Şimdi Ara

Kıbrıstan Türkiye'ye Yatay Geçiş (Özel Üniversite) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
120.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın doğu üniverstesi diş hekimliğinde tam burslu okuyorum. türkiye'de devlet üniversitelerine yatay geçiş yaparsam okuduğum senelerin ücretini ödeyecek miyim? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  • ya ben bu sene dgs ile uluslararsına geldim ve hazırlık okuyorum hazırlıkda türkiyeye geçiş yapablrmiyim yada diyelim hazırlıği geçemedm ama türkiyede bölümüme devam etmek istiyorum byle birşey varmı yardımcı olursanız sevinirim...
  • bende uluslararasi kibris universitesinde fizik tedavi okuyorum turkiyeye mutlaka gecmem gerek burada yapamam bana da yardimci olurmusunuz neler yapmam gerek...
  • bi zamanlar yatay geçiş hayallerim vardı. vizelerden f alınca hepsi suya düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychologist7 -- 15 Nisan 2014; 18:38:14 >
  • Kibris Kendi anayasasi olan kendince ''Bagimsiz bir devlet''.T.C. Kanunlari onlari baglamaz.Eger Universite sana sozlesme imzalatmissa ayrilacagin zaman verdigi bursu geri vereceksin diye ve onlarin kanununda bu yasalsa yapacak bir seyin yok.Odemen gerekicek.Yasal degilse KKTC makamlarina(mahkeme,egitim bakanligi veb) sikayet edersin hallederler buyuk ihtimal.
  • Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Ben girne amerikan ilk ve acil yardımı kazandım. sonuclar bugun acıklandı fakat ben orda devam etmek istemiyorum 1.sınıfın 1.dönemi geçiş yapabiliyormuşuz diye duydum. Şartlar neler bilen var mı ve hangi üniversitelere geçiş yapabilirim?
  • Bilgi edinirsen banada yaz lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba forumda yeniyim bana bu yerleştirmelerde lefke geldi ama ben hiç kıbrısa gitmek istemiyorum zaten burayıda mecbur kaldığım için yazdım turkiyeye nasıl geçiş yapabilirim bir donem bile beklemek istemiyorum

• Selam arkadaslar bayramınız kutlu olsun oncelıkle ben gırne amerıkan %100 bursu sınema tv ıngılızce kazandım bu sene fakat istanbula gecis yapmak ısıtıyorum 1 sene hazırlık sınıfı var Girne'de nedir ne değildir ıstanbulda herhangıbır vakıfa gecmek ıstesem %50 gıbı burs sağlıyorlar mı gecişte lütfen yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munzox -- 28 Temmuz 2014; 11:53:43 >
  • selam arkadaşlar kktc doğu akdenizde %50 burslu inşaat muhendisligi okuyorum ankarada özel bi üniye gecmek istiyorum ama 1. si ayni sekilde %50 burslu mu oluyorum 2. si eger basvurdugum uniler beni kabul etmesse kibristaki bursum iptal olurmu . çogu kisi kibristaki %50 bursunda iptal olur dio ama nasil

• Biraz gec olcak cevap ama şoyle soyliyim. basvurursan ve kabul olur veya olmaz farketmez sen kibristan ilisigini kesmis olmuyorsun. Bursuna hic birsey olmaz korkma o konuda. Ama gecis yaptigin yerde burs vermezler. Burssuz okumaya razi olmalisin

• Tam 5 yıl olmuş mesajımı gördüm , zaman ne çabuk geçiyor :)

Gördügünüz gibi geçiş yapmak o kadarda kolay degil arkadaşlar , ortalamayı tuttursanızda şartlar olgunlaşmalı . Ben erasmusu tercih ettigim için geçiş yapmadım ancak pişman degilim .
  • Arkadaslar ben farkli bir soru soracagim. Kibristaki en ucuz universite ve devlete yatay geciste en cok imkani saglayan universiteler hangileri?

• Selam arkadaslar. Bir arkadaşım Kıbrıs'ta özel tıp okuyor. Turkiyeye gecmek istiyor yök ten denklik belgesi almasi gerekiyor mu bugün yök e gitti 1 ay sonra gondeririz demisler yatay gecisler ne zamana kadar devam ediyor?

• Gecen sene agustosta ankaraya gidip alan arkadaslara hemen vermisler. Ben eylulde gittigimde 15 gun sonra adresine gelir dediler. basvuru suresi gecmisti ama konusup sonra getiririm demiştim sorun olmadı

• ben de tam burslu kıbrısı yazmak istiyorum daha sonra devlete geçmem ne kadar olasılıklar dahilinde bi bilen varsa dedesinin hayrına yardmcı olursa bahtiyar olurum

• merhaba benim bi sorum olacak ben bu yıl dogu akdeniz %50 mimarlık yazmayı dusunuyorum fakat ilerleyen zamanlarda türkiyede bir devlet üniversitesine gecmem mumkun olur mu biraz hızlı cevap verirseniz sevinirim arkadaslar
  • Merhaba ben şimdi yatay geçişe başvursam benim bursum kesilir mi ? Kesilmez ise burs miktarında değişiklik yapabilir miyim ? %25 den %50 ye geçme gibi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam herkese Kıbrıs'ta %100 bursluyum. Ortalamam 2.6 fakat bir dersim alttan var. Türkiye'ye özel Üniversiteye %50 geciş yapabilirmiyim? Ösym puanım yetiyor.
    Sıkıntı alttan bi ders olması tamamen engel mi?

• Dostum sen geçiş yaptın mı?
    Arkadaşlar bir şey soracağım, girne GAÜ'den gaziantep hasan kalyoncu üniversitesine geçiş yapılması için neler gereklidir, arkadaşın 2010da bahsettiği gibi Denklik belgesi vs gerekli mi yökten? Bir de kktc üniversiteleri halen yurtdışı üniversitelerine mi giriyor geçiş yaparken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 6 Haziran 2017; 22:10:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.