Şimdi Ara

Arabadaki Kireç Lekeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabamda kireç lekeleri var çıkartmak istiyorum bu konuda tecrübeli insanlardan yardım bekliyorum.

Aracın kireç lekesi olmaması için de ne önerirsiniz bir araçta kireç lekesi nasıl oluşur ?

15 günde 1 aracımı yıkıyorum cilalıyorum sonra da güzelce kuruluyorum ıslaklık kalmamasına dikkat ediyorum.

Başka neler yapabilirim çünkü bu lanet lekeler çıkmıyor.

• Kireç suda var kireç siz su ayarlarsan leke olusmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirke kireci çözer. sirkeli su yapın silin.

• Oto yıkamacı olarak tavsiyem çok çok iyi kurulamaktır.Oluşan kireç çok yoğun değilse yarı yarıya sirke ile çok yoğun ise 3D Eraser vb .ürünler ile çıkarabilirsiniz.

• CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ C kullanıcısına yanıt

Sirke işe yaradı çoğu yerde 3D erasere şuan için gerek yok gibi duruyor. Oto yıkamacı olarak size pre-wash ürünleri sorsam. Pre wash ürünler cok agresif olduğu için araç üzerinde maximum 5dk kalsın geçirmesin deniyor. Aracta boyaya zarar verme ihtimali mi var bu ürünlerin ? Mesela Koch-Chemie greenstar kullanacağım ama tereddütte kaldım.

Hocam konudan bağımsız aldiğım araçta bi kaç tane ufak kuş pisliği lekesi var çıkar mı ya da ne yapmak gerekir. Detayling üstesinden gelebilir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sağanak yağmura terk ediyorum, kireç lekesi kalmıyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabada ki Reçine Lekesi
    11 yıl önce açıldı
    Cam ve Kaportadaki Kireç Lekeleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hafif bir bozulma varsa düzeltilebilir fakat ağır bir tahribat maalesef düzeltilemez.

• Aracınızın yıkama aralıkları çok uzak ve ağır kirli değilse kullanmanıza gerek yok.Normal bir yıkama ile bir çok kiri çıkarabilirsiniz.

Aracım 4 senedir bende yıkandıktan sonra bile yüzeyim pürüzlü oluyor demir tozu temizleyici alsam kaporta için de kullanılır mı tavsiye eder misiniz ? Sadece 1 kez yapmayı düşünüyorum

• Porçöz alın. Onu bir beze dökün kireç lekeleri yerleri onunla silin kireç lekesi çıktıktan sonra da suyla durulayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt

Aracınızın üzerindeki demir tozu olduğundan emin değilseniz yapmayın.Genelde araç üzerinde reçine kalıntısı vardır.Killeme yapmanızı öneririm.İnternette nasıl yapıldığına dair videolar mevcut.Araç yüzeyini her türlü pürüzden arındırır.

Çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.