Şimdi Ara

KIL DÖNMESİ ACİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
1
Favori
103.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 senedir var bende yaw ben svilce zannettim beden eğitiminde yere oturamıyordum.Arkadaslar çok korktum simdi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mértkan

Bu arada sana bi sorum olacak veya forumdaki diğer kişilere ; kıl dönmesi olan kişide poposu pis kokuyor mu günlük hayatta ?

iltihaptan olabilir neden ki kötü koku mu var o arkadaşta

ben işe gidiyorum yarın bakıcam topic e
  • abi aman korkma ya dediğim şey 2 sene için filan.benimde 1 seneydi abi.gittik amliyat dediler tırstım filan sonra lazer amiliyatıymış işte tek büyük acım evde bastonla gezerken babamın bana gülmesiydi.
    Onun dışında 1 hafta filan yatyosun o kadar.amiliyat da yarım saat filan süryo. amliyatdan sonra kendi kılına bakma derim insan tiksiniyor kendinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Arkadaşlar, kıçımızdaki kıllardan (Acısız) kalıcı olarak nasıl kurtulabiliriz? Her kıl dönmesi ile ilgili bir konu gördüğümde bu aklıma geliyor önlem olarak.

Baştan ve sırttan düşen kıllar asıl sorumlu. Boşuna böyle saçma bir tedbirle uğraşma. Forumda bu konu çok açıldı diğer konulardan birinde bu konudaki ciddi bir araştırmanın linki vardı ordan okumuştum.
  • Tamam bakmam da pek buyuk bir sey çıkacagını sanmıyorum? Çıkabilirde belki , delik o arkadasın verdigi linktekiler gibi büyük falan değil.Neyse ben bir wc ye girip hazırlanim doktora gidiyoruz simdi.Haberdar edicem sizleri
  • bu nasıl bir hastalık anlamadım..ustekı catallarda bır delık ve herzaman buyuk yapıp temızlenirkene tuvalet kagıdına kan gelen bırseymı ==??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Númenóre -- 2 Aralık 2008; 14:55:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ρѕусhо

Tamam bakmam da pek buyuk bir sey çıkacagını sanmıyorum? Çıkabilirde belki , delik o arkadasın verdigi linktekiler gibi büyük falan değil.Neyse ben bir wc ye girip hazırlanim doktora gidiyoruz simdi.Haberdar edicem sizleri

hadi hayırlısı kolay gelsin
  • Ulen benimde tam o sokumda acı var 1 senedir ama otururken falan hissetmiyorum acıda çekmiyorum ama o bölgeyi elleyince acıyor bazen çok fena kaşınıyor acaba bende de mi var arkadaşlar ?? :/ Off resimleri görünce ürktüm ya çok tırsıyom inş bişey çıkmaz ama ): pff
  • aneam bende çok korkuom inş. bişey olmaz yaa
  •  KIL DÖNMESİ ACİL

KIL DÖNMESİ ACİL

Offf bune ya çok tırstım şimdi kesin bende de çıkar ya ):

https://store.donanimhaber.com/7c/8c/40/7c8c4018f081c961b86a0fc378a1bbc3.jpg

https://store.donanimhaber.com/3f/b2/b2/3fb2b2c28a070b67e03823ad91f54679.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etkisiz Eleman -- 2 Aralık 2008; 15:06:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Ulen benimde tam o sokumda acı var 1 senedir ama otururken falan hissetmiyorum acıda çekmiyorum ama o bölgeyi elleyince acıyor bazen çok fena kaşınıyor acaba bende de mi var arkadaşlar ?? :/ Off resimleri görünce ürktüm ya çok tırsıyom inş bişey çıkmaz ama ): pff

Aynen benimkide böyleydi dostum ve kıl dönmesi oldugunu ogrendim
  • Beyler ben doktora çıkıyorum smdi.Gelince yazarım tekrar.
  • Takipçisiyim.
  • nasıl anlaşılır bu hastalık acaba merak ettim şimdi
  • Kuyruk soyumunda kaşıntı sivilce gibi birşey kan koku varsa bi bak derim nasıl bakarsın orasını kendin hallet (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mértkan

Pazartesi günü yanında staj yaptığım abi kıl dönmesinden ameliyat olacaktı , ama doktor ona ameliyat yerine küçük bir operasyon yapılacağını söyledi . çok sevindi. lazerle alıncak.
    ameliyattan sonra 10-15 gün yüz üstü yatmak zorundasın ve yatakta dinlenicen istirhaat edicen . fakat lazerle tedavi olursan çok kısa bir süre yatıcan sonra kalkıp hayatına devam edicen. korkma derim çünkü bizim abi giricek lazerle operasyona çok kısa bir sürede biticek , hiç de korkmuyor , ağrı sızı olmucak , narkoz veya bayıltıcı ilaçta olmuyacak..

Bu arada sana bi sorum olacak veya forumdaki diğer kişilere ; kıl dönmesi olan kişide poposu pis kokuyor mu günlük hayatta ?

lazerle yapılan ameliyatlarda hastalığın tekrarlanma oranı çok yüksek aklında olsun

ameliyat olacaklar ise doktorunu çok iyi araştırsın. doktor işinin ehli değilse ve %0.5 oranında iltihap bırakırsa 5-6 ay içerinde tekrar bu sorun baş gösterir. :s

• bu konuyu bıraz arastırdım sanırım bendede var
    sadece bu konuyla ılgılı bır hastene var yesilyurt ta adı medıcalart
  • geçmiş olsun kardeşim. acilen doktora gitmeden fayda var tabi ki. oturarak çalışan ve biraz gürbüz her erkeğin başına gelebilecek bir durum, pc başında çok oturmak vs etkiliyor olayı. kuzenimin başına geldi pansumanlarını falan ben yapıyordum adamın. çok bela bi olay, ben bile bazen şüpheleniyorum, kuyruk sokumunun üzerine oturmamak lazım ve en önemlisi o bölgeyi temiz tutmak lazım
  • bendede buna benzer problem var 1 yıldır falan ama kıl dönmesi olduğunu sanmıyorum bu resimdekilere benzemiyo delik falan yok. tam büyük abdestin yapıldığı yerde sivilce gibi su toplamış gibi bişey bezelye tanesi kadar 3-4 tane var tam çevresinde normalde bi rahatsızlık vermiyor fakat tuvaletten sonra şişiyor ve çok rahatsız ediyor. namazımı zor kılıyorum oturamıyorum..kremle falan halledemezmiyiz olayı..ciddi cevap verin beyler ne yapılabilir..:S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.