herkeze merhaba arkadaşlar , babamın meselği nedeniyle kıbrısda oturuyorum ve özel okula gidiyorum(ama eğitimi türkiyenin devleti belki daha aşşağıda) neyse bu sene teog giricem 8.sınıfım okuldaki dersler : ingilizce , matematik , fen derslerini (ingilizce) görüyoruz tamam türkiyedeki teogla konular benziyor ama biraz farklılıklarıda var bana önerileriniz nelerdir ve sizce başarılı olabilirmiyim=?
quote:
Orijinalden alıntı: emorex123
herkeze merhaba arkadaşlar , babamın meselği nedeniyle kıbrısda oturuyorum ve özel okula gidiyorum(ama eğitimi türkiyenin devleti belki daha aşşağıda) neyse bu sene teog giricem 8.sınıfım okuldaki dersler : ingilizce , matematik , fen derslerini (ingilizce) görüyoruz tamam türkiyedeki teogla konular benziyor ama biraz farklılıklarıda var bana önerileriniz nelerdir ve sizce başarılı olabilirmiyim=?
Niye olamayasın kitapları alırsın çalışırsın Müfredat hiç de sorun olmaz yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: _savaş32_70
quote:
Orijinalden alıntı: emorex123
Niye olamayasın kitapları alırsın çalışırsın Müfredat hiç de sorun olmaz yani
zaten final dershanesinden bütün kitaplarına abone oldum
Merhaba,
Slayt sunusu şeklinde TEOG'a Hazırlanma Rehberi hazırlamıştım.Aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsin