Şimdi Ara

kilise ayinine katılmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kilise ayinine katılmak istiyorum nasıl katılırım. hristiyan değilim ortamı merak ediyorum. istanbulda yaşıyorum. nasıl yapılıyor falan hiçbir bilgim yok. yaka paça dışarı atmasalar bari

• Pazar günleri oluyor diye biliyorum.İlla ki hristiyan olman gerekmez ortama uy çıkıntılık yapma yeter zaten oranın turist olduğun anlaşılacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 12 Mart 2016; 23:28:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konumda sormuşsunuz buradan cevaplayayım. Hristiyan olmasanız da gidebilirsiniz. Pazar günü gitmenizi öneririm, saatler internette yazar diye tahmin ediyorum. Bunun dışında içeri girdiğinizde sıralara oturabilirsiniz. Ayin sırasında fotoğraf çekmek yasak, bittikten sonra serbest. Taksim'deki St. Antuan'a gitmiştim, gayet güzeldi.
  • Pazar gunleri gidebilirsin.10dan sonra gecip oturursun.Masalarin onunde bir tahta var orasi ayagini uzatmak icin degil insanlarin dizlerinin ustune comelip dua etmeleri icin ona dikkat edersin.Bunun yaninda bere veya sapkayi kiliseye girdiginde cikarabilirsin.Musluman isen uclemeyi yapmamani ve sadece ziyaretci olmani tavsiye ediyorum.Bunun yaninda belli dualarda ayaga kalkiliyor cemaat ile hareket etmen gerek.Ekstra yapman gereken bir sey yok.Saygi cercevesinde hareket edersen kimse sana kimsin necisin diye sorup hor gormez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Ay

Konumda sormuşsunuz buradan cevaplayayım. Hristiyan olmasanız da gidebilirsiniz. Pazar günü gitmenizi öneririm, saatler internette yazar diye tahmin ediyorum. Bunun dışında içeri girdiğinizde sıralara oturabilirsiniz. Ayin sırasında fotoğraf çekmek yasak, bittikten sonra serbest. Taksim'deki St. Antuan'a gitmiştim, gayet güzeldi.

bende oraya gitmeyi düşünüyorum. kaç saat sürüyor?

edit: sitesinde şöyle yazmışlar. cumartesi 7de gidersem türkçe oluyor sanırım.

Weekend Masses:
    Saturday 19.00 (Turkish)
    Sunday 10.00 (English)
    10.30 (Polish)
    11.30 (Italian)
    19.00 (18.00: nov->mar) (Turkish)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadasc11 -- 13 Mart 2016; 4:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadasc11

quote:

Konumda sormuşsunuz buradan cevaplayayım. Hristiyan olmasanız da gidebilirsiniz. Pazar günü gitmenizi öneririm, saatler internette yazar diye tahmin ediyorum. Bunun dışında içeri girdiğinizde sıralara oturabilirsiniz. Ayin sırasında fotoğraf çekmek yasak, bittikten sonra serbest. Taksim'deki St. Antuan'a gitmiştim, gayet güzeldi.

Weekend Masses:
    Saturday 19.00 (Turkish)
    Sunday 10.00 (English)
    10.30 (Polish)
    11.30 (Italian)

Bence pazar günü olana gidin, özel günleri olduğundan ayin daha iyi olur diye düşünüyorum. 1 saat civarı sürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

Pazar gunleri gidebilirsin.10dan sonra gecip oturursun.Masalarin onunde bir tahta var orasi ayagini uzatmak icin degil insanlarin dizlerinin ustune comelip dua etmeleri icin ona dikkat edersin.Bunun yaninda bere veya sapkayi kiliseye girdiginde cikarabilirsin.Musluman isen uclemeyi yapmamani ve sadece ziyaretci olmani tavsiye ediyorum.Bunun yaninda belli dualarda ayaga kalkiliyor cemaat ile hareket etmen gerek.Ekstra yapman gereken bir sey yok.Saygi cercevesinde hareket edersen kimse sana kimsin necisin diye sorup hor gormez.

üçleme derken istavroz çıkarmaktan mı bahsediyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH GELENEKSEL ÖLÜM KAMPI
    6 yıl önce açıldı
    Kurban Bağışı Türgevde
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Weekend Masses:
    Saturday 19.00 (Turkish)
    Sunday 10.00 (English)
    10.30 (Polish)
    11.30 (Italian)

Bence pazar günü olana gidin, özel günleri olduğundan ayin daha iyi olur diye düşünüyorum. 1 saat civarı sürüyor.

öyle diyorsanız pazar 10 da giderim. ilahi falan okuyorlar mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

Pazar gunleri gidebilirsin.10dan sonra gecip oturursun.Masalarin onunde bir tahta var orasi ayagini uzatmak icin degil insanlarin dizlerinin ustune comelip dua etmeleri icin ona dikkat edersin.Bunun yaninda bere veya sapkayi kiliseye girdiginde cikarabilirsin.Musluman isen uclemeyi yapmamani ve sadece ziyaretci olmani tavsiye ediyorum.Bunun yaninda belli dualarda ayaga kalkiliyor cemaat ile hareket etmen gerek.Ekstra yapman gereken bir sey yok.Saygi cercevesinde hareket edersen kimse sana kimsin necisin diye sorup hor gormez.

üçleme derken istavroz çıkarmaktan mı bahsediyorsun?

Evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.