Şimdi Ara

KICKER A AMFİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR 2 TANE KICKER COMP 15 SUBWOOFER ALACAGIM BUNUN İÇİN NE TİP BİR AMFİ TAVSİYE EDERSİNİZ TAVSİYELER İÇİN TESEKUR EDERİM

• kicker comp VR 15 ise 1000 rms yapar toplamda helix 1000 spxl öneririm 2 ohdma 1000 rms verir, biraz daha ucuz olsun istersen jbl 1201.1 var 2 ohdma 1147 rms
  • hayır arkadasım kıcker comp 15 1000 watt 250rms bunun için amfi tavsiyesi soruyorum daha almadım bassları onumuzdeki haftalarda alacagım sence dogru bir seçim mi bunların tane si 200 ytl ye bu fiyata daha kaliteli bass bulunurmu
  • bir tane kicker l7 al ve jbl 1201.1 ile besle daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: wwaww

hayır arkadasım kıcker comp 15 1000 watt 250rms bunun için amfi tavsiyesi soruyorum daha almadım bassları onumuzdeki haftalarda alacagım sence dogru bir seçim mi bunların tane si 200 ytl ye bu fiyata daha kaliteli bass bulunurmu

2 tane comp 15 için jbl gto 601.1 iyi olur, 2 ohmda 584 rms.
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

quote:

hayır arkadasım kıcker comp 15 1000 watt 250rms bunun için amfi tavsiyesi soruyorum daha almadım bassları onumuzdeki haftalarda alacagım sence dogru bir seçim mi bunların tane si 200 ytl ye bu fiyata daha kaliteli bass bulunurmu

audiocu bu durumda 2 subwooferi paralel baglayip tek kanal anfiye baglamasini tavsiye ediyorsun yanlis anlamadim dimi ? ( benimde aklimdan iki tane comp 15 yada comp12 almak geciyoduda ) nasil besliycem diye düşünüyodum

• quote:

Orjinalden alıntı: askvesen

quote:

quote:

audiocu bu durumda 2 subwooferi paralel baglayip tek kanal anfiye baglamasini tavsiye ediyorsun yanlis anlamadim dimi ? ( benimde aklimdan iki tane comp 15 yada comp12 almak geciyoduda ) nasil besliycem diye düşünüyodum

Evet galiba öle önermiş. Arkadaşım sen tek amfi ile 2 sub besleyeceğine 2 tane 301.1 al daha iyi. Hem her bassı tek amfi ile beslemen daha sağlıklı ve daha performanslı olur...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    SUBWOOFER TAVSİYESİ....
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sagolun arkadslar
    tavsiyeleriniz için tesekkurler
  • quote:

quote:

quote:

aynen öle diyorum amfinin köprülenme özelliği var 4 er ohma göre bağlanmış iki sub birbirleri arasında paralellenip amfiye 2 ohmda köprülü girilir. veyahutta 4+4 olan sublar kendi aralarında paralelenip bir bas 1. kanala 2 ohmda diğer basta 2. kanala 2 ohmda girilir sistem gül gibi çalışır.

• quote:

220 ytl ye zaten cvr 15 var 500 rms 20 ytl fazla ver cvr al çok güçlü bi bass istanbul tahtakalede......
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa-80

quote:

220 ytl ye zaten cvr 15 var 500 rms 20 ytl fazla ver cvr al çok güçlü bi bass istanbul tahtakalede......

aynennnnn 20 ytl fazla wer sağlam olur tahtakale ucuz ordan alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscengiz -- 31 Ekim 2008; 10:18:17 >
  • hadiya o kadar ucuz mu du cvr 15ler vallah hiç haberim yok tu tavsiyen için saol kardeşim

quote:

Orjinalden alıntı: cscengiz

quote:

Orjinalden alıntı: isa-80

quote:

aynennnnn 20 ytl fazla wer sağlam olur tahtakale ucuz ordan alabilirsin

• arkadaslar ben ilk tesisatımı yapacagım bu ilk tesisatıdeneyimli bir tesisatcıya yaptıracagım fakat iler de bir gun tesisatta degişiklik mutlalaka yaparım bu yuzden işi ogren mek istiyorum bana su 2 ohm 4 ohm kelimeleri ne anlama geliyor bunları acıklaya bilirmi birileri pek anlamadımcunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwaww -- 1 Kasım 2008; 11:47:37 >
  • hoparlörlerin dirençleridir o. 4 ohmluk 2 adet hoparlörü paralel bağlarsan diren. 2 ohm a düşer. profesyonel anfiler 2 ohm da hatta 1 ohm da çok daha yüksek ses verdigi için bu uygulamalar yapılır. çift bobinli sub ların üretim amaçlarındada bu vardır.
  • yani dusuk ohm lu baslar daha kaliteli baslar dır! dogru abnlamışmıyım?
    quote:

hoparlörlerin dirençleridir o. 4 ohmluk 2 adet hoparlörü paralel bağlarsan diren. 2 ohm a düşer. profesyonel anfiler 2 ohm da hatta 1 ohm da çok daha yüksek ses verdigi için bu uygulamalar yapılır. çift bobinli sub ların üretim amaçlarındada bu vardır.
  • quote:

yani dusuk ohm lu baslar daha kaliteli baslar dır! dogru abnlamışmıyım?
    quote:

hoparlörlerin dirençleridir o. 4 ohmluk 2 adet hoparlörü paralel bağlarsan diren. 2 ohm a düşer. profesyonel anfiler 2 ohm da hatta 1 ohm da çok daha yüksek ses verdigi için bu uygulamalar yapılır. çift bobinli sub ların üretim amaçlarındada bu vardır.

kaliteli anlamına gelmez hoparlörün ohmajı ne kadar düşerse, amfiden hoparlöre giden gerilim ve akım ters orantılı olarak artıcağından daha yüksek güçlere ulaşılacak. ancak herşeyin maxı zararlıdır.
  • sagol arkadasm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.