ArkadaşLar araßa set dizecem.Setim ; Pioneer DEH-P7150UB , JVC CS-HX6947 , Pilippo Mono 600 Rms 150 x 4 ve son oLarakda Kicker CVR Subwoofer aLmak istiyorum..ßu sistemde kaLdırıyor 38 Liği ama ßen kararsızım çok yüksek şekiLde ßass oLur da sesi boğar diye .. SizLerden yardım ßekLiyorum .. ÖnereßiLeceğiniz subwooferLarda varsa yazarsanız sevinirim arkadaşLar .. Herkese Şimdiden Teşşekür Ediyorum !!
38 lik ile 30 luk tamamen ayrı
zaten 30 luklar genel olarak arabasında yer olmayanlar için yapılıyor her zaman tercihin 38 lik olmalı daha dolgun bass veriyor boğma olayı fln olmaz bass çok gelirse kısarsın bası
38
quote:
Orjinalden alıntı: EmreFB1907
38 lik ile 30 luk tamamen ayrı
zaten 30 luklar genel olarak arabasında yer olmayanlar için yapılıyor her zaman tercihin 38 lik olmalı daha dolgun bass veriyor boğma olayı fln olmaz bass çok gelirse kısarsın bası
Bazı arkadaşLarımda çok fazLa aßartı oLacağını söyLüyor ... 30 Luk aLmamın daha iyi oLacağını söyLüyorLar :S
quote:
Orjinalden alıntı: audiocu
38
TeşekkürLer
Bu bassların boyut farklı dinlediğin müzik ve basınçla orantılı.Ama bence 30 cm ideal.Hızlı şarkılarda 38liğin yetişemediğini söylüyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: dj747
Bu bassların boyut farklı dinlediğin müzik ve basınçla orantılı.Ama bence 30 cm ideal.Hızlı şarkılarda 38liğin yetişemediğini söylüyorlar.
nadir olmak üzere 1-2 şarkıda hissettim bunu
arabanın kendi kolonları önce tak diye bass vuruyor arkadan da woofer vuruyor güm diye ama şarkıların %90 ında problem yaşamassın