Şimdi Ara

KIL DÖNMESİ ACİL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
1
Favori
103.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: !XiR

bendede buna benzer problem var 1 yıldır falan ama kıl dönmesi olduğunu sanmıyorum bu resimdekilere benzemiyo delik falan yok. tam büyük abdestin yapıldığı yerde sivilce gibi su toplamış gibi bişey bezelye tanesi kadar 3-4 tane var tam çevresinde normalde bi rahatsızlık vermiyor fakat tuvaletten sonra şişiyor ve çok rahatsız ediyor. namazımı zor kılıyorum oturamıyorum..kremle falan halledemezmiyiz olayı..ciddi cevap verin beyler ne yapılabilir..:S

Basur değil mi o?
  • quote:

Orjinalden alıntı: !XiR

bendede buna benzer problem var 1 yıldır falan ama kıl dönmesi olduğunu sanmıyorum bu resimdekilere benzemiyo delik falan yok. tam büyük abdestin yapıldığı yerde sivilce gibi su toplamış gibi bişey bezelye tanesi kadar 3-4 tane var tam çevresinde normalde bi rahatsızlık vermiyor fakat tuvaletten sonra şişiyor ve çok rahatsız ediyor. namazımı zor kılıyorum oturamıyorum..kremle falan halledemezmiyiz olayı..ciddi cevap verin beyler ne yapılabilir..:S

bu bahsettiğin halk arasında bağsur olarak bilinen hemeroid hastalığı. google a yazıp araştırırsan nette konu hakkında bir çok bilgi verilmiş. Bende de mevcut, ameliyata kanma geçici bir çözüm sadece. Dikkat etmen gereken yiyecekler var bir de ayakları ve münasip bölgeyi üşütmemen gerekir. Şişmeden bir sonraki evre o bölgede kanama ve allah muhafaza enfeksiyon kapmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZUĞAŞİBERE -- 2 Aralık 2008; 16:18:45 >

• arkadaşlar bende de kuyruksokumunun biraz üstünde sağ yanakta çok ufak bir sivilce gibi birşey var. ağrı-koku-akıntı vs. hiçbiri yok. ayrıca o bölgemde hiç kıl falan da yok. doktora gidicem ama yine de bir sorayım dedim. nedir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victiz -- 2 Aralık 2008; 19:36:37 >
  • @ZUĞAŞİBERE , @Shadow_catcher
    Allah razı olsun. hemoroid dedikleri bumuydu ya. İnşallah bi çözümünü bulurum. Teşekkürler..
  • Beyler en son yazdığım mesajdan beri 2 hastane ve 2 doktora gittik.İlk doktor Bostancı Adatepe Kızılayda Op.Dr.Ziya bilmem ne diye bir doktordu.Gittim,doktor bey hemen muayene etti ve direk ameliyat dedi.Ordan gözlukcuye gittim ve miyop oldugumu daha bugun ogrendim,gozluk beyenip sipariş verdim.Ordan eve geldik,o sırada arkadasımın annesi Yavuz Selim Devlet Hastanesi'nde bu gece nöbetçi Genel Cerrahi Uzmanı olan çok iyi bir doktorun orda olacagını soyledi ve gittik ona muayene ettitdik.Doktorun adı Rafet idi.Çok iyi bir doktor çok cana yakın.Her neyse,od muayene etti ve Perşembe günü ameliyatı yapacagını söyledi.Cuma taburcu olacagımı,CUmartesi ise pansuman yapacagımı soyledi.1 hafta kadar sonrada yara iyileşirse dikişleri alacagını soyledi.Narkoz alıp almayacagımı sordum,yaşımı sordu ve büyük ihtimalle belden aşşagısını uyuşturacaklarını söyledi.Ondan sonra kan tahliliydi,rontgeniydi hallettikten sonra eve döndük.Evet beyler durum bu.PErşembe günü Özel Dragos Şifa Hastanesi'nde operasyonu olacagım.Çok korkmuyorum ama azda olsa korkuyorum.Özellikle anesteziden.

• geçmiş olsun kardeşim şimdiden. sıra bende galiba senden sonra

belden aşağısını uyuşturuyorlarmış arkadaşım olmuştu aynısını söyledi. 3 iğne vurunca hissetmiyormuşsun. Niye lazer yöntemini tercih etmedi acaba doktor ?

bu arada yaş kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victiz -- 2 Aralık 2008; 22:51:23 >
  • Yaş dolu dolu 17, 18 den gün aldım Ailem belden aşağı anestezide felç kalma riski var diye pek istemiyor.
  • ben anladığım kadarıyla benimki anüsün biraz üzerinde kuyruk sokumunun az aşağısında tam ortada yani :/
  • Arkadaslar yarın sat 3 de Dragos Şifa'da ameliyat oluyorm

• Eyvallah saol dostum.Korkmuyordum hiç ama bugün okulda Kıl dönmesi ameliyatını görünce çok feci korkmaya başladım
  • Korkunun ecele faydası yok. Yarın ameliyat var

Şimdiden geçmiş olsun
  • Arkadaslar simdi evden çıkıyorum hastaneye gidiyorum,yaklasık 2saat 45dk sonra ameliyat baslicak.Bir kaç gun bilgisayar basına gecemicem.Daha sonra haberdar ederim.Kalın sağlıcakla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ρѕусhо

Arkadaslar simdi evden çıkıyorum hastaneye gidiyorum,yaklasık 2saat 45dk sonra ameliyat baslicak.Bir kaç gun bilgisayar basına gecemicem.Daha sonra haberdar ederim.Kalın sağlıcakla.

geçmiş olsun inş. tekrarlamaz

ve bu arada belden aşağısı anestezi de (spinal anestesi) felç kalma riski demişsin ben 3 kere oldum (inş. sonuncuyu oldum) ve bana böyle bir şeyden bahsetmediler.
  • Arkadaslar selamlar.Ameliyatı dün oldum.Su an evdeyim.Dün gece hastanede kaldım.Ameliyat yarası hiç acımıyor Allah'a şükür ama omurgama vurdukları lokal anestezi iğnesi belimi koparırcasına ağrıtıyor ama yatınca biraz geçiyor.Çıkan parçayı hastanede unuttuk,resimini koyacakdım ama sağlık olsun.
  • geçmiş olsun inşallah bi daha nüks etmez
  • bu sorunuı yaklaşık bir yıldır bende çekiyom kıl dönmesi falan değil bu sadece orada oluşan çukur sonucu kılların oraya toplanmsından dolayı halk arasında kıl dönmesi deniyor aslın said pilomidal diye bir hastalık bazılarında doğuştan oluyor bazılarındada sonradan ortaya çıkıyor bazılarındada çok oturmaktan dolayı çıkıyor. bunun tek çaresi amaliyat ben bu sorundan dolayı dalga malzemesi oldum sınavlarıma giremedim 2 ay boyunca ondan sonra sınavlarıma 0 verdiler bir çoğuna ...

bu lazerle falan olmaz kim demişse size yanlış demiş bunun tek çözğmğ ameliyat ile oradaki kütleyi almak...
    belki dikiş değilde lazerle kapatmış olabilirler yarayı .
    çok kötü bir hastalık Çok Geçmiş olsun umarım ameliatını olmuşsundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ρѕусhо

Arkadaslar selamlar.Ameliyatı dün oldum.Su an evdeyim.Dün gece hastanede kaldım.Ameliyat yarası hiç acımıyor Allah'a şükür ama omurgama vurdukları lokal anestezi iğnesi belimi koparırcasına ağrıtıyor ama yatınca biraz geçiyor.Çıkan parçayı hastanede unuttuk,resimini koyacakdım ama sağlık olsun.

tekrar dan geçmiş olsun inş. tekrar nüks etmez o anestezi şekli biraz ağrı yapıcaktır bende morluk olmuştu yatmaktan orda bir batma oluşur ve yaranda geçmeye başladımı kaşıntılar olur

• @ρѕусhо geçmiş olsun öncelikle. bende iç çamaşırımda zaman zaman gördüğüm bir sıvı akıntısı üzerine 2 ay önce doktora gittim muayene oldum ve doktor bana henüz hastalığın başında olduğumu ve en kısa sürede ameliyat olursam daha acısız ve zahmetsiz atlatabileceğimi söyledi. Ben henüz ameliyat olmadım yaklaşık 1.5 aydır akıntım yok ( kırmızımsı-morumsu kokulu bir akıntı bu).Benim akıntım çok olmuyor damla damla oluyor ve iç çamaşırda damlatılmış şekilde bir iz bırakıyor. neden ameliyat olmadığım sorusuna gelicek olursak ekonomiksel sebeplerden dolayı olduğunu söyleyebilirim fakat daha fazla beklemek istemiyorum.birde kıçınızda kıl olup olmaması ile alakası nedir bu işin bilmiyorum ama benim kıçımda bir tek tane bile kıl yokken bana kıl dönmesi teşhisi konuldu. zannedersem belden ve saçtan düşüppte sürtünme yoluyla yivli bir şekilde hareket eden kıl o bölgede bir süre sonra yer ediyor ve ortaya bu durum çıkıyor. Kaldıki böyle forum köşelerinde şikayetinize cevap aramaya kalkmayın ,bu işten başı yanmış kişilerin tecrübeleri elbette bir tecrübe olarak okunmalıdır ama bence en kısa zamanda doktora gidip muayene olun. Size en iyi cevabı onlar verecektir.

• Arkadaşlar ameliyatı olalı bugün tam 1 hafta, bu 1 haftanın 6 günü full yataktaydım,yatakta olmamın sebebi yara değil baş ağrısıydı.Düne kadar ayaga kalktıgım andan itibaren çok feci bir bas agrısı oluyordu.Allah'a şükür sanki sihirli değnek değmiş gibi bugün aniden agrı geçti.Az once pansumandan geldim.Fıstık gibi bir hemşireye gösterdik popomuzu Yarın ameliyatı yapan doktora gidicem ve sanırım dikişleri alacak.Diyecegim o ki,bu hastalıga sahip olan kişiler bu ameliyatı belden aşağıyı uyusturma seklinde olacaklar.Bu uyusturma sekli cesitli kisilerde çesitli sekillerde etkiler yaratabiliyor.Ornegin aynı gın ameliayt oldugum 14 yasında bir kız var ve ben 6 gun yatarken onda hiç birsey yoktu.Bende bu uyusturma sekli baş ağrısına yol açtı.Ben size doktorlara danısıp Genel Anestezi seklinde olmanızın bir sakıncası yoksa o sekilde olmanızı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.