Şimdi Ara

KICKER COMP15 38 CM BASS YORUMLARINIZI BEKLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM arkadaşlar dün gece bi heves KICKER COMP 15 38CM BASS ALDIM fakat performansı için en uygun ses yalıtımı ve bass kutusu için tavsiyelerinize ihtiyacım var... bu bass portlumu yoksa portsuzmu daha iyi ses verir e uygun litresi nedir ?

uygun cevaplardan sonra birkaç sorum daha olacak

şimdiden tüm forum üyelerine t.ederim

• ellerine emeğine sağlık
  • daha bugun cvr 15 taktırdım ve arabanın parçalarının tek tek elimde kalmasından korkuyorum çok fazla basınç yapıyor.kabin konusuna gelirsek ben tam spl 142 litrelik kabin tasarladım.kendi zevkim bu oldugundan. ancak hundayinin bagajına sıgmayınca 5 cm ustten kısaltma yaptık.su an evde otururken hala kulaklarım zonkluyor inanılmaz bir tonu var.1.8 santim çiğ mdf den imal kabine 55.9x7.6x39.4 cm ebadında aynı mdf den kare port taktık.tesisatçı kutuyu götürdügümde ötmez bu dedi ancak sesi açınca dükkandaki camların hepsi oynuyordu.sana tavsiyem spl yapıcaksan ve eğer imkanın varsa kabini özel yaptır ama port ölçülerini değiştirmeden comp 15 için kullanma klavuzunda bulabilirsin kare port ölçülerini.
  • arkadaşım yeni CVX 15 ALDIM KABİN ÖLCÜLERİN NELERDİR BİR FİKİR VE DENEYİM VEREBİLİRMİSİN . kısık sete pop tarzı müzikler dinliyorum. ve dip baslar daha cok hoşuma gidiyor saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

arkadaşım yeni CVX 15 ALDIM KABİN ÖLCÜLERİN NELERDİR BİR FİKİR VE DENEYİM VEREBİLİRMİSİN . kısık sete pop tarzı müzikler dinliyorum. ve dip baslar daha cok hoşuma gidiyor saygılar

portluda basslar uzuyarak çıkıyor heryer zangırdıyor ben gürültü çıkartmak için aldım desem yeridir. kısık seste ses kafa ütülüyor ama sole sesi ortalara doru yükseltince cigerlerine yaptığı baskı çok güzel kısık dinliceksen cvx i kapalı kutuda sq kabin yapacaksın.
  • MC_AVALON kardeşim hayırlısı olsun yeni bass sistemin bilgilerin içinde t.ederim :)
  •  KICKER COMP15 38 CM BASS YORUMLARINIZI BEKLERİM
  • ölcü için teşekkürler bugün yarın yapıcam .sen hoparlörü kac ohm da hangi marka ve model mono ile kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

ölcü için teşekkürler bugün yarın yapıcam .sen hoparlörü kac ohm da hangi marka ve model mono ile kullanıyorsun

jbl 601.1 mono bass kicker cvr i (4+4) ohm 2 ohm da sürüyor araban ufaksa ve bu kabinden yaparsan yalıtım yapcam diye ugrasırsın yalnız.
  • ATA TEKNOLOJİ CENTER

FİRMAMIZDA PIONEER SONY JBL KİCKER KENWOOD JVC EN ÜNLÜ MARKALAR EN UYGUN FİYATA

Firmamız istanbuldaki MediaMarket'lerin oto grubundada personel bulunduran, (oradaki satıcı arkadaşların T-shirtlerinde Firma ismimiz mevcuttur ATA ELEKTRONİK) Ve mediamarket'den alınan teyiplerin montajını yapan ekip desteğini sağlayan köklü ve profesyonel bir firmadır. Merkezimiz istanbul Eminönün'de.

mail: info@atateknolojicenter.com

Tel: 0212 513 85 29

Sitemize üye olun kazançlı çıkın.www.atateknolojicenter.com

Sitemizde fiyatlarımız en alt seviyede havale veya kredi kartı ile alışveriş yapabilirsiniz,Sitemizde 3D SECURE Sistemi ile güvenle kredi kartı kullanabilirsiniz. Alternatif olarak Gittigidiyor'daki Mağazamızı Tavsiye ederiz. Profilimizdeki yorumları Okuyarak firmamızın güvenilirliği konusundada fikir edinmiş olursunuz.

Gittigidiyor Mağazamız için

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/ATA_TEKNOLOJI_CENTER/

Komisyonsuz.com'daki mağazamız için

http://www.komisyonsuz.com/?s=satici_urunleri&user=atateknoloji

''EN ÜNLÜ MARKALAR, EN UYGUN FİYATA''

http://atateknolojicenter.com

www.atateknolojicenter.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.