Şimdi Ara

Kıl Dönmesi Ameliyatından Sonra Spor Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 21 Haziran'da kıl dönmesi ameliyatı oldum.Bundan 2 hafta önce de 30 dikiş atılmıştı,doktor aldı hepsini.Bana 3 gün sonra yüzebileceğimi ancak şuan için ağırlık kaldırmalı bir spor yapmamamı ve kendimi zorlamamamı söyledi.Doktorum izne çıktı maalesef kendisiyle görüşemiyorum.Akşam halı saha maçım var ve neredeyse 2 aydır top oynamıyorum.Bu ameliyatı olan arkadaşlar ne zaman yapmaya başladılar spor beni bilgilendirirlerse sevinirim.Flap yöntemi ile oldum ameliyatı,ne bir kanama,ne bir iltihap var.Yaraya dokunduğum zaman hiç bir acı,ağrı hissetmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cigano

Merhaba arkadaşlar 21 Haziran'da kıl dönmesi ameliyatı oldum.Bundan 2 hafta önce de 30 dikiş atılmıştı,doktor aldı hepsini.Bana 3 gün sonra yüzebileceğimi ancak şuan için ağırlık kaldırmalı bir spor yapmamamı ve kendimi zorlamamamı söyledi.Doktorum izne çıktı maalesef kendisiyle görüşemiyorum.Akşam halı saha maçım var ve neredeyse 2 aydır top oynamıyorum.Bu ameliyatı olan arkadaşlar ne zaman yapmaya başladılar spor beni bilgilendirirlerse sevinirim.Flap yöntemi ile oldum ameliyatı,ne bir kanama,ne bir iltihap var.Yaraya dokunduğum zaman hiç bir acı,ağrı hissetmiyorum

Naptınız halı sahada problem oldu mu? bende 9 dikiş var kısmetse haftaya ben de aldırıcam dikişleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yapıyorum dostum Ters bişey olursa haber veririm
  • Hocam bi sıkıntı çıktı mı haber vermemişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: forzaleza

Hocam bi sıkıntı çıktı mı haber vermemişsiniz

Yok hicbir sey olmadi :) Arada dikis yeri kasiniyor o kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.