Şimdi Ara

KİLİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
9.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vieux12 -- 8 Haziran 2021; 13:8:7 >

• Manuelse golf otomatikse astra
  • Golf al. Garanti süresini de uzat.
    Premium olmasa da o sınıftaki en iyi araç.

Ben de auris 1.4 var. Çok az yakıyor. Opel haricindeki golf Leon, auris e sıcağım. Auris in motor hacmi küçük olduğu için o kadar atik değil tabi.

Ben 2. El aldım ama.

High line almayacam desen diğerleine bak derdim. Çünkü donanımsız araç çok boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf
  • Hocam opel al internette 140 hp golfü tokatlayan astra vardı. Yarın araba gitmiyor chip mi atsam dersin ama o bile kurtarmaz

https://www.youtube.com/watch?v=6VCUfoc4tVY
  • orhan5656 kullanıcısına yanıt
    Aynı kanaldaki diğer videoyu da izleyin. Astra 2 kişi olunca golf tokatlıyor. Teke tek olsalar aynı gidecekler muhtemelen.

Benim yorumum ise Astra yeni haliyle çok güzel olmuş sırf motoru Yüzünden Astrayı alırdım. Multimedya ekranı da daha büyük. Golf daha az yakar ama eskidi ve gereğinden fazla fiyat istiyorlar.

• leon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    10 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    KİLİT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçenlerde yeni Astra kullandım çok ta içime sinmedi. Sürücü ile yolcu koltuğu arasındaki boşluk kısmı dolduramamışlar, pek hoşuma gitmedi. Rahat edemedim. Benim tercihim az daha bekleyin yeni Megane alın. Dizel Golf'te vereceğiniz rakam çok yüksek olacaktır.
  • Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar golf veya opel alırsam dizel olucak..

Fakat aklıma takılan bi kaç şey var acaba kalkışta golf mu yer opel mi ?
    Alırsam manuel almayı düşünüyorum ama bi düşük paketini alıp otomatik vitesde alabilirim ?

Full paket manuel mi yoksa otomatik ama bi düşük paketmi.. Nedir yorumlarınız.
  • Vieux12 V kullanıcısına yanıt
    Opel 136 hp.0-100 de 308 le beraber en iyi değere sahip.9,5 sn
    Opel yeni ve yüzü pek eskimeyecek.Teknolojik donanımları üst seviyede.Golfü o motorla almam.2016 için makyaj geleceği ve sonrasında motor değişikliği olacağı söyleniyor.

İkisininde kendine göre artıları var ama şahsen ben full araçtan vazgeçmezdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra.

• Arkadaşlar golfün full paketi gelmesi 3 ayı buluyormuş bu yüzden tercihim astra olucak sanırım herkese teşekkürler.
  • Leon muhabbetine hiç girmicem. Konu uzayıp amacından sapsın istemiyorum. Sadece şunu söyliyim sürüş keyfi olarak LEON FR o ikisini de iple bağlayıp arkasından götürür.

Golf-Astra ikileminde ise çok ciddi söylüyorum %150000 ASTRA.

Auris Mauris geç bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 29 Ocak 2016; 16:28:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba0392 kullanıcısına yanıt
    Leonun en full paketi fr dimi yanlış bilmiyorum ? Leonda alabilirim aslında benzinli olduğu için ucuza geliyor baya... Golfü eleyince leon yada astra arasında kaldım.

Az önce bir konuşma yaptım golfün anahtar teslim süresi 3 aymış full pakette . Yoksa golfü almaya karar vermiştim fakat o kadar bekleyemem. Leon yada astra arasında gidip geliyorum.
  • Golf güzel de o kadar paraya değer mi bilmiyorum.
    Hocam Leon FR olacaksa al. Ama aile kullanımına pek uygun değildir söyleyeyim hele çocuk varsa FR çok sert gelir size.

1.2 TSI Leon ile Astra arasında kalma bile direk Astra'yı seç.

Yakıt konusuna gelince

https://forum.donanimhaber.com/showtopic.asp?m=113577230&p=6#113997334

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 29 Ocak 2016; 21:46:01 >
  • orhan5656 kullanıcısına yanıt
    O Golf 140 hp değil hocam Türkiye'de 1.6 TDI 140 hp Golf gelmedi. 105 hp büyük ihtimalle dolaylısıyla Astra J tokatlamış.

• Astranın kafama taktığım eksikleri şunlar:

Arka havalandırma yok ama ön koltuğun altından iki tane havalandırma kanalı oluşturulmuş. Arka yolcular ihmal edilmemiş. Artık bunu sorun etmiyorum.
    Arka hoparlörler kalitesiz, değiştirerek çözeceğim.
    Bagaj yetersiz. 370 litre olması için stepneyi iptal edeceğim. Stepne ile 310 litre.

Bagajda 12 volt soket, soğutmalı ve ışıklı torpido golf'ün artıları. Bunları kafaya takmayacaksanız, dizel olsun benzinli olsun Astra derim hocam. Dynamic donanım alırsanız sport tuşu ile geliyor. Led matrix farları ve gpp paketini ekleyerek üst donanım oluyor. Ayırca jantları ve karartılmış arka camları araca ayrı bir hava katıyor.

Esplus, şerit takip sistemi, şerit ihlali uyarı sistemi bu sınıftaki birçok araçta yok. Golf'te yok mesela.

Aracın yol tutuşu BMW 1.16'yla kapışıyor. BMW 1.16'dan Astra K'ya geçenlerin yorumu bu yönde.

150 HP'lik Golf için sorunlu DSG'ye ve çift şarjlı motora (bu da sorunlu) mecbur bırakılıyorsunuz. Astra'da 150 HP sorunsuz bir şekilde emrinizde.

Ve bir kriteriniz de şu olsun. VW'nin geleceği belirsiz. ABD'nin VW'nin defterini dürmesi kuvvetle muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 29 Ocak 2016; 22:10:19 >

• Bu baslik benim icinde belirleyici olacak.
    Golfun ufak tefek +lari, yeni kasanin zarifligi karsisinda tutunamiyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.