Şimdi Ara

Kılıç Desenli piyanoda takıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav arkadaşlar şu kılıç figürlü piyano var karşından x o gibi tuşlara basman için akan br masa var ben deli oldum bu bölümü geçemiyorum. varmı tavsiyesi olan

• ovvvv. guitar hero gibi olan bölümü diyorsun sanırım. çok gıcık bir bölümdür orası. benim tam 1 saatimi aldı. sinir oldum resmen. çabala dur. mutlaka geçersin ama sinir olacağın kesin.
  • Ben ilk deneyisimde gecmistim, zorlandigin kisim hangisi?
  • Kolay orası be
    Zaten notalar hep aynı geliyor 2'liler geleceği an elini iki tuşa da koyup halledersin.
  • Ben bir kerede geçmiştim. Oyunda en kolay bulmacalardan biri bence.
  • Tamam kolayda el çabukluğu gerekiriyo, ps3 e god of war la başlayınca böle oluyor o kolu daha önce hiç kulllanmamıştım, ama oyun süper.Bu arada hala geçemedim o bölümü :(
  • Mesajım gereksiz oldu. Siliniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Ağustos 2010; 12:05:51 >
  • bildiğin türk halkı hemen üstüne yürür kolay orası be bilmemne oyunun en kolay kısmı adam sizden yardım istiyor size nasıl geldi demiyor kardeş eğer halen geçemediysen sol elinin işaret parmağını kareye,orta parmağı üçgene koy , sağ elinin işaret parmağını x e orta parmağını yuvarlağa koy öyle çok rahat geçersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.