Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
5
Favori
18.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum bana 1936 dan sonra chp in yaptıgı bir eşer bir yatırım birsey söyle darbeler hariç itirazlar idamlar hariç! Bu ülke için ne yaptı ???

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VS18 kullanıcısına yanıt
    Bir akıllı sizsiniz!! Akp destekleyen herkez geri zekalı !! Nedense çoğunluk geri zekalı azınlık bilim adamı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harslan76 -- 10 Mayıs 2023; 14:37:0 >
  • harslan76 kullanıcısına yanıt

ben demedim sen dedin ADSADSADSADADSA

ayrıca ben iyi partiye vericem dostum banane chpden sanki fanatiğiyim sadece ekonomik rahatlama istiyorum bilge yılmaz başta olmak üzere iyi parti kadrosu gayet iyi neye karşı çıkıyorsunuz onu anlamıyorum

• VS18 kullanıcısına yanıt
    İstedigin yere oy verebirsin o senin en doğal hakkın özgürlük hakkın bunda sana laf diyen yok tarsısırken karsındaki insana konuşma tarzını düzgün tut!

• BraveHeart B kullanıcısına yanıt

o hat için uzaydanmı hat çekilecek.. 

1936'dan beri CHP ne yapmış diyorsun! Osmanlı'nın borçlarını ödemiş! Sanayileşme adımlarını atmış her ülkenin her tarafına fabrikalar kurmuş devlet eli ile! Kaldı ki 1946'da çok partili sisteme geçildiğinden beri kaç defa CHP iktidar olmuş? İdamlardan kastın "İstiklal Mahkemeleri" ise sana tavsiye gidip o mahkemelerde yargılananlara bir bak! Öte yandan o darbecilikle suçladığın CHP'yi 1980'de Kenan Evren kapattı! Şimdi gördüğün İkinci CHP! Şimdiki iktidarımız açıkça nefret ettiğiniz CHP'nin devlet eli ile yaptığı her şeyi yok parasına peşkeş çekmiş, özel sektörün yaptığı her şeyi kendi başarısı gibi göstermiş! Adalete hukuk sistemimize mahkemelere olan güveni yok etmiş, ekonomi biliminin aksine kararlar alıp insanların birikimini yok etmiş! Memlekette hapishane sayısı ve suç oranı patlamış! Ahlaki ve dini değerler gerilemiş! 100 yıllık devlet ilişkileri İhvancı (Müslüman Kardeşler) politikalara kurban edilmiş! Terörle mücadele ve içişleri konusuna hiç girmiyorum bile! Bu adamların daha ne yapmasını bekliyorsunuz merak ediyorum açıkçası!

• iyi güzel ama fiyat ne olacak? şu halde bile paketler çok pahalı üstelik 16- 50 mbit arası.

sen şöyle yapsan mesela

ilk ay bedava internet.

sonraki 12 ay konutlarda herkese ayda 500gb iskonto.

kampanya böyle olur. yoksa gelmeye gelir internet.

• @XpressMusic34

Kılıçdaroğlu söylediyse iktidara gelmese bile Kılıçdaroğlu söyler akparti yapar  

• Aga gelsinde fiyat ne olsun??? 1gik geldi ee fiyat ne?? atıp tutmak kolay. Türkiyenin her yerine birde bak bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapacağına inanıyorum, oyum kendisine

• İktidar Kılıçdaroğlu' nun bir açığını bulmak için 25 yılı aşkın memuriyetinde ki hesap uzmanlığı geçmişini didik didik ettiler, ama hiç bir şaibe bulamadılar, ben Kemal beyin dürüst olduğuna inanıyorum, denemekte fayda görüyorum, kaybedecek hiç bir şeyim yok, çünkü ekonomik olarak zaten kaybetmişim ve sürekli kaybetmeye devam ediyorum. En büyük sıkıntım ekonomi, döviz kuru, ve ağır vergiler, yani satın alma gücümün düşmesi.
    Özellikle teknolojiye bu kadar ilgi duyup ta onların çoğunu yüksek döviz kuru ve ağır vergiler yüzünden satın alamamak farklı bir işkence olsa gerek.

Eğer bay Kemal de vaatlerinin %90 nını yerine getirmezse 5 yıl sonra da onu değiştiririz ve biz fakirleşmeye devam ederiz. Ama ben iyi şeyler olacağına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 10 Mayıs 2023; 16:42:47 >
  • İşin ilginç tarafı şu: Yapılan belli başlı tüm büyük heykelleri hep yabancılara yaptırmışlar, yeni harfleri bile yabancı birisi yapmış, maalesef ama maalesef yenidiğimiz tüm devletlerin kanunlarını kurallarını almışız o zaman biz bunlarla neden savaşmışız ki. En kötüsüde Atatürkün imzasını biz Türk olmayan birisi tasarlamış. Hepsinin ismi tarihi yazılı. Google amca söylüyor zaten. Buradan sadece bir sonuç çıkıyor, yenidklerimizin koyduğu kuralların sadece bekçiliğini yapıyoruz.

• muhalif olarak burda bu tarz iki tarafın haberlerinde görmek istemiyorum teknoloiji için bakıyorum buraya lütfen siyaset olmasın haberler site yönetimi dikkat edin

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.