Şimdi Ara

Kicker CVR Almak İstiyorum .. 30 Cm Mi Alsam ? 38 Cm Mi ? Yardım BekLiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLar araßa set dizecem.Setim ; Pioneer DEH-P7150UB , JVC CS-HX6947 , Pilippo Mono 600 Rms 150 x 4 ve son oLarakda Kicker CVR Subwoofer aLmak istiyorum..ßu sistemde kaLdırıyor 38 Liği ama ßen kararsızım çok yüksek şekiLde ßass oLur da sesi boğar diye .. SizLerden yardım ßekLiyorum ..
    ÖnereßiLeceğiniz subwooferLarda varsa yazarsanız sevinirim arkadaşLar .. Herkese Şimdiden Teşşekür Ediyorum !!

• 38 lik ile 30 luk tamamen ayrı

zaten 30 luklar genel olarak arabasında yer olmayanlar için yapılıyor her zaman tercihin 38 lik olmalı daha dolgun bass veriyor boğma olayı fln olmaz bass çok gelirse kısarsın bası
  • 38
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

38 lik ile 30 luk tamamen ayrı

zaten 30 luklar genel olarak arabasında yer olmayanlar için yapılıyor her zaman tercihin 38 lik olmalı daha dolgun bass veriyor boğma olayı fln olmaz bass çok gelirse kısarsın bası

Bazı arkadaşLarımda çok fazLa aßartı oLacağını söyLüyor ... 30 Luk aLmamın daha iyi oLacağını söyLüyorLar :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

38

TeşekkürLer
  • Bu bassların boyut farklı dinlediğin müzik ve basınçla orantılı.Ama bence 30 cm ideal.Hızlı şarkılarda 38liğin yetişemediğini söylüyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj747

Bu bassların boyut farklı dinlediğin müzik ve basınçla orantılı.Ama bence 30 cm ideal.Hızlı şarkılarda 38liğin yetişemediğini söylüyorlar.

nadir olmak üzere 1-2 şarkıda hissettim bunu

arabanın kendi kolonları önce tak diye bass vuruyor arkadan da woofer vuruyor güm diye ama şarkıların %90 ında problem yaşamassın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2+1 amfi yapıcam.YARDIM!!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orjinalden alıntı: dj747

Bu bassların boyut farklı dinlediğin müzik ve basınçla orantılı.Ama bence 30 cm ideal.Hızlı şarkılarda 38liğin yetişemediğini söylüyorlar.

nadir olmak üzere 1-2 şarkıda hissettim bunu

arabanın kendi kolonları önce tak diye bass vuruyor arkadan da woofer vuruyor güm diye ama şarkıların %90 ında problem yaşamassın

araßaya 1.5 faradLık kapasitörde takıLacak onun için sanki ßence de 30 cm ideaL gißi geLiyor ... ama yinede fikirLeriniz için çok teşekkür ederim ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.