Şimdi Ara

Kılıçlı(Katanalı)oyun tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana adam kesebileceğim bir oyun lazım.RPG olur,hack n slash olur fark etmez sadece adamı kestiğimde karşımdakinin adam gibi tepki vermesi lazım hani Devil May Cry 'Daki gibi değil adamı kılıçla kestiğinde adam sanki sopayla vurmuşsun gibi hareket ediyor ben adamı kestiğimde gerekli hissi verecek oyunu arıyorum ,türü fark etmez .

• mount blade warband ola bilir güzel oyundur hemde türk oyunu bide bunun yenisi vardı adını unutum mount blade yaz oda çıkar
  • assasin creed veya mount blade olabilir. warband iyidir. almayı düşünürsen piyasa altında fiyata satabilirim (orjinal kutulu)
  • Mount and blade'i oynuyorum zaten ac'nin de bütün oyunlarını bitirdim tavsiye için teşekkürler fakat benim aradığım daha şöyle mesala kılıcı adama sapladığımda adam ona göre sarsılmalı(yani nasıl fps oyuncuları gerçek savaş hissi için iyi bir oyun motoru arıyorsa onun gibi) ya da adamı kestiğimde uzuv falan kopabilmeli (tamam bu biraz zorlama olmuş olabilir :D ) yani gerçekci savaş hissi arıyorum.Oyunun ne kadar eski olduğu fark etmez (2 boyutlu olmadığı sürece :D )
  • King of Amalur Reckoning
  • Skyrim tavsiye ederim tam süper bi oyun
  • beyler bi oyun biliyonuzmu kadın karakterli köy gibi biyerde gezip biyerlere gidip örümcek timsah felan öldürüyoruz kılıçlı bi oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vampir oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    Gladiator Tarzı Film Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Aksiyonsuz Oyun Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shadow warrior
  • 4 yıl önce açılmış konu ama belki hala arıyorsundur hocam
    Chivalry medievil warfare a bak derim deşme biçme keyfini, balyozla kafa parçalama hissini fazlasıyla veriyor
  • alpkralxx A kullanıcısına yanıt
    bloodrayne serisini mi diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUSS...

shadow warrior

Arkadaş 2 kelimeyle özetlemiş; aynen katılıyorum. Özel olarak "katana" istiyorsan Shadow Warrior. Bir aralar gerçekçi kılıç mekanikleri uygulamaya çalışan bir oyun vardı Blade Symphony diye; ona da bakabilirsin ama pek başarılı değildi açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GumburGuney -- 13 Mayıs 2016; 8:47:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.