Şimdi Ara

Kıbrısdayım teog

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze merhaba arkadaşlar , babamın meselği nedeniyle kıbrısda oturuyorum ve özel okula gidiyorum(ama eğitimi türkiyenin devleti belki daha aşşağıda) neyse bu sene teog giricem 8.sınıfım
    okuldaki dersler : ingilizce , matematik , fen derslerini (ingilizce) görüyoruz tamam türkiyedeki teogla konular benziyor ama biraz farklılıklarıda var bana önerileriniz nelerdir ve sizce başarılı olabilirmiyim=?

• quote:

Orijinalden alıntı: emorex123

herkeze merhaba arkadaşlar , babamın meselği nedeniyle kıbrısda oturuyorum ve özel okula gidiyorum(ama eğitimi türkiyenin devleti belki daha aşşağıda) neyse bu sene teog giricem 8.sınıfım
    okuldaki dersler : ingilizce , matematik , fen derslerini (ingilizce) görüyoruz tamam türkiyedeki teogla konular benziyor ama biraz farklılıklarıda var bana önerileriniz nelerdir ve sizce başarılı olabilirmiyim=?

Niye olamayasın kitapları alırsın çalışırsın
    Müfredat hiç de sorun olmaz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

quote:

Orijinalden alıntı: emorex123

herkeze merhaba arkadaşlar , babamın meselği nedeniyle kıbrısda oturuyorum ve özel okula gidiyorum(ama eğitimi türkiyenin devleti belki daha aşşağıda) neyse bu sene teog giricem 8.sınıfım

Niye olamayasın kitapları alırsın çalışırsın
    Müfredat hiç de sorun olmaz yani

zaten final dershanesinden bütün kitaplarına abone oldum
  • Merhaba,

Slayt sunusu şeklinde TEOG'a Hazırlanma Rehberi hazırlamıştım.Aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_109209870/f_//tm.htm#109209870
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.