalar plaka değişimi yapılmadan TSK Personeli ve Öğrencilere Gümrüksüz Satış Yapıyoruz. Herhangi bir vergi ödenmiyor, aldığınız arabayla istediğiniz zaman Türkiye'ye gidebilirsiniz. (Max 6 ay kalabilir). Gerekli belgeler öğrenci veya TSK personeli olduğunuza dair belge, KKTC ehliyeti. Fakat önemli bir husus Aracı alıp satmak istediğiniz vakit sadece TSK personeli ve öğrenciye satabilirsiniz. ve bunların dışında çalışma izniniz varsa gümrüksüz araç alım satımından yararlanazmazsınız. Aracı bu iki grup dışında kalanlara(çalışma izinli, KKTC vatandaşı) satmak isterseniz gümrük ödemesi yapılmak zorundadır.

Örnek Fiyatlar: VW Golf 2007 model for £7,800, 2007 model Mini Cooper for £8500 or a 2007 model BMW 318i for £9,500.

Bunların dışında marka model fiyat alabilir ya da araba için ayırdığınız paraya model sorabilirsiniz.

Ulaşmak için: 0533 876 8254 veya ÖM.

İlginiz için teşekkürler.

• pound? para birimi bu mu kıbrısta
  • araçlar ingiltereden geldiği için bu şekilde. bizden pound karşılığı gelen tl bazında islem yapmıyorlar maalesef fiyatları pound uzerinden veriyoruz.
  • Araçlarım km'lerini merak ettim doğrusu. İngiltere 2. el sitelerinde bile 2007 Golf 12-13000 pound civarında.
  • araçlar bizim tarafımızdan ingilitereden seciliyor kontrol ediliyor(kaza, boya, arıza) ve o şekilde getiriliyor. ben şuana kadar 12-13bin pound arası golf gormedim en yuksek 10bin pounda yakın.. araç km'leri yaş ortalamasına göre normal olarak seciliyor. egerki ebay.co.uk gibi sitelere bakarsanız orada bir cok ucuz arac var fakat bir cogu 150.000mil civarında yani ortalama 200.000 km. ama dedigim gibi biz bu sitelerden bagımısız olarak ingilterede secerek getiriyoruz.
  • benim bildigim direksiyon sağda degilmi bu araçların?
  • sağ direksiyon arabalar ingiliz sistemi. 2008 itibariyle KKTC'de sol direksiyon 0 satışı yasaklandı ve şuanda elde olan cok eski model sol direksiyonlar yada yüksek km'li modelli araclar kaldı. ayrıca 2010 yılına kadar KKTC'den alınma sol direksiyon araçlar TR'de plakalandırılıyordu fakat artık oda yok. Yasaya göre sol direksiyon aracın TR plakalı olması için 3 yaşında olması gerekir. Yakın zamanda kalan sol direksiyon arabalar içinde yasa çıkacak ama TBMM'den onay çıkması gerekiyor. Bu şartlarda TSK mensubu ve öğrenciler adadan satın aldıkları sol direksiyon araçları modeli ve yaşı bakılmaksınız sol direksiyon KKTC plakalı araçları TR'ye geçirecek ve plaklandırabilecek. Ama yasa hala TBMM'den onaylanıp KKTC'ne yollanması bekleniyor.

Buarada düşünen arkadaşlar için min 3500sterlin değerinde araba getirebiliyoruz.(taşıma bedeli dahil) fiyat karşılatırması yapmak isterseniz KKTC araba piyasasında 8000-9000sterline denk gelen araba modellerini getirmiş oluyoruz.

Araçlarımızın en yüksek KM'si 120bin km civarındadır bunlarda leasing yoluyla alınmış-satılmış arabalardır( Türkiye'de filo satışındaki arabalar gibi) ortlama 50bin 60bin km araçlar getirmekteyiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attim hocam
  • 5 yıldır kıbrıstayım ılk defa sızden duydum cok kısıye gumruk subesıde dahıl sordum ve böle bı durumun oladıgını ögrendım...sız bu ısı nasıl yapıyorsunuz bı anlatırsanız bızde ogrenelım..
  • Yok böyle bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıbrıs ta ,böyle bir uygulama yok. bazı dolandırıcıların Gürcistan'dan araçları getirip Türkiye'de 2 yıl kullanabilirsiniz yalanı gibi , bazı dolandırıcılık olayları söz konusu. hem Kıbrıs hem de Türkiye'deki gümrük ve ticaret müsteşarlığından,gerçeği öğrenebilirsiniz. yularda anlatıldığı gibi değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.