Şimdi Ara

kicker l7 mi pioneer 3004 spl mi tek cevap ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikisi arasında kararsız kaldım m acustık 2000.1 ile besleyecegim aracım hb sızce hangisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakmertoktay

ikisi arasında kararsız kaldım m acustık 2000.1 ile besleyecegim aracım hb sızce hangisi ?

sert bass seviyorsan kicker
  • sert bas seviyorum fakat l7 icin sesi önde alamassın sadece bagajda calar uzaktan duyulmaz falan dıyorlar genel olarak
  • quote:

sert bas seviyorum fakat l7 icin sesi önde alamassın sadece bagajda calar uzaktan duyulmaz falan dıyorlar genel olarak

l7 yerine cvx 15 al bence daha iyi çalar ...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-kicker-comp-vx-15-cvx-15-38-cm-subwoofer-118747417/detay/ bu ürünü almayı düşünüyorum cakma olma ıhtımalı varmı fıyat normalmı mıllet ıkıncı elıne 500 istiyor oyuzden ??
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-kicker-comp-vx-15-cvx-15-38-cm-subwoofer-118747417/detay/ bu ürünü almayı düşünüyorum cakma olma ıhtımalı varmı fıyat normalmı mıllet ıkıncı elıne 500 istiyor oyuzden ??

fiyat paralel ithalat olduğu için normal çakma falan değil ama satıcının sitesinde şu an stokta görünmüyor iletişime geçip bilgi alabilirsin ...

• kardes cok tesekkur ederım sana son bısey sormak ıstıyorum daha önce 3004 spl kullandım fakat tam besleyemedım 500 rms ile 2 ohm da beslendı fakat ben bu sese bıle hayran kaldım sonra ürünü sattım sımdı cvx bundan ıyı ses verır dersen bunu alcam 1000 rms beslıyecem bana ona göre cevap verırsen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardes cok tesekkur ederım sana son bısey sormak ıstıyorum daha önce 3004 spl kullandım fakat tam besleyemedım 500 rms ile 2 ohm da beslendı fakat ben bu sese bıle hayran kaldım sonra ürünü sattım sımdı cvx bundan ıyı ses verır dersen bunu alcam 1000 rms beslıyecem bana ona göre cevap verırsen

3004 dinlemedim o yuzden yorum yapamam ama 500 rms ile beslemişsin yani %50 performansı bile seni etkilemiş şimdi cvx i 1000 rms ile beslersen tahmin ettiğinden daha fazlasıyla karşılacağından emin ol cvx 15 sağlamdır sallar
  • teşekkür ederim yardımın için inş memnun kalırım
  • quote:

teşekkür ederim yardımın için inş memnun kalırım

memnun kalırsın güzel alet ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.