Selam öncelikle ben t.c vatandaşıyım 2015-2016 da gırdıgım ösym sınavı ıle yakın dogu üniverstesinde tıp fakültesini kazandım 42bin sıralama ile aynı dönemde türkiyede 40 bin sıralama sınırı gelmişti. Sonrakı sene kıbrısada geldı şimdi ben türkiyedekı bır üniversteye yatay geçiş yapmak istiyorum yönetmelıkte yatay geçiş için 2015-2016 dan ıtıbaren 40 bin sınırı aranmaktadır yazıyor fakat KKTC yurt dışı sayıldıgı için onuda kapsıyormu emın olamadım eğer kapsıyorsa bu durumla ılgılı kanunen yapılabıcek bır sey (açık) varmıdır konuya hakim olan arkadaşların yardımını beklıyorum. Teşekkurler herkeze...
berebB
kullanıcısına yanıt
telefonla iritibat kurabilirmiyiz internetim sıkıntılı tıp yazacam sizin tanıdıklarınız varsa yönlendirirsiniz 055535930349 telefonum çaldırın arayayayımya da telefonunuzu verin lütfen
berebB
kullanıcısına yanıt
telefonla iritibat kurabilirmiyiz internetim sıkıntılı tıp yazacam sizin tanıdıklarınız varsa yönlendirirsiniz 055535930349 telefonum çaldırın arayayayımya da telefonunuzu verin lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme