Türkiyede tanınan kıbrıslıların son durumu: 3t Taner: Mersinde genç bir kızı taciz edip kuzey kıbrısa kaçtı, orda bir kıbrıslı influencera tecavüz edip güney kıbrısa kaçtı, orda zenci bir kıza tecavüz edip müebbet yedi. Kendisini ziyarete gidenlerden meth dileniyor. Cenk Hoca: Spor hocası diye ünlendi şu an uyuşturucu bağımlısı. Pavyon dizisinde oynayan oyuncu kız: Pkk destekçisi Jahrein: Eski forum postlarında pkk ve asala destekçisi olduğu görülüyor. MV olucam deyip kılıçdaroğlunu yayına aldı mv adayı gösterilmeyince chpye pkklı diyerek akpnin kazanmasına yardım etti. Kıbrısın türkiyeye hiçbir faydası olmadığı gibi suriyenin de olmayacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kıbrıslıların Türkiyeye faydası ve Suriye
-
-
fayda mı?
kuzey kıbrıs sırtımızdaki vergi yükünün tahmin ediyorum en az 5te 1idir
avrupa bağımsızlıklarını saysa da kurtulsak şunlardan omg
-
Ne kadar saçma ve SIĞ bir bakış açısı.
Herkesin suçu veya düşüncesi kendine. Bu saydığın isimler Kıbrıs' ımı temsil ediyor ? Akıllara şu soru geliyor senin Türkiye Cumhuriyetine faydan veya katkın ne ki böyle konuşabiliyorsun !
Bana ne veya bize ne Taner'in şahsi suçundan gider hapiste yatar. Veya Bize ne kim yasaklı madde kullanıyor kullanmıyordan ? Veya bize ne insanların şahsi fikirlerinden düşüncelerinden söylemlerinden !
3 kişi sayıp Koca kıbrıstan vaz geçelim bize zarar demek nasıl bir kafa yapısı nasıl bir sığlık gerçekten komedi. Yunan Olsa böyle saçma bir öneri vermez yaa komik olur Türkler bana güler deyip yazamaz yani.
-
Taner zaten önceden de Kıbrıs'ta yaşıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani kürd güzelleyip de kıbrıslı Türklere laf edenleri pek iyi niyetli olduğunu sanmıyorum? Oradaki insanlardan biri ile konuştunuz mu? Türkiye, savaş sonrası orada neler olmuş?
Ecevit malesef çok pasif kalmıştır savaş sonrası. Erbakan ise sırf "milli değer" diye orayı dincilerle dolduruyor. hataylı maraşlı urfalı araplarla kürdlerle dolduruyorlar.
sonuç? "ben savaştan önce evimin kapısını kitlemezdim, ama şimdi kitlemek zorunda kalıyorum" diyen kıbrıslı Türkler olmaya başlıyor.
sonrasında sen ise oraya ne götürdün?
Kumarhane!
kumarhane cennetine çevirdiğin yerde tabiki de eroin meth olacak sapığı arsızı olacak.
malesef durumlar bunlar.
eğitim götürürsen mesela bak neler yapılabiliniyor:
son not:
Ayrıca kıbrıslıklar, sürgün edilen karamanoğullarının ve aydınoğullarının bir bölümüdür. Adamlar oraya isteyerek gitmediler. adaya tıktın, kaderine bıraktın. en sonunda sultanın adayı sonrasında 5 milyon mecidiyeye ingilize sattı!
-
Kıbrısda doğanlar bunlar zaten
Kıbrıs diyerek altı boş şeylerle doldurarak, yapıcı olmayan boş konu
Özkan bile haklı çıktı karşında, düşün yani açtığın konunun saçmalığını...
-
Kıbrıslıların değil ama Kuzey Kıbrıs'ın Türkiye'ye şöyle bir faydası var.
-
Türkiyeye faydası olan bir kıbrıslı bulana kadar devam
Yasin Obuz : Survivorda ünlü olmuş. Yasadışı c*sino reklamı yapmaktan türkiyede aranıyor.
https://x.com/haskologlu/status/1855963079663595967?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng
Deniz Aksoy: Youtubeda türkçe fake kız tavlama videoları çekip 500k takipçiye ulaşıp illegal c*sino reklamlarına başlamış türkiyede aranıyor.
https://x.com/haskologlu/status/1855970455879872521?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng
Kıbrısın türkiyeden aldıkları:
Ailesi zengin olup ama avrupa değil kıbrısı tercih eden gençler ya kıbrısta kumarhane batağında yada insan başına 1 pavyon düştüğü için pavyon batağında donuna kadar söğüşlenir. Kıbrısda bu ikisinden başka iş yoktur kıbrıslılar tembel olduğu için burada bile çalışmazlar hepsi memur olur günde 2 saat çalışır türkiyeden gelen paralarla yan gelir yatar. Kaynak: kıbrısda k*marhane müdürlüğü yapan serdar tavus
https://www.youtube.com/watch?si=n_HMPNgDt0oM4I__&v=v-_Os_Wl7DQ&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çoğu kıbrıslının türkiyeyi sevdiğini kesinlikle düşünmüyorum.Kişisel bakış açım bu şekilde.
-
Düşüncesini beğenmediğin birisini engellememek neden problem olsun? Özkan'la bir konuda tartışmıştık, iyice köşeye sıkışınca çareyi engellemekte bulmuştu. Kendisi beni engelledi.
Çeto konusunda da haklısın. Kendisi ile bir çok bol bol kapıştık, neden onun yan çarı olayım ki?
Açtığın konu gerçekten saçma. "Cherry picking" denir buna.
-
olaya kibrislilar olarak degilde kibris olarak bakarsan nelere faydasi oldugunu daha iyi anlayabilirsin, yok yine anlayamiyorsan bence sen bu konularla hiç haşır neşir olma....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimbilmez -- 22 Aralık 2024; 17:13:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- suriye araba sitesi
- kürtler atatürk"ü sever mi
- başkent inşaat şikayet
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- iphone servis yok hatası
- türkiye"nin en büyük fabrika sıralaması
- reeder nerede üretiliyor
- sıfır araba fiyatları
- özel numara bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X