Şimdi Ara

KIL DÖNMESİ ACİL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
103.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

donanımhaberden kıl dönmesi konusunda oldukça faydalandım.

biraz kendi sıkıntımı anlatayım. ben daha önceleri farketmedim ama bu sıralar nereden aklıma geldi bilmiyorum bi ağrı hissediyordum çok oturunca.

aklıma takıldı ve kıl dönmesini araştırdım.

Şöyle diyebilirm. Herhangi bir akıntı yok, şişlik yok ya da beze türü bişey yok, kan gelmiyor. Ama yine de kıl dönmesi olduğu konusunda şüpheliyim.

Yakından bakınca da hiçbirşey gözükmüyor. Ama baya bir gezdim bazılarının bu belirtiler olmadan da uzun süre kıl dönmesi olayı yaşadığı anlatılıyor.

Ameliyat olayına iyi bakmıyorum. Oturmama engel olacak hiçbirşeye iyi bakmam :D

medicalart ile ilgili fazla bilgim yok. gümüş nitrat yöntemiyle yapıyorlarsa bu tedaviyi gördüğüm bir kaç insan da yapıyor.

Tekrarlama olasılığının fazla olmadığı söyleniyor. Sonuçta tekrarlama her hastalıkta olabilir yeterki kendinize dikkat etmelisiniz.

Medicalart'ın gümüş nitrat yöntemiyle bu olayı yaptığına emin olabilirsem muayene için gidip görüşebilirim.

Medicalarttan tedavi görmüş arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

• bende 2 gündür şarıl şarıl kanama oluyor. medicalart'ı aradım istiyorsan gel bakalım durumuna bir daha dediler. bu kan olayı azalacağına artıyor neden böyle oldu acaba? tırsmaya başladım yine mi tekrar etti bu illet acaba? verdikleri antibiyotikte bitti(kırmızısını hiç kullanmadım) bende yenisini almadım acaba ondan olmuş olabilir mi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 10 Mart 2009; 16:37:13 >
  • Medicalart'a güvenilir mi güvenilmez mi kafam karıştı şimdi.. 1 ay kadar sonra gideceğim o zamana kadar emin olabilsem keşke.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

bende 2 gündür şarıl şarıl kanama oluyor. medicalart'ı aradım istiyorsan gel bakalım durumuna bir daha dediler. bu kan olayı azalacağına artıyor neden böyle oldu acaba? tırsmaya başladım yine mi tekrar etti bu illet acaba? verdikleri antibiyotikte bitti(kırmızısını hiç kullanmadım) bende yenisini almadım acaba ondan olmuş olabilir mi ki

kendine dikkat etmedinmi bende amelayatdan 2 hafta sonra az kan geldi ama şuan hiç olmuyor..(hiç bir derdim ağrım olmamasına rağmen hala banyo tuvaletini kullanıyorum..normal tuvalette o bölge fazla geriliyor benim tek dikkat ettiğim konu buydu)..ilk bir hafta hariçinde fazlada itina göstermedim günlük yaşantımda nasılsam öyle devamdı....bence bir git..2 ay süresince bedava bakılıyor tekrarlarsa ve sorun varsa!

• quote:

Orjinalden alıntı: Auth

Medicalart'a güvenilir mi güvenilmez mi kafam karıştı şimdi.. 1 ay kadar sonra gideceğim o zamana kadar emin olabilsem keşke.

yakınım habersiz normal ameleyat olmuş..bende medicalartda oldum..o 2-3 hafta olmuş yeni doğruluyor..ben o gün 20dklık operasyon bittikten sonra bile istanbulu turladım..hiç derdim yoktu..tek derdim ilk hafta çorap giyemedim ayakkabı bağlayamadım birde hapşırmak adamı fıtık ediyor..tutsan bir dert tutmasan bir dertdi......diğer kalkma oturma herşey normaldi..şu an 3 hafta geçti o doğrulurken ben maç yapıyorum..he bir gerçek var o tekrarlama olasılığı bana göre daha az ama hijyenine önem verdikten sonra oda sorun değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 13 Mart 2009; 5:35:21 >
  • medicalart'da operasyon geçiren arkadaşlar sizde deliklerden hiç bir iz kalmadı mı? Bende görebildiğim kadarı ile bir delik öle açık duruyor.(3 hafta oldu operasyonu geçireli) Kenarları felan kesilmiş sanırsam ama kapanmamış. Sizdede böle bir durum var mı? Gitsem mi tekrar acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: isacubukcu

medicalart'da operasyon geçiren arkadaşlar sizde deliklerden hiç bir iz kalmadı mı? Bende görebildiğim kadarı ile bir delik öle açık duruyor.(3 hafta oldu operasyonu geçireli) Kenarları felan kesilmiş sanırsam ama kapanmamış. Sizdede böle bir durum var mı? Gitsem mi tekrar acaba?

3 hafta oldu o yer baya küçültü daraldı.... elle hissetecek küçüklükte şuan..
  • medicalartla görüştümde kendilerine has yöntemleri var ilk kez bunların kullandığı. denek olmak istemiyorum bir yandan da ama ameliyat hiç istemiyorum.. Off
  • quote:

medicalartla görüştümde kendilerine has yöntemleri var ilk kez bunların kullandığı. denek olmak istemiyorum bir yandan da ama ameliyat hiç istemiyorum.. Off

biz orada operasyon geçirenler denekmi oluyoruz..hem ameliyat istemiyorsun hem medicalartı tercih etmiyorsun( ameliyatsız oduğu için medicalart ismini verdim..baska yer varsa bende bileyim ..)...denek olan kişi gittiği yerden para alır bildiğiniz gibi.. ben 700ytl verdim tedaviye..sigortam olmadığından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 14 Mart 2009; 17:41:52 >
  • gerçekten kötü bir laf olmuş özür dilerim.

ameliyatsız yapan yerler var evet ama onlarca insan ille neden ameliyat diyor !

kusura bakmayın tamamen hasta psikolojisindeyim.

medicalart dahil ameliyatsız tedavi ettiğini söyleyen yerlerden uzak durmamızı söylüyorlar neden !

çok kötüyüm arkadaşlar tekrar özür dilerm.
  • quote:

gerçekten kötü bir laf olmuş özür dilerim.

ameliyatsız yapan yerler var evet ama onlarca insan ille neden ameliyat diyor !

kusura bakmayın tamamen hasta psikolojisindeyim.

medicalart dahil ameliyatsız tedavi ettiğini söyleyen yerlerden uzak durmamızı söylüyorlar neden !

çok kötüyüm arkadaşlar tekrar özür dilerm.

bilmiyorum belkide bu pratik yöndemi artık ne diğer hasteneleri uğramadığından uzak durun diyolardır.yaygın olarak bilinmiyordur?..yaygın olmadığındandır..ben aneztesi olmamak için birazda medicalartı sectim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 16 Mart 2009; 11:06:20 >
  • Ameliyat şart
  • Şimdilerde bu kıl dönmesi konusunda üstad olan Nihat Bengisu'yu araştırmaktayım.
    sanırım ona gideceğim. inşallah sigortayla bağı vardır çünkü o kadar tedavi ücretini veremem.

medicalartın o olayı iyiydi
  • quote:

Şimdilerde bu kıl dönmesi konusunda üstad olan Nihat Bengisu'yu araştırmaktayım.
    sanırım ona gideceğim. inşallah sigortayla bağı vardır çünkü o kadar tedavi ücretini veremem.

Matematik Hocamı ameliyate etmiş kendisi.Vaka tekrarlamış hocamda ve bu sefer operasyonu Nihat Bey yapmıs,su anda 7 aydır sorun yok hocamda.
  • quote:

Şimdilerde bu kıl dönmesi konusunda üstad olan Nihat Bengisu'yu araştırmaktayım.

hocam bildiğim kadarıyla sigorta ile bağlantısı yok. ben de nihat hocaya 6 ay önce tedavi oldum.
    şu an da hiçbir sorunum yok çok şükür. ben tavisiye ediyorum nihat hocayı. gerçekten bu işin üstadı.
    aklına takılan bişey olursa özelden mesaj atabilirsin. geçmiş olsun.
  • Kıl dönmesi muhtemel (kist dermoid sakrale veya pilonidal sinüs)
    Genel Cerrahi gideceğin yer...
  • Medicalart'a tedavi olan arkadaşlar durumunuz nedir ?
  • nihat hoca'yı bende aramıştım ama fiyatı bayağı tuzluydu medicalart'a göre. zaten aynı yöntemi kullanıyor ikiside.

durumluk birşey de yok zaten max. 10 güne normale dönüyorsun. ameliyatla filan uğraşmayın boşuna. eziyetten başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 24 Mart 2009; 16:09:45 >
  • quaking ağrı sızı kaldımı akıntı kaldımı sende ?

Evet neredeyse aynı yöntemleri sadece kullandıkları madde değişiklik gösteriyor.
  • medicalartta olmuştum..ameliyattan 1.hafta sonra hiç kan dert ağrı görmedim..ilk hafta kan akması iyidir zaten..memnunum..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.