Derin Kuvvetlertwitter “MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde özel güç kurye sorumlusu Müslüm Ürper'i, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlenen SİHA operasyonuyla etkisiz hale getirdi.” https://twitter.com/Derinkuvvet/status/1656222391427817472 |
Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! (11. sayfa)
-
-
Bana ne faydası var, internet faturam azalacak mı ? Yapacaksa benim vergilerimle yapacak. Sanki cebinden mi ödeyecek. (CHP li moduna geçmişim. pardon.)
-
Selo dan sonra... İlk onu salacak sonra öcalanı da selo salacak... Ondan sonra Özerklik verecek.. Helalleşecek onlarla. Daha kürt okulları açılacak. Kürtçe bilmiyorsan iş bulamayacaksın bölgede felan.. bunların hepsi otursun internete sıra gelir bir ara
-
tamam söylemde demek kolayda böyle bir niyet bile olsa bu iş yıllar alır.Malum bir çivi bile çakılmamış.Ankara'da İstanbul'da daha internetin ulaşmadığı yerler vardı.Hatta çok düşük hızlarda verilen yerler port olmayan yerler vs.
-
Hedef koyması güzel. yapar yapamaz yada bir kısmını yapar o ayrı konu. Temel ATMAMA töreni yapmasınlar da. böyle projelerle gelsinler. her ne kadar oy vermeyecek olsam da olumlu buldum.
-
Biri demiş ki
Yol, köprü bilmem ne yaptı siz de utanmadan gidip bunlardan yararlanıyorsunuz.
babasının parası ile mi yaptı?
Kimin paraları ile yaptı?
O toplanaN 2,700,000,000,000 DOLAR vergiler nereye gitti.
O kadar vergi toplandığı halde neden o yolu, köprüyü geçmek için tekrar tekrar para veriyoruz.
Neden bir araba alırken iki araba devlete ödüyoruz.
Biz vergisini verelim siz talan edin diye mi?
Geçmişte yapılanları kullandığında, birileri çıkıp bunları biz yaptık utanmadan kullanıyorsunuz dediğinde, utanıyor musun? Kullanmıyor mudun?
Kafanız çalışmıyorsa sanal zeka var oraya sorun ne diyecek.
Halkın vergileri ile yol yaptı, köprü yaptı, üstüne üstlük geçmek için bir.de para ödüyoruz de. Bir de bu kadar vergi verenler, para verenler utanmadan geçiyorlar de. Bakalım sanal zeka ne diyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aktroll ler hemen devreye girmiş yattığı yerde maaş aldıkları için 14 mayıs da paraları kesilince görürüz
-
Maalesef partilerin reklam takımlarından çıktığı belli oluyor çoğu vaadin ama bence altyapı yatırımı için önce kanun mu yönetmelik mi ne değişecekse değişmesi lazım ki fiberi döşeyen şirketin zorluklarla karşılaşmaması lazım. Şu an en büyük zorluk o diye biliyorum. 2.si de hız kadar önemli olan hatta daha önemli olan simetrik internet. Uploadlar çok düşük maalesef!
-
Kimsenin CHP yi eleştirmediği bir dünya hayal ediyorum. Ne güzel olurdu ama.
-
İktidara gelsinler ve yanlış, yetersiz işler yapsınlar eleştirilirler.
Muhalefette olanları tek eleştirme şartı yeterince muhalefet yapmayıp iktidarı sıkıştırmamaları halinde olmalı.
-
İzlemeniz tavsiye edilir.
terörist selo seviciler izlemesin ruhsal ve bedensel bozukluğa yol açabilir.
Habertürk TVyoutubeHaberturk TV YouTube Kanalına Abone Ol ➤ http://hbr.tk/QNhqSshttps://www.youtube.com/watch?v=RfXJWt-3SrY&ab_channel=Habert%C3%BCrkTV -
size söz veriyorum.
herkese söz veriyorum.
gençlere söz veriyorum.
milletime söz veriyorum.
ülkeme söz veriyorum.
namus sözü veriyorum.
sana! söz veriyorum.
-
Akepeli trol hesaplar kudurmuş vaziyetteler. 1 gigabitin ne olduğunu bilmeyen bit yavrusu sürüleri sizi. 100 megabit dediğin ne ? Çok kolay yapılabilecek bir proje. Akepeli hükümet neden yapmadı 21 yıldır?
Lan telefon çekmeyen köy var hâlâ. 2023 teyiz ulan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teröristlere kırmızı halı sermeye devam edin siz megri megri yada pudra şekeri çekmeye devam iflah olmazsınız yeminle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023 yılında çağdışı internet hizmeti ve fiyatlar eleştirilmiyorda,vaad edilen,yapılması gereken,yapacağım diyen kişi eleştiriliyor…
Ne zaman doğruya doğru,yanlışa yanlış demeyi öğrenirsek,ne zaman takım taraftarı gibi değil,saygı duymayı bilen vatandaşlar olursak,o zaman herşey çok güzel olacak,olacakta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel konu. Bol bol patlatılmış hesaplarla aktrollük yapan şahısları blokladık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 10 Mayıs 2023; 14:19:9 > -
senin söylediğin muhalefeti destekleyen seçmenin eleştirme şartı olabilir. Muhalefete karşı olan için niye böyle bir şart olsun ki.
-
Beni bloklamayı unutmuşsun
-
mevcut fiyatları önce bir düşürüp şu altyapı, kablonet'in dandik modem vs sorunlarını çözsün.
Avrupada, amerikada 1gbit nete millet 30-40 birim para veriyor, biz 50mbit fibere 250 tl veriyoruz.
-
Dostum 1936 dan sonra bana chp in yaptıgı bir eşer söyle ne olur bu ülke için ne yapmiş! İdamlar darbeler hariç ! Yaptıgı ne var !???
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X