Şimdi Ara

Kılıflar lekeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 7 mat siyah renginde silikon kaplar telefonun temas ettiği heryerinde geçmeyen lekeler yapıyor arkadaşlar. Dikkat edin çok kötü görüntü oluşturuyor. Yeni alacaklar arkadaşlara ve kılıf almayı düşünenler için umarım yararlı olur. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 7 plusta aynı sıkıntıyı yaşayan olduku hiç?

• Görüntü ekleseydiniz iyi olurdu
  • Arkadaşım 5 tl ye aldığı slikon kılıfla kullanmıştı 6s i kılıfı çıkardığında apple logosunda halka şeklinde beyaz leke olmuştu ne yaptıysa çıkaramamıştı

• Çinde apple'ın silikon ve deri kılıfları satılıyor 7-8 dolara onlardan almak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 24 Şubat 2017; 20:24:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Çinde apple'ın silikon ve deri kılıfları satılıyor 7-8 dolara onlardan almak daha mantıklı.

ebay dışında bulamadım. ebay de paypal dışında ödeme kabul etmiyor. link verebilmeniz mümkün mü?
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    https://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170225034220&SearchText=iphone+7+1%3A1+kılıf

• quote:

https://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170225034220&SearchText=iphone+7+1%3A1+kılıf

0 Sonuçlar >
    Orijinal sonuçlarda arat.
    KapatÜzgünüz, aramanız ' ' Hiçbir ürünle eşleşmedi. Lütfen tekrar deneyin.

verdiğiniz linke tıklayınca bunlar yazdı.

• mert6385 kullanıcısına yanıt
    Aliexpress e gir hocam iphone x 1:1 leather case veya silicon case yaz sonuçlar çıkacak karşına.

• quote:

Aliexpress e gir hocam iphone x 1:1 leather case veya silicon case yaz sonuçlar çıkacak karşına.

teşekkürler, buldum.
  • Fotograf cekemiyorum elimde baska telefon olmadıgı icin. Pupa yetkili servisine gösterdim lisanslı kılıf olup olmadığını sordular. Ve incelenmek üzere göndermek istediler henuz vermedim ama güzel gözükmüyor cidden

• sezo5 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sizcesi bizcesinden ziyade isim yapmis kullanicilarin kullanici yorumlari olumlu olan markalara yonelmek, ve bu markalarinda orjinal urunlerini almak gerekir. Spigen iyi bir markadir ancak bu kilif cok ince. Korumasi nasildir tartisilir. Bir onceki kilifinizin markasi neydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Ben orda hata yaptım telefoncudan alınmış basit bir malzemeydi.Fakat malzeme ne kadar dandik olursa olsun sonuçta lastik ben burdan telefonunun boyasının çok kalitesiz olduğunu anladım.Spigenden liquid crystal aldım hocam sizin söylediginiz gibi cok ince geldi. İlginiz için teşekkürler. Ben bilgilendirme yapmak istedim sizlerin telefonlarıda böyle olmasın
  • Kılıfın materyaline göre değişiyor heralde millet çinden getirtip kullanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu leke parlama şeklinde oluyor benim mat siyahta öyle nokta nokta parlayan yerler var ışık tutunca belli oluyor. Spada ve elago kılıf kullandım sadece. Kılıfın kalitesi ile filan alaka yok bence.
  • Aynen hocam bendede öyle ışıkta belli oluyor nokta nokta lekeler.

• sezo5 S kullanıcısına yanıt
    Bunun yüzünden apple bir işlem yapmaz bence. Mat siyah güzel gözüküyor ama böyle bir sorun oldu bende de. Çok çok dikkatli kullanılmadığı sürece hepsinin kaderi bu.Bir daha ki telefonumda mat siyah tercih etmem herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.