Bildirim
Kıdem ve ihbar tazminatı.
Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Hızlı Şarj Fonksiyonlu 50 Saate Kadar Pil Ömrü - Kulak Üstü Model - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
170 i ara Bi sor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 güne kadar ödeme yapmazlarsa 3 katını ödemek zorundalar diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: assasina
Çalıştığım iş yeri çıkışımda kıdem ve ihbar tazminatı ödemesi yapmadı.
Bununla ilgili ne kadar sürede dava açma hakkına sahibim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirseler sevinirim.
Çalıştığınız süre ne kadar ? -
2008 yılı sonundan 2011 kasım ayına kadar. -
Bağlı bulunduğun sk müdürlüğüne gidip dilekçe veriyorsun. Onlar da sana bi takip numarası veriyorlar. Bununla ilgili olarak sonrasında adresine bir kağıt gönderiyorlar araştırmaları yaptıktan sonra. Eğer böyle bir hakkın varsa, çalıştığın iş yeri bir katakulli yapmadıysa her türlü alırsın. Ben PTT'de çalışmıştım taşeron firma bünyesinde. Kaç yıl geçmesine rağmen çatır çatır aldım kıdem ve ihbar tazminatlarımı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X