Şimdi Ara

Kılcal ciziksiz arac var midir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: pegasus00

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Aracımda tek bir kılcal çizik bulamazsınız.Yaz başında çizik giderme ve boya parlatma yapıldı ama ondan önce yine yoktu.Tamamen yıkama alışkanlığıyla ilgili.

Yeteri kadar dikkatli bakarsanız görürsünüz. En kötü ihtimal turuncu / mor veya sarı sokak aydınlatma lambası altında mutlaka görürsünüz.

Seramik öncesi bile sıfır kılcal çiziksiz yüzey hayal gibi birşey.

Sedefli şeker beyazı rengi kılcal çiziği en iyi kamufle eden renk bu arada.

Aracımın çizik giderme işlemi öncesinde ki resmini gönderebilirim.Metalik renk olduğu için güneşin altında kolayca gözüküyor hare olmadığı.Yıkamayı veya yıkatmayı bilmiyorsanız bu benim sorunum değil.

Katılıyorum bir arkadaşımın da aracı kırmızı ve her türlü özeni gösteriyor. Hare giderici vs vs Ziebart Sonax kendisinden sorulur.

1 Tane çizik yok araçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus00 -- 15 Ağustos 2017; 12:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

En kolayi dert etmeyin. Zaten araclardaki metalik boyayi cizerek yapiyorlar. 0km aracin boyasina dikkatli bakin dairesel dairesel cizikleri gorursunuz. Yani metalik boya cizerek yapilir zaten. Onlar fircayla veya yikamayla olusmuyor

İlk defa böyle bir şey duydum?
  • konu baya bi "paranoyak" dolu. deli misiniz arkadaş? araba bu araba, siz onu satın alıyorsunuz, o sizi değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

En kolayi dert etmeyin. Zaten araclardaki metalik boyayi cizerek yapiyorlar. 0km aracin boyasina dikkatli bakin dairesel dairesel cizikleri gorursunuz. Yani metalik boya cizerek yapilir zaten. Onlar fircayla veya yikamayla olusmuyor

Metalik boyali bir aracin kaportasina bakarsaniz duymakla kalmaz gozlerinizle de gorebilirsiniz

• Bu çiziklere takılmamak lazım, adamı hasta eder detailing işi, zaten bunları gidereyim derken her seferinde vernik tabakasını mikron derecesinde aşındırıyorsunuz, tolerans sona erdiğinde vahim sonuçlar doğurması muhtemel, artık marka firmalar bu çizik tabakayı aşındırmak yerine çiziklerin içini dolduracak malzeme kullanıyorlar, o da bir kaç ay sonra yıkama şampuan ve dış etkenler dolayısıyla akıp gidince çizikler tekrar ortaya çıkıyor.
  • İstediğiniz kadar uğraşın illaki çizilir. En basitinden yolda giderken havadaki toz toprak partikülleri çizer.

• quote:

quote:

quote:

Metalik boyali bir aracin kaportasina bakarsaniz duymakla kalmaz gozlerinizle de gorebilirsiniz

Neyi göreyim? Bildiğimiz silmeden dolayı oluşan hareler mevcut olur, her araçta.
    Opak/Mat boyadan farklı olarak, metalik görümü için simli ürün kullanılıyor.

Çizerek metalik yapmak nedir? Metalik boya nasıl çizerek yapılıyor?

Kaportaya bakarak görmek sureti ile bilgilenme dışında, "metalik boyanın çizerek/çizilerek yapıldığını gösteren" Video/yazılı kaynak var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 15 Ağustos 2017; 12:35:37 >

• En önemli sorun bence kediler.Diğer unsurları kontrol etmek araç sahibinin elinde ama kedilere çare yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Aracımda tek bir kılcal çizik bulamazsınız.Yaz başında çizik giderme ve boya parlatma yapıldı ama ondan önce yine yoktu.Tamamen yıkama alışkanlığıyla ilgili.

Yeteri kadar dikkatli bakarsanız görürsünüz. En kötü ihtimal turuncu / mor veya sarı sokak aydınlatma lambası altında mutlaka görürsünüz.

Seramik öncesi bile sıfır kılcal çiziksiz yüzey hayal gibi birşey.

Sedefli şeker beyazı rengi kılcal çiziği en iyi kamufle eden renk bu arada.

Aracımın çizik giderme işlemi öncesinde ki resmini gönderebilirim.Metalik renk olduğu için güneşin altında kolayca gözüküyor hare olmadığı.Yıkamayı veya yıkatmayı bilmiyorsanız bu benim sorunum değil.

Çizik giderme öncesi ve sonrası fotoğrafları gönderir misiniz?

• 3 senelik aracımda daha bu sene çok hafif kılcal çizikler çıktı.

Bu zaman biraz daha uzatılabilir fakat. Hertürlü çiziliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neyi göreyim? Bildiğimiz silmeden dolayı oluşan hareler mevcut olur, her araçta.
    Opak/Mat boyadan farklı olarak, metalik görümü için simli ürün kullanılıyor.

Çizerek metalik yapmak nedir? Metalik boya nasıl çizerek yapılıyor?

Kaportaya bakarak görmek sureti ile bilgilenme dışında, "metalik boyanın çizerek/çizilerek yapıldığını gösteren" Video/yazılı kaynak var mı?

Insanlar bu garip ve yanlis bilgileri nereden ogreniyorlar ben de bunu merak ediyorum.

• Bayiden çıkarır çıkarmaz komple folyo yapılırsa bir miktar faydası olur.
  • Süs eşyası,evde statik duran bir biblo almıyorsunuz.

Çok zengin ve evinde 10 aracı ve garajı olan birisi değilseniz,çiziklerle yaşamayı öğrenin.

Sokakta gece gündüz duran bir aletin dış saldırılara kalmaması bile mucize ülkemizde.Her an birisinin vuracağı,çizeceği,bir yerlerini kopartabileceği bir ülkede yaşıyoruz.

Ben yıllar önce bıraktım kozmetik kaygıları,vasatın üstü olsun kafi;harcanan emek,malzeme hepsi hikaye sonu yok bu işin.
  • Yıkamaya götürmeyin hem iz yaparlar hem paranız gider. Yağmurdan yağmura araç doğal olarak temizlenir. Yıkama parasına da yakıt alır gazlarsınız. Hem temiz arabaya nazar değer milletin gözüne batar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Yıkamaya götürmeyin hem iz yaparlar hem paranız gider. Yağmurdan yağmura araç doğal olarak temizlenir. Yıkama parasına da yakıt alır gazlarsınız. Hem temiz arabaya nazar değer milletin gözüne batar.

Az önce mahallenin en meşhur yıkamacısının önünden geçtim. Astra J yıkanıyordu siyah ve önce ön cama sonra aynı fırça ile kaputa fırçayı basıyordu amca. Bu yıkamacıda BMW i8, Bentley Continental , Range Rover falan da yıkanıyor. Siz düşünün gerisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Eylül 2017; 15:25:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.