Şimdi Ara

KIBRISA GİDİYORUM;cevaplarsanız sevinirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar..317.dönem Levazım Asteğmen Güven... :) topic için teşekkür ederim..acemiliğimi İST.- Küçükyalı'da bitirdim ; meslek kurasına girip /KIBRIS - Lefkoşa KTKB K.K. 'na 'Yabancı Dil Derslerinde gör. üzere/ atandım...Sorum çok :

*İnternette nereye girdiysem olumlu bi sonuç ve görüş yakalayamadım kıbrıs hakkında..özellikle hiç internet adresi veya tel. numarası bulamadım KTBK hakkında..Ne yapabilirim?

*Oraya vardığımda nerede kalırım,nasıl barınırım;Lefkoşada mı olurum yoksa başka yerlere verilirmiyim?..

*Cep telefonu kullanımı nasıl?Burdan hat götürmelimiyim?..

*Kısacası beni Kıbrısta nasıl bir askerlik bekliyor?..

Özellike oralarda bulunmuş görev yapmış arkadaşlar,cevaplarsanız çok sevinirim,bilgilerinize çok ihtiyacım var...Teşekkürler...

• Kıbrıs için hiç iyi şeyler duymadım ama yinede başındaki komutan bile çok şeyi değiştirebiliyor...Beildiğim kadarıyla Asteklere avea hattı veriolar.Belli biryere kadar bedava.Kendi hattını ve telefonunuda götür.Serbest Asteklere...
  • Gittiğin yer Kıbrıs,sonuçta genel manada rahatsın.Ayrıca ,meslek kurası ile gidiyorsun,yani karargahta görevli olacaksın.Su sıkıntısı olur yazları.Ulaşım sıkıntılı,araba almanı tavsiye ederim.Kıbrısta avea çekmiyordu geçen yıl.Ya turkcell veya vodafone götürüp uluslararasına açtır,yada ki bu benim tavsiyem ,oraya varır varmaz kıbrıs turkcell hattından al.
    Güzel günler seni bekliyor,alışma sürecin ,yaklaşık 1 ay, sıkıntılı geçebilir.Kendini buna hazırla.Sonra çoook güzel bir askerlik yapacaksın.
    Haa buarada Hellim ızgara yemeyi unutma.

:)
  • Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı

bende şu anda orada askerlik yapıyorum ama girnedeyim

buraya bağlı bir sürü birlik var KITIBIK diye okurlar kıbrıs imkan bakımından sigara içenler gibi çok iyi ama ANAVATAN gibisi yok

Çok özledim TÜRKİYEM seni 112 BY
  • canım kıbrısım ya o kadar zor askerlık yaptımkı anlatamam tras olup ayranla yuzumuzu yıkıyorduk ama yınede o kadar cok ısterdımkı orda olmayı hocam degerını bıl kıbrısın zaten sen varmıssın dır oralara keyfını suremeye ocakta ve kasım cıvarı denetlemeler olur bıraz sıkarlar ondan sonra yazın magosa da denız sahıl kampları vs vs vs kıbrsı ASIGIINIM YANINDA OLAMASAMDA
  • kıbrısta askerlık yapıyorum 28 mekznıze loj. destek kıtaları komutalıgında
    aslankoy kıslasında.
    duruma gore degısıyor kıprısta askerlık cok kotu yerıde var kral gıbı yerıde var tamamen sans umarım guzel bır yerde askerliğine devam edersin
  • 8 ay bitti Kıbrısta rahat bir askerlik yapıyorum ama lanet olsun genede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polatlıya nasıl gidebilirim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 14 üncü ayın bitmesine 14 gün kaldı,

14 gün sonra evimdeyim inşallah

Bizim burda (KTBK) Astekler çok rahatlar kafalarına göre mekanları var arabalarla akşam oldumu girne sokaklarında fink atıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GpRsCi -- 15 Ekim 2007; 21:36:56 >
  • kışla içinde cep telefonu veya sim kartı bulundurmak , kullanmak ve taşımak rütbeli personel ile erbaş ve erlere kesinlikle yasaktır. sadece bulunduğu görev itibariyle özel izin verilmiş rütbeli personel cep telefonu taşıyabilir ama genede her alana giremez cep ile. aksine hareket edenler ahkeri mahkemece yargılanmakta olup aldıkları ceza oranında gün askerlik hizmet sürelerine eklenmektedir. levazımcı olmanız nedeniyle özel izin verilmeyecek bir görevde olacağınızı düşünüyorum. bu nedenle giderken yanınızda cep tlf. götürmeyin. ordaki duruma göre hareket edersiniz.
  • Rahatça cep kullanabildiğiniz yerler var
    Tel örgü var ama istediği gibi kaçabilir herkes geceleri alemler night clüplere kaçanları çok duyduk
    ama kaçsa kaçsa nereye kaçacak 4 tarafı deniz
  • bende askerliği kıbrısta yaptım magosa paşaköyde kısa donem olarak. orda bırakın cep telefonu sim kartla bile yakalansanız hemen işlem yapıyorlardı. ben cuzdanda ozel bı yer yapmıstım orda saklıyordum sim kartı ve hic yakalanmadım. dikkatli olmak lazım.
  • daha ne diyim çok sanşlısın dil tercümanı olarak gidiyon.umarım dersanede çalışırsın helke bide istihbarata düşersen acırım haline.Bende serhatköyde yaptım 305. asteğemen olarak ama karakol komutanıydım.gezilecek yer kıbrıs ama askerlik yapılack yer deil.hele o denetlemeler yok mu.Valla insanı bıktırır.KTBK için ne güzel.hele onun gazinosunda kahvaltı yapabilmek bi ayrıcalıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.