Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
5
Favori
18.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Söz verip yapmamak ya da olmayacak şeyleri yapacağım demek düşündürdü

• ahmetkaraci kullanıcısına yanıt

ohooo bende starlink vereceğim... pardon ben cumhurbaşkanı adayı değilim yanlış yere salladım...

• Çok büyük bir alt yapı gerekli.Önce seçimi kazansın sonra alt yapıyı düşünüp hızları belirlesin …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu adamlar siyaset yapmayı bilmiyor

Hadi Kılıçdaroğlu bilmiyor koskoca parti yüzlerce binlerce danışman çalışan vs bir sürü başkan vs

Şu seçim vaatlerini geç çalmadan dürüstçe iş yapacağız desen yeter

Erdoğan kötü yönetse yine kazanırdı bu seçimi emin olun , şuan kötününde kötüsününde kötüsünde olduğu için kaybedecek başkanlık sistemi ile kendini bitirdi herşeyi bildiğini sanmiyor artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023 ün göbeğinde altyapı bile yok adresimde ve İstanbul'un dibindeyim. Bana internet versin yeter hız istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP neden bunu bi ay önce söylemedin ki !?
    AKP bu işi daha hızlı yetiştirebilirdi.

şimdi 5 gün içinde hokus bokus yapıp yetiştirmeye çalışacaklar :D

• ulan 191 kişiyi engellemisim trol olduklarından, hâlâ bitmiyorlar be...

• Bunu TürkTelekom ile yapacaksa mümkün değil. Türk Telekom bitik çalışacak adam bulamıyorlar yanlış anlaşılmasın adam çokta çalışacak adam yok.

• En olası vaatlerden birisi.

Lakin gigabit interneti ortalama bir fiyata indirmek lazım. İnsanların gigabit altyapısı var ama fiyat 500 tl-1000 tl iken almıyorlar. (gerçi ülkenin anasını ağlattılar artık 1000 tl felan düşük bir para kalıyor.)

• İnternetten yana yüzüm hiç gülemedi maalesef. Kota varken 360p izlerdim çok harcamamak için, şimdi de bir Twitch yayınına girsem bazen geceleri 480p bile donuyor izlenmiyor. Türk Telekom'dan Turkcell'e geçtim fakat iyi bir para vermek lazım adam gibi bir internet için. Altyapı olsa direkt Türknet'e geçerdim. 2023 senesinde hala internete verdiğim paranın hesabını yapmak zorunda kalıyorum...Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! 

• bu kadar yalan söylemesine rağmen hala sempatik geliyor insanlara ilginç

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Altyapı var zaten gpon rahat rahat verebilir.

• Sleeper kullanıcısına yanıt
    Tabi ya önce ak partiden aldığı büyükşehirlerin altyapısını düzeltsin de internete sıra gelsin,Kendi menfaatleri makamları için istanbul ankarayı bırakıp gözünü yukarı diken hizmeti bırakan bir zihniyet söz verir tabi ne de olsa söz uçar yazı kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01halil -- 10 Mayıs 2023; 11:55:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaaayyy, donanımhaber'de ilk kez muhalefete ait bir haber, dönüş çok hızlı mı oldu sanki... Durun daha dedem gelsin, sizi o zaman göreceğim!
    Edit: olayı yanlış anlayabilecekler için ek bilgi; sitenin yayınladığı muhalif haber, yoksa üyelerden sağolsun bol bol güzel haber/başlıklar var ama site yönetimi malum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 10 Mayıs 2023; 12:26:17 >
  • serdarcenk kullanıcısına yanıt

Ülke ve dünya gundemi bölümünü ziyaret ederseniz; ilk birkac sayfaya baktiginizda muhalefet etmek icin kendini parcalayan insanlarin actigi sayfalari bolllca görürsünuz...

• Nasıl olsa inanacak kitle var. Salla gitsin.

300 milyar doları zaten getirmiş. 418 milar dolar son kuruşuna kadar alınacak.

Dua ediyorum bu yedili ganyan iktidar olsun ve bazıları gerçekleri yaşasın. Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! 

• Hız mızdan önce fiyatları ucuzlatacağım desin biri en azından.

100 mbitde olsa 1000 mbit olsa bunu bizden güzel bir fiyatlar çıkarırlar.

Öncelik fiyat olmalı.

Devletin zaten internet kuruluşu yok. Gerisi özel şirketlere kalıyor. Onlarda beleşe vermez hiçbir şeyi. Çok iyi kar yapıyorlar.

• Benim en son yazdıklarım niye siliniyor ne varda hiçbir uyarı vs vermeden siliniyor acaba? hangi sözler zorunuza gitti de silindi modlar söylesenize anlamıyorum.

Bu zat rifkin ile uzaktan bağlantı yapmadımı bunuda büyük bir maharetmiş gibi aktarıp görüntülü görüşme yaptık herkes görsün diye demedimi?

bu zat chp yi hdpkk bebek katili partisine çevirmedimi terörist selo yu serbest bırakma vaadini söyleme dimi?

bu zat Azerbaycan'ı dışarıda bırakacak iran üzerinden geçen çin ipek yolu projesi haritasını göstermedi mi?

Daha neler yazdım hatırlamıyorum ama hangi sözler yüzünden silindi mesajım anlamıyorum niye hiçbir uyarı vermeden mesaj siliyorsunuz ya

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.