Şimdi Ara

Kilide göre anahtar nasıl yaptırabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
18.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar odamın kapısında kilit var ama anahtarı kırıldı.Kırık olan anahtarı saklasaydık onu anahtarcıya verip yaptırabilirdik ama atmış işte annem.
    Ben de şimdi anahtar yaptırmak istiyorum o kilide göre ama bunun bir yolu var mıdır kilidi söküp götürmeden veya eve anahtarcıyı çağırmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsanoğluinsan -- 20 Ağustos 2011; 11:59:04 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilide Göre Anahtar Yapımı

Anahtarı kaybolan bir kilide anahtar yaptırmak mümkündür. Profesyonel bir çilingir, kilidin markasına ve modeline göre yedek bir anahtar oluşturabilir. Bu hizmet, ev, iş yeri ve araç kapıları gibi çeşitli kilit türleri için kullanılabilir.

Anahtarsız bir kilide anahtar yaptırma süreci şu adımları içerir:

• Çilingire ulaşın ve kilidin markası ve modeli hakkında bilgi verin.
    • Çilingir, kilidi inceleyecek ve uygun bir yedek anahtar oluşturacaktır.
    • Yeni anahtar, orijinaline göre kesilecek ve kilidi açmak için kullanılabilir hale gelecektir.

Kilit göre anahtar yapımı, aşağıdaki durumlarda faydalı olabilir:

• Anahtar kaybedilir veya çalınır
    • Anahtar bozulur veya kırılır
    • Birden fazla kişi bir kilide erişmek ister

Anahtar yaptırma işleminin maliyeti, kilit türüne ve çilingirin ücretine bağlı olarak değişebilir. Ancak, kilidi değiştirmekten genellikle daha uygun maliyetlidir.

Anahtarı kaybolan veya bozulan bir kilidiniz varsa, profesyonel bir çilingirle iletişime geçerek kilide göre anahtar yaptırıp kilidinizi tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben anahtarcıyım,kilit mutlaka sökülecek ve yerine yeni kilit takılacak.kilit çok eskiyse siz söküp yenisini nalburdan alıp takabilirsin fakat yeni bir kilit ise kilidi siz sökemezsiniz yine bir anahtarcı çağıracaksınız.bunu anlamanın yolu kapı dilinin olduğu yerde göbeğin vidası vardır,o videyı sökün göbeği ileri yada kendinize çekin eğer gelirse siz değiştirebilirsiniz yok gelmezse anahtarcı çağıracaksınız.
    eğer anahtarcı çağıracaksınız ne kadar ödeme yaptığınızı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_avs

Ben anahtarcıyım,kilit mutlaka sökülecek ve yerine yeni kilit takılacak.kilit çok eskiyse siz söküp yenisini nalburdan alıp takabilirsin fakat yeni bir kilit ise kilidi siz sökemezsiniz yine bir anahtarcı çağıracaksınız.bunu anlamanın yolu kapı dilinin olduğu yerde göbeğin vidası vardır,o videyı sökün göbeği ileri yada kendinize çekin eğer gelirse siz değiştirebilirsiniz yok gelmezse anahtarcı çağıracaksınız.
    eğer anahtarcı çağıracaksınız ne kadar ödeme yaptığınızı merak ediyorum.

Yok kilidi sökmeden halletmenin bir yolu yoksa yaptırmayacağım o zaman.Teşekkürler cevap için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.