Arkadaşlar arabamda kireç lekeleri var çıkartmak istiyorum bu konuda tecrübeli insanlardan yardım bekliyorum. Aracın kireç lekesi olmaması için de ne önerirsiniz bir araçta kireç lekesi nasıl oluşur ? 15 günde 1 aracımı yıkıyorum cilalıyorum sonra da güzelce kuruluyorum ıslaklık kalmamasına dikkat ediyorum. Başka neler yapabilirim çünkü bu lanet lekeler çıkmıyor. |
Arabadaki Kireç Lekeleri
-
-
Kireç suda var kireç siz su ayarlarsan leke olusmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sirke kireci çözer. sirkeli su yapın silin.
-
Oto yıkamacı olarak tavsiyem çok çok iyi kurulamaktır.Oluşan kireç çok yoğun değilse yarı yarıya sirke ile çok yoğun ise 3D Eraser vb .ürünler ile çıkarabilirsiniz.
-
Sirke işe yaradı çoğu yerde 3D erasere şuan için gerek yok gibi duruyor. Oto yıkamacı olarak size pre-wash ürünleri sorsam. Pre wash ürünler cok agresif olduğu için araç üzerinde maximum 5dk kalsın geçirmesin deniyor. Aracta boyaya zarar verme ihtimali mi var bu ürünlerin ? Mesela Koch-Chemie greenstar kullanacağım ama tereddütte kaldım.
-
Hocam konudan bağımsız aldiğım araçta bi kaç tane ufak kuş pisliği lekesi var çıkar mı ya da ne yapmak gerekir. Detayling üstesinden gelebilir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağanak yağmura terk ediyorum, kireç lekesi kalmıyor...
-
Hafif bir bozulma varsa düzeltilebilir fakat ağır bir tahribat maalesef düzeltilemez.
-
Aracınızın yıkama aralıkları çok uzak ve ağır kirli değilse kullanmanıza gerek yok.Normal bir yıkama ile bir çok kiri çıkarabilirsiniz.
-
Aracım 4 senedir bende yıkandıktan sonra bile yüzeyim pürüzlü oluyor demir tozu temizleyici alsam kaporta için de kullanılır mı tavsiye eder misiniz ? Sadece 1 kez yapmayı düşünüyorum
Porçöz alın. Onu bir beze dökün kireç lekeleri yerleri onunla silin kireç lekesi çıktıktan sonra da suyla durulayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracınızın üzerindeki demir tozu olduğundan emin değilseniz yapmayın.Genelde araç üzerinde reçine kalıntısı vardır.Killeme yapmanızı öneririm.İnternette nasıl yapıldığına dair videolar mevcut.Araç yüzeyini her türlü pürüzden arındırır.
Çok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X