fiyat paralel ithalat olduğu için normal çakma falan değil ama satıcının sitesinde şu an stokta görünmüyor iletişime geçip bilgi alabilirsin ...
kardes cok tesekkur ederım sana son bısey sormak ıstıyorum daha önce 3004 spl kullandım fakat tam besleyemedım 500 rms ile 2 ohm da beslendı fakat ben bu sese bıle hayran kaldım sonra ürünü sattım sımdı cvx bundan ıyı ses verır dersen bunu alcam 1000 rms beslıyecem bana ona göre cevap verırsen
kardes cok tesekkur ederım sana son bısey sormak ıstıyorum daha önce 3004 spl kullandım fakat tam besleyemedım 500 rms ile 2 ohm da beslendı fakat ben bu sese bıle hayran kaldım sonra ürünü sattım sımdı cvx bundan ıyı ses verır dersen bunu alcam 1000 rms beslıyecem bana ona göre cevap verırsen
3004 dinlemedim o yuzden yorum yapamam ama 500 rms ile beslemişsin yani %50 performansı bile seni etkilemiş şimdi cvx i 1000 rms ile beslersen tahmin ettiğinden daha fazlasıyla karşılacağından emin ol cvx 15 sağlamdır sallar
teşekkür ederim yardımın için inş memnun kalırım
quote:
Orijinalden alıntı: burakmertoktay
teşekkür ederim yardımın için inş memnun kalırım
memnun kalırsın güzel alet ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme