Şimdi Ara

KİLİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
9.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coupant

Astranın kafama taktığım eksikleri şunlar:

Arka havalandırma yok ama ön koltuğun altından iki tane havalandırma kanalı oluşturulmuş. Arka yolcular ihmal edilmemiş. Artık bunu sorun etmiyorum.
    Arka hoparlörler kalitesiz, değiştirerek çözeceğim.
    Bagaj yetersiz. 370 litre olması için stepneyi iptal edeceğim. Stepne ile 310 litre.

Bagajda 12 volt soket, soğutmalı ve ışıklı torpido golf'ün artıları. Bunları kafaya takmayacaksanız, dizel olsun benzinli olsun Astra derim hocam. Dynamic donanım alırsanız sport tuşu ile geliyor. Led matrix farları ve gpp paketini ekleyerek üst donanım oluyor. Ayırca jantları ve karartılmış arka camları araca ayrı bir hava katıyor.

O kanallar benim 2005 model eski stiloda bile vardı. Onların amacı sıcak hava üflemek. Soğuk hava yukardan üflenir. Aşağıdan vurdu mu ayağına hasta eder ki zaten aşağıdaki üfleçler bişey değil. Arladakiler pişecek öndekiler donacak. Bu haftaki autoshowu al bakalım bmw1 ve a serisiyle hangi aracı karşılaştırmışlar. Golfü bir test sürüşünde kullan. Astraya bakmazsın bi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yeni astra alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Arka havalandırma yok ama ön koltuğun altından iki tane havalandırma kanalı oluşturulmuş. Arka yolcular ihmal edilmemiş. Artık bunu sorun etmiyorum.
    Bagaj yetersiz. 370 litre olması için stepneyi iptal edeceğim. Stepne ile 310 litre.

Bagajda 12 volt soket, soğutmalı ve ışıklı torpido golf'ün artıları. Bunları kafaya takmayacaksanız, dizel olsun benzinli olsun Astra derim hocam. Dynamic donanım alırsanız sport tuşu ile geliyor. Led matrix farları ve gpp paketini ekleyerek üst donanım oluyor. Ayırca jantları ve karartılmış arka camları araca ayrı bir hava katıyor.

O kanallar benim 2005 model eski stiloda bile vardı. Onların amacı sıcak hava üflemek. Soğuk hava yukardan üflenir. Aşağıdan vurdu mu ayağına hasta eder ki zaten aşağıdaki üfleçler bişey değil. Arladakiler pişecek öndekiler donacak. Bu haftaki autoshowu al bakalım bmw1 ve a serisiyle hangi aracı karşılaştırmışlar. Golfü bir test sürüşünde kullan. Astraya bakmazsın bi daha

Kullandım hocam, 125 HP'lik highline golf'ü. Gittim Astra K aldım. Koltuğa oturduğum an bu aracı alacağım dedim.

• baba0392 kullanıcısına yanıt
    Golf stock değil ecu fast chip li astra stock.

• Koyu Astra sever olarak Golf'ten şaşmazdım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Kullandım hocam, 125 HP'lik highline golf'ü. Gittim Astra K aldım. Koltuğa oturduğum an bu aracı alacağım dedim.

Hangi donanimi, liste fiyatindan ne kadar indirim ile aldin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• DEMBELE1234 kullanıcısına yanıt
    Mümkün değil 136 hp Astra o kasa ağırlığı ile yürüyemezden Golf'le o Zaman.

• 116d

• Değişik bir öneri yapayım. 1.4 170 hp Giulietta 😉

• Golf tabikide.
  • Dynamic 150 hp,68800 tl. Sigortanın 650 tlsini bayi ödedi.

• Sınıfının en kaliteli aracı tabiki golf...

• Kalite anlamında Golf derim ama manuel olacak.

Fonksiyonel ve tam bir makine olarak Astra derim.

Leon en son tercihim olurdu.

Benim fikrimi sorarsan Golf ne kadar kalite olursa olsun Astra alırdım
  • bende yaza doğru 50 -60 arası bişeler alıcam ama golften tek korkum parça çok pahalı altından kalkamam. birde sıfırını geç teslim ediyorlar diye 2.eli coşmuş
  • Golf highline +1

• ic mekanda kullanilan malzemeler konusunda, golf hala astra dan ustun. Astrayi showroomda inceledim ve pek begenmedim.

Sahsen, sirf yeni oldugu icin astra yi tercih ederdim.

Secenekler arasinda focus da olsaydi, tereddutsuz focus u secerdim.

Ha bir de butce el veriyorsa 1 serisi bmw akar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbascan -- 30 Ocak 2016; 0:19:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

O Golf 140 hp değil hocam Türkiye'de 1.6 TDI 140 hp Golf gelmedi. 105 hp büyük ihtimalle dolaylısıyla Astra J tokatlamış.

vag grubunda bir tane 1.6 dizel var oda 105-110 hp. Bu adam 105 lik olanı chiplemiş. oraya da belirtmiş zaten chipli diye.
  • http://www.epey.com/araba/karsilastir/32194-43568/2016-opel-astra-hb-1-4-150-hp-dynamic_2016-volkswagen-golf-1-4-tsi-bmt-125-ps-comfortline/

Golf ve Astra kıyasında Astra'nın benim için önemli olan +larını belirtiyorum.

Beygir Gücü (Toplam) 125 hp - 150 hp
    0-100 Km Hızlanma 9.1 saniye - 8.3 saniye
    Jant Çapı 16 inç - 17 inç
    Far Sensörü Yok - Var
    Yağmur Sensörü Yok - Var

Hız Sabitleme & Sınırlama Yok - Var
    Anahtarsız Sistem Yok - Var

• quote:

Orijinalden alıntı: Vieux12

Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar golf veya opel alırsam dizel olucak..

Fakat aklıma takılan bi kaç şey var acaba kalkışta golf mu yer opel mi ?
    Alırsam manuel almayı düşünüyorum ama bi düşük paketini alıp otomatik vitesde alabilirim ?

Full paket manuel mi yoksa otomatik ama bi düşük paketmi.. Nedir yorumlarınız.

su mesaja baKtiktan sonra direk yorum;
    csb

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geldi.

Of ya daha dövüşecektik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.