Şimdi Ara

kıbrısta üniversite okumak mı istanbulda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hukuk okumak istiyorum ama malesef devletler olmuyor maddi açıdan hangisinden ailemi daha karlı çıkarabilirim ortalama bi yaşamla kıbrıstaki okulu 10000 istanbuldakini 20000 tl olarak ele alırsak?

• Hangi üniversiteler olduğunu belirtir misin?
  • yakın doğu üniversitesi ve maltepe üniversitesi
  • yakın dogu ıcın 1 tehlıkelı hoca oldugunu duymustum 100 kusur kısıden 13 kısı mezun olmustu
  • YAKIN DOĞU ise simdiden kafandan sil interneti iyice araştır 1 tane olumlu yorum göremezsin yakındoğu hukuk ise tam bir facia mezun olmak cok zor (elin devamlı cebine gider gelir gider gelir ailende devamlı bankaya gider gelir gider gelir)

bak bu video 2011 tarihli yakın doğunun okulun bahçesi burdakilerin yarısı hukuk okuyor gittiğin zaman görceksin video herşeyi anlatıyor...

yakın doğu üniversitesi video izle tıkla
  • ablam doğu akdenizden 2006 çıkışlı şuan şartlar ne durumda bilmediğimden size soruyorum.kıbrısı kesin düşünmüyorum yani peki sizin öneriniz hangi üniversite?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvaring

YAKIN DOĞU ise simdiden kafandan sil interneti iyice araştır 1 tane olumlu yorum göremezsin yakındoğu hukuk ise tam bir facia mezun olmak cok zor (elin devamlı cebine gider gelir gider gelir ailende devamlı bankaya gider gelir gider gelir)

bak bu video 2011 tarihli yakın doğunun okulun bahçesi burdakilerin yarısı hukuk okuyor gittiğin zaman görceksin video herşeyi anlatıyor...

yakın doğu üniversitesi video izle tıkla

video için teşekkür ederim demek istediğinizi anladım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muğla İİBF'de okuyan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kibris gideceksen dogu akdeniz yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğu akdenize gitmeyi düşünüyorum. yakın doğuya kötü demişsiniz. doğu akdeniz hakkındada biraz bilgi verirseniz iyi olur.
  • Iyidir iyi.d bnde yazacam gelirmiki siralamam 286000 pdr 276000 ile almis.
    Kibris candir.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.