Şimdi Ara

Kıl dönmesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun sure sandalyede oturunca kuyruk sokumumda oturamıyacak şekilde ağrıyor şu ana kadar 2-3 defa oldu bende biraz araştırdım kıl dönmesi olabilir dedim. Kıllar temizledim şimdi genital bölgedeki fakat temizliğinede dikkat ediyorum yinede bi gitsem mi doktora,daha önce kıl dönmesiyle ilgili bir şeyler yaşamış olanlar yardım edebilir mi

• kıl dönemesi kıllları aldığında biten bişey değildir.Eğer başlamışsa amelyat şart genel cerrehiye görün teşisi koysunlar ilerlemeden amelyata gir
  • kesilip alınacak asla kurtulamazsın.operasyon yarım saat sürer en fazla.
  • bende bir aralar spor yaparken o bölgede kanama oluyordu ağrı oluyordu mekik çekerken. kıl dönmesi sanmıştim. videoları felan izledim baya korkmuştum. suan bişey yok geçti heralde 1 senedir rahatim. arada mekik çekiyorum ağrı yok.

bir gidin doktora. eğer varsa yeni başlamışken alsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-ba9

uzun sure sandalyede oturunca kuyruk sokumumda oturamıyacak şekilde ağrıyor şu ana kadar 2-3 defa oldu bende biraz araştırdım kıl dönmesi olabilir dedim. Kıllar temizledim şimdi genital bölgedeki fakat temizliğinede dikkat ediyorum yinede bi gitsem mi doktora,daha önce kıl dönmesiyle ilgili bir şeyler yaşamış olanlar yardım edebilir mi

Hemen doktora git ne kadar erken o kadar iyi erteledim ben sonra 33 dikiş attılar.

• sadece kuyruk sokumunda acı var herhangi bir iltihap veya kanama yok
  • quote:

sadece kuyruk sokumunda acı var herhangi bir iltihap veya kanama yok

Sislik var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıl Dönmesi İyileşmiyor:(
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allahım düşmanıma vermesin çok kötü bir şey. ben uğraşıyorum bu dertle ameliyat olamam iş var okul var
  • ceka16 kullanıcısına yanıt
    hangi bölüme gitmem gerekiyor
  • quote:

sadece kuyruk sokumunda acı var herhangi bir iltihap veya kanama yok

Başlangıç olabilir.Sivilce gibi bişey var mı kuyruk sokumunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

quote:

uzun sure sandalyede oturunca kuyruk sokumumda oturamıyacak şekilde ağrıyor şu ana kadar 2-3 defa oldu bende biraz araştırdım kıl dönmesi olabilir dedim. Kıllar temizledim şimdi genital bölgedeki fakat temizliğinede dikkat ediyorum yinede bi gitsem mi doktora,daha önce kıl dönmesiyle ilgili bir şeyler yaşamış olanlar yardım edebilir mi

Hemen doktora git ne kadar erken o kadar iyi erteledim ben sonra 33 dikiş attılar.

Kestaneyi mi yardılar lae 33 dikiş nedir

• şişlik ve sivilce yok şimdi elle hissedilir birşeye rastlamadım daha aileme bişey söylemedim olmazsa pazartesi gidiyim
  • quote:

şişlik ve sivilce yok şimdi elle hissedilir birşeye rastlamadım daha aileme bişey söylemedim olmazsa pazartesi gidiyim

Sislik ve agri vardi bende iltihap yoktu gittim kil donmesi varmis ameliyat oldum.sende yok buyuk ihtimal dik oturmadigin icin agri yapiyor. Biz burdan ne söylesek bos.sen kafaya takmissin istersen göster bi doktora.

• Lu£ kullanıcısına yanıt
    evet hocam sandalyede dik oturmamam yuzden olabilir mi. başka ne gibi belirtiler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarMan -- 4 Ocak 2014; 19:39:53 >
  • quote:

evet hocam sandalyede dik oturmamam yuzden olabilir mi. başka ne gibi belirtiler var

Baska belirtisi yok.dik oturmadigin icin oluyor buyuk ihtimal.hep olmuyormus ayrica bende oluyordu.varsada benim yuzumden gitmezsen gunahini almak istemem dostum.genel cerrahiye bir gorun 1 dk lik bir sey.hem icin rahat eder varsada erken oldugu icin kremle falan gecer.

• Eğer dik oturmuyorsan ondandır. Bende de olduğu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Ocak 2014; 19:47:11 >
  • Lu£ kullanıcısına yanıt
    aynen bişey kaybetmem bi görünüyim. saol hocam
  • quote:

Kıl dönmesi her hangi bir yerde de olabilir. Saçtan veya sırttan dökülen kılların kuyruk sokumunda birikmesi ve hafif bir temas ile vücuda girmesidir. Giren kıl içeride büyür ve döner bu sefer içerdeki kılların çevresini iltihap sarar ve ağrı başlar.
    Tüm olay budur. Eğer kılın ucu dışarıda ise kolayca biraz acı çekerek çıkarabilirsiniz eğer şiddetli bir ağrınız varsa küçük bir operasyonla dışarı çıkarırlar.

Yani bu şeye yakalanmamak için kuyruk sokumu iyice temizlememiz gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.