Şimdi Ara

KIL DÖNMESİ ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
1
Favori
103.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar popomda, çatalın bittiği yerde gecen seneden beri bir sey vardı.Ben sivilce zannettim ancak açık baktıgımda bir delik oldugunu gordum.İçinde beze tarzı bir şey var.1 tanesi uzun olmak üzere içinden 2-3 tane kıl çıkardık.DOktoramı gitmeliyim arkadaslar ne yapmalıyım? Kansere falan çevirirmi lutfen ciddi onerilerde bulunun

Edit: Tam kuyrum sokumumda bu meret.Bugunde tesadufen ensem ve alt tarafları agrıyor omurgam agrıyor.Acaba baglantısı olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 2 Aralık 2008; 13:15:56 >

• İnsan malına sahip çıkmalıZaman kaybetme derim doktara git...
  • doktora gidiceksin hastalığın durumuna göre ya ilaç vericek ya ameliyat edicek
  • amcamdada vardı ameliyat oldu onunda aynı yerdeydi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheEye

doktora gidiceksin hastalığın durumuna göre ya ilaç vericek ya ameliyat edicek

• malasef kılın dönmüş ilerlemeden git doktora ilaç-krem ws ile cozersen ne mutlu yoksa tek yol ameliyat :(
  • ilaç falan hikaye direk amelyat gerekli arkadaşım ilaçlı tedavi geçici oluyor aldır kurtul bende aldırdım flap yöntemi ile daha sağlam oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıl Dönmesi İyileşmiyor:(
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ameliyat oldum.Kaçışın yok operasyon yapılacak içinden yaratık gibi bişey çıkıyor ama korkma uyuşturuyorlar yada bayıltıyorlar.

http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.gaxxi.com/genelsaglik/genelsaglik/gorsel/dosya/1217361776basit-kil-donmesi.jpg&imgrefurl=http://www.genelsaglik.org/yazicidostu/205551&usg=__30dVVtr0qx74J6Rb95xo-9zuqjs=&h=300&w=400&sz=19&hl=tr&start=13&um=1&tbnid=xmLka9L7M1DCoM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dk%25C4%25B1l%2Bd%25C3%25B6nmesi%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DX

sayfayı incele.
     KIL DÖNMESİ ACİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 2 Aralık 2008; 13:56:05 >

• Dostum çok acil doktora git. Tek çözüm ameliyat. Allah korusun, geç kalınması çok büyük sorunlara yol açabilir. Bu arada herkes kendini kontrol etsin. Sivilce deyip geçmeyin sakın. Çok yakından tanıdığım 2 kişidede vardı. Ameliyat oldular. Ve onlardan duyduklarım beni acayip korkuttu. Geç kalınması halinde olabilecekler çok korkunç ve geri dönüşü olmuyormuş. Dikkat etmek gerek !!!
  • Arkadaşlar, kıçımızdaki kıllardan (Acısız) kalıcı olarak nasıl kurtulabiliriz? Her kıl dönmesi ile ilgili bir konu gördüğümde bu aklıma geliyor önlem olarak.
  • maalesef kıl donmesı amelıyatından sonra bır daha tekrarlama ıhtımalı cok yuksek.
  • evet ameliyat gerekiyor. ama daha işin başındaysa ameliyatsız geçme ihtimali de var. Kıllar temizlenip o bölge uzun bir süre jiletle temizlenerek kulsız bırakılırsa az da olsa iyileşme ihtimali var. Tabi çok ilerlemişse olmaz. Böyle ahkam keser gibi konuşmak istemem ama ben de ameliyat oldum bana da bunları doktor demişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leop

maalesef kıl donmesı amelıyatından sonra bır daha tekrarlama ıhtımalı cok yuksek.

evet ödüm patlıyor benimki sanki tekrar edermiş gibi duruyor.
  • Pazartesi günü yanında staj yaptığım abi kıl dönmesinden ameliyat olacaktı , ama doktor ona ameliyat yerine küçük bir operasyon yapılacağını söyledi . çok sevindi. lazerle alıncak.
    ameliyattan sonra 10-15 gün yüz üstü yatmak zorundasın ve yatakta dinlenicen istirhaat edicen . fakat lazerle tedavi olursan çok kısa bir süre yatıcan sonra kalkıp hayatına devam edicen. korkma derim çünkü bizim abi giricek lazerle operasyona çok kısa bir sürede biticek , hiç de korkmuyor , ağrı sızı olmucak , narkoz veya bayıltıcı ilaçta olmuyacak..

Bu arada sana bi sorum olacak veya forumdaki diğer kişilere ; kıl dönmesi olan kişide poposu pis kokuyor mu günlük hayatta ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Griffen -- 2 Aralık 2008; 14:07:41 >
  • kıl dönmesi olmuşsun çok kötü bir hastalık benden söylemesi
    ben 3 kere ameliyat oldum yaklaşık 1.5 senedir çekiyorum bu hastalığı

en son 1ay önce oldum inş. tekrarlamaz tekrar

NOT:çok hurafesi olan bir hastalıktır işte atıyorum 2metre kıl çıkmış işte lazer le aldılar kıl dönmesi mi bir şey değil o n*h değil başına gelsin görür onlar ama allah daha büyüklerini vermesin bu arada uzun süre ameliyat olmazsan o kıllar kuyruk sokumu kemiğine dolanıp felç etme ihtimali var yani bir an önce ameliyat olmakta fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 2 Aralık 2008; 14:10:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Arkadaşlar, kıçımızdaki kıllardan (Acısız) kalıcı olarak nasıl kurtulabiliriz? Her kıl dönmesi ile ilgili bir konu gördüğümde bu aklıma geliyor önlem olarak.

Sanırım bioder kullanman gerek

KIL DÖNMESİ ACİL

:)
  • Beyler çok korktum simdi, sabah göz için doktora gitmiştim, simdi hemen gideyimmi bir doktora?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ρѕусhо

Beyler çok korktum simdi, sabah göz için doktora gitmiştim, simdi hemen gideyimmi bir doktora?

bence git senin için iyi olur geciktirmenin bir anlamı yok ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyidir bilmiyosan söyleyeyim genel cerrahi bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 2 Aralık 2008; 14:38:48 >
  • Bu işlem için SSK dahilinde tavsiye edebileceğiniz bir hastane varmı? Ayrıca benimki çok büyük değil bugünde zaten içinden iltihapı biraz akıttık ve bir kaç parça kıl çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ρѕусhо

Arkadaslar popomda, çatalın bittiği yerde gecen seneden beri bir sey vardı.Ben sivilce zannettim ancak açık baktıgımda bir delik oldugunu gordum.İçinde beze tarzı bir şey var.1 tanesi uzun olmak üzere içinden 2-3 tane kıl çıkardık.DOktoramı gitmeliyim arkadaslar ne yapmalıyım? Kansere falan çevirirmi lutfen ciddi onerilerde bulunun

Edit: Tam kuyrum sokumumda bu meret.Bugunde tesadufen ensem ve alt tarafları agrıyor omurgam agrıyor.Acaba baglantısı olabilirmi?

bir an önce doktara git ne kadar erken gidersen o kdar kolay olur. alim allah açık amilliyat yaparsa zıçtn benden söylemesi.

bak bida uyarıyorum sakın bekleme hemen yarın git doktora çünkü bekledikçe bağırasağına kadar ilerliyor ve o zman ecel terleri dökmeye başlayabilirsin.bağırsağa ilerleyince açık amilliyat oluyor hem acısı 3-4 kat artıyor. hemde normalde 1 hafta yatacaksan 3-4 ay inliyosun. her ikisini de çevremden ve kendidem yaşadım ondan uyarıyorum arkadaşım bir an önce doktora git

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.