Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
5
Favori
18.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Troller sağolsun :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serhatcan007 kullanıcısına yanıt
    1 tanesi dışında upload hep düşük çıkmış.

• At bakalım atabilirsen, ama seni yöneten Amerika buna izin verirmi acaba🤔 zira Amerikanın izni olmadan hiçbir faaliyette bulunamıyorsun Kılıçdaroğlu 😏

• Fiberoptik kablonun maliyeti, bakır kablonun maliyetinden daha ucuz.

Böylesi basit bir dönüşümü bile yapmayan, 20 küsür yıldır iktiarda olan bir hükümeti eleştirmek yerine muhalefetin vaadi ile akıllarınca dalga geçiyor bir kesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 10 Mayıs 2023; 8:19:39 >
  • noobszle kullanıcısına yanıt
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Beni engellemeyi unutmuşsun

• parraking kullanıcısına yanıt

SGK şimdi de batık  

Nasıl sürekli eksi bütçe veriyor bir bilsen. Koca kurumda tuvaletlerde kağıt bulmakta bile zorlanıyorsun artık. Kurum batmış durumda ama dillendirecek tv kanalı yok tabi nereden haber alacaksın?!

• İşin Kemali'nde, Tayip'inde değilim kesinlikle. Türkiye Cumhuriyeti için bu meselenin vaat olarak kalacağını düşünen sıkıntılı tipler gördüm ve buna şaşırdım. 1 gigabit internet hattı çekmenin hakikaten zor bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz? Boş yapmayın, gidip Goebbels'a bi fincan çay koyun hadi.

• Aslında ben utandım. Olması gereken bir şey zaten bu ama vaad olarak sunuyor adam. O kadar eksik ki Türkiye internet konusunda.. Sadece evde internet değil. Kimse mobil veriyi konuşmuyor. SINIRSIZ mobil internet devri başlamalı. Ayrıca fiyatlar düşmeli. Kemal beyin de dediği gibi her eve en az 100 mbps internet gelmeli.

Bunlar lüks değil..

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Gerçekten şunu algılamakta güçlük çeken bir kesim var  Markette hesap yapmaktan hesap uzmanı oldu milyonlar. Gelmiş kılışdar sesegayı batırdı diyebiliyor. Araba alabilmek için bayilere rüşvet veren, mağazalarda ucuz ürün alabilmek için birbirini ezen, marketlerde kalem kağıt hesap yapan, ucuza et alabilmek, yağ alabilmek için kuyruğa giren insanlar kimin döneminde oldu diye sorarlar adama.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt
    Tek kanal tok diyerek yalan atmayın. Öyle olsa, haner türk, halk tv, sözcü tv, tv5, fox bunlarda hergün yayınlanırdı. Lütfen yalan atarken usturuplu atın.

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Hadi oradan yobaz, ülkeyi ne hale getirdiniz, yediniz bitirdiniz doymadınız, halen başkalarına ahlâk dersi vermeye çalışıyorsunuz. Torunlarınız bile sizi nefretle anacaklar. Ortaya çıkan rezaletler buz dağının görünen ucu, daha neler çıkacak. Tarihte böylesi yozlaşmış bir dönem yaşanmamıştır.

• Devlet=halk
    Hukumetler ise yoneticidir...
    Birseyler harcanıyorsa yada veriliyosa karsılıgı var...babalarının malını harcamadıklarına gore gene halkın malı harcanacak..
    Esas Sıkıntı kimlere ne için ne sekilde dagıtıltıgıldır...

Özellikle Türkiyedeki sisasetin sermayesi yalandır...atma tutma uydurmada bizim siyasetçilere kimse yetişemez..
    Son olarak kişilerin yada grupların menfaatleri uzerine kurulu siyaset Canavarlıktır...

• azizfikri A kullanıcısına yanıt

Yalan değil ki, her sene Bütçe Görüşmelerinde SGK'nın ettiği zarar gün yüzüne çıkıyor, sadece o günlerde gündem oluyor ama kimse de demiyor ki "SGK'yı batırdı X kişisi".

O kanallar yayınlıyor yayınlamasına ama izlemediğiniz için farkında dahi olmuyorsunuz.

• İhaleler usulsüzce yapılmasaydı, devlet liyakatli ve hakkaniyetli şekilde yönetilseydi, yani cebe inen milyar dolarlar devlete kalsaydı, kısaca ÇALMASALARDI zaten şuan bu hızları alırdık. 2023 senesinde hala düşük internet veya ping sorunu yaşıyorum.

Aktroller fazla çağ dışı dünyanız var. Yol köprü mastürbasyonu yapmaktan vazgeçin. Çağın gerekliliklerinin farkına varın biraz.

• Eğer, cebren ve hile ile AKP seçimi yinede alamazda ve anket sonuçlarına göre CHP kazanırsa, kemal dede sadece şu vaadini yerine getirse bir sonraki seçim sırf şu İnternet mevzusundan oy toplar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • parraking kullanıcısına yanıt

Trolleri birbaşlarına mı bıraktılar, loopa girmişsiniz? Okşan'la düşüp kalkan, fetönün cinlerle kandırdığı İ. Melih'in yalanlarını tekrarlayıp duruyorsunuz.

Hırsız, arsız, ahlaksız ve hain arıyorsanız patronlarınıza bakacaksınız.

• kadalt kullanıcısına yanıt
    yankı odandan biraz dışarı çık. sosyal medya ya aşırı maruz kalmışsın.

• Bana ne faydası olacak, internet faturam azalacak mı?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.