Şimdi Ara

dövüş sanatı bilenler sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sweep kick gerçekten işe yarıyormu ? geçenlerde öğrendim arkadaş üzerinde uyguladım o düşmedi ben dengemi kaybettim !

• Ayağı etkili kullanmak istiyorsan muay thai sporunun diz ile vuruş teknikleriyle ilgilenmelisin.
  • Yan tekme ve Ön tekme varken neden sweep kick. Ayrıca sweep kick kaval kemiğine çok baskı uygular. Kemiklerin o kadar sağlam mı ve acıya dayanıklı mıdır? Benim sol kaval kemiğim bayağı alıştığı için bu tarz tekmeler atabilirim ama atmıyorum. Sende atma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Yan tekme ve Ön tekme varken neden sweep kick. Ayrıca sweep kick kaval kemiğine çok baskı uygular. Kemiklerin o kadar sağlam mı ve acıya dayanıklı mıdır? Benim sol kaval kemiğim bayağı alıştığı için bu tarz tekmeler atabilirim ama atmıyorum. Sende atma.

Abi havali tekme lise zamanimda çocuğun teki beni böyle düşürüp yumrukladi . Ne oldugunu bile anlamamistim

Edit : hitap hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 26 Ekim 2016; 20:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ø kullanıcısına yanıt
    Muay tai de sweep Kick varmidir hocam

• yerdavader kullanıcısına yanıt
    Hayır, dizl kullanılır daha çok.

• ø kullanıcısına yanıt
    Hocam nintitsu yu onerirmisiniz. Sonucta ninja Kaplumbağalarin teknigi :)
    Onda varmis sweep kick

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güreş yapanlar veya bilenler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Adammı döveceksin, neden bu kadar iyi tekme atma meraklısısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Adammı döveceksin, neden bu kadar iyi tekme atma meraklısısın.

Yok hocam kavgacı biri degilim. Bu tekmeyi cok seviyorum sadece

• Kardeşim bu boş boş hareketlerle ugraşma cunku bu iş tek hareketle olmuyor. Git bi salona yazil kick box olsun muay thai olsun 1 yil ögren sonra sokakta sana kafa tutanların bacaklarini kir ellerine ver (aman zebanilere dikkat onlara teknik işlemiyor)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jujitsu ve ninjutsu

• quote:

Orijinalden alıntı: Centilmen.4444

Kardeşim bu boş boş hareketlerle ugraşma cunku bu iş tek hareketle olmuyor. Git bi salona yazil kick box olsun muay thai olsun 1 yil ögren sonra sokakta sana kafa tutanların bacaklarini kir ellerine ver (aman zebanilere dikkat onlara teknik işlemiyor)

Hocam gosteris onemli degilmi ? Filmlerde kung Fu ninjitsu fln çok havalı.

• Karate öğren en garantisi
    Sen 1 yıl yap yürüyüşün karekterin bile değişiyor. Hareketi birak sokakataki insan yumruk atmayi beceremiyor sen ustasi oluyorsun. Yaptigin spor lisansini aliyosun onun bile verdigii bir özgüven oluyor. Dövüş sanatlari aşk tir uyarayim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Centilmen.4444

Sen 1 yıl yap yürüyüşün karekterin bile değişiyor. Hareketi birak sokakataki insan yumruk atmayi beceremiyor sen ustasi oluyorsun. Yaptigin spor lisansini aliyosun onun bile verdigii bir özgüven oluyor. Dövüş sanatlari aşk tir uyarayim...

Hocam ben kavgacı biri degilim. Kavgayi bazen zorunlu olarak ediyorum ama karsidakine kiyamiyorum. Bu yuzden tekmelere ozendim. Normalde kavga olsa insanlar sopalarla kafalara acimadan vurur. Ben bunu yapamıyorum iste.

Sporcu adam kavgayı sevmez zaten. Ip ustanin fln filmlerini izle anlarsin. Şu dünyada yapilabilecek en güzel aktivitelerin en ıyisi bence dövüş sanatlaridir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.