Bildirim
Kılıflar lekeleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İphone 7 plusta aynı sıkıntıyı yaşayan olduku hiç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görüntü ekleseydiniz iyi olurdu -
Arkadaşım 5 tl ye aldığı slikon kılıfla kullanmıştı 6s i kılıfı çıkardığında apple logosunda halka şeklinde beyaz leke olmuştu ne yaptıysa çıkaramamıştı
Çinde apple'ın silikon ve deri kılıfları satılıyor 7-8 dolara onlardan almak daha mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 24 Şubat 2017; 20:24:8 >
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_Emre
Çinde apple'ın silikon ve deri kılıfları satılıyor 7-8 dolara onlardan almak daha mantıklı.
ebay dışında bulamadım. ebay de paypal dışında ödeme kabul etmiyor. link verebilmeniz mümkün mü? -
https://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170225034220&SearchText=iphone+7+1%3A1+kılıf
quote:
https://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170225034220&SearchText=iphone+7+1%3A1+kılıf
0 Sonuçlar >
Orijinal sonuçlarda arat.
KapatÜzgünüz, aramanız ' ' Hiçbir ürünle eşleşmedi. Lütfen tekrar deneyin.
verdiğiniz linke tıklayınca bunlar yazdı.
-
Aliexpress e gir hocam iphone x 1:1 leather case veya silicon case yaz sonuçlar çıkacak karşına.
quote:
Aliexpress e gir hocam iphone x 1:1 leather case veya silicon case yaz sonuçlar çıkacak karşına.
teşekkürler, buldum. -
Fotograf cekemiyorum elimde baska telefon olmadıgı icin. Pupa yetkili servisine gösterdim lisanslı kılıf olup olmadığını sordular. Ve incelenmek üzere göndermek istediler henuz vermedim ama güzel gözükmüyor cidden
http://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-7-kilif-air-skin-0-3-mm-black-042cs20869-p-HBV0000029IKE
bu kılıf hepsiburada 32 tl'ye geliyor sizce buda iz yapar mı? -
Hocam sizcesi bizcesinden ziyade isim yapmis kullanicilarin kullanici yorumlari olumlu olan markalara yonelmek, ve bu markalarinda orjinal urunlerini almak gerekir. Spigen iyi bir markadir ancak bu kilif cok ince. Korumasi nasildir tartisilir. Bir onceki kilifinizin markasi neydi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız hocam. Ben orda hata yaptım telefoncudan alınmış basit bir malzemeydi.Fakat malzeme ne kadar dandik olursa olsun sonuçta lastik ben burdan telefonunun boyasının çok kalitesiz olduğunu anladım.Spigenden liquid crystal aldım hocam sizin söylediginiz gibi cok ince geldi. İlginiz için teşekkürler. Ben bilgilendirme yapmak istedim sizlerin telefonlarıda böyle olmasın -
Kılıfın materyaline göre değişiyor heralde millet çinden getirtip kullanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu leke parlama şeklinde oluyor benim mat siyahta öyle nokta nokta parlayan yerler var ışık tutunca belli oluyor. Spada ve elago kılıf kullandım sadece. Kılıfın kalitesi ile filan alaka yok bence. -
Aynen hocam bendede öyle ışıkta belli oluyor nokta nokta lekeler.
Bunun yüzünden apple bir işlem yapmaz bence. Mat siyah güzel gözüküyor ama böyle bir sorun oldu bende de. Çok çok dikkatli kullanılmadığı sürece hepsinin kaderi bu.Bir daha ki telefonumda mat siyah tercih etmem herhalde.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone hafıza yükseltme zararları
- iphone hoparlör temizleme
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- apple değişim cihazı alınır mı
- turkcell internet çekmiyor iphone
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X