Şimdi Ara

kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayysezer -- 3 Ağustos 2011; 23:00:28 >

• arkadaşım şubeye gidip gata sevkini iste endokrinoloji bölümüne git orda sana gerekli olan işlemleri yapacaklar ama 1,80 sen 120 den aşağı olma derim bu arada endokrin bölümden yüzbaşı eylem komtana selam söyle gidersen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayysezer

Selam ;

91/3 gidiyorum lakin 1.80 boy 105 kilo vardı muaneye olurken 1.77 boy 80 kilo yazdılar şuan 1.80 boy 108 kilo olmuşum şimdi askerin oraya 80 kilo yazmasından doalyı 28 kilo almıs gıbı gorunup sıkıntı yaşarmıyım ? her kafadan bir ses çıkıyor kimi diyor göstermiyorsun bişe olmaz kimi diyor hava değişimi varmı bu kilolarda giden? :)

Git teslim ol ordan hastaneye sevk al 90 gün hava değişimin hayırlı olsun
  • zorunlu hava değişimi verirlermi yoksa istersem mi alabilirim ?
  • hava degisimi alamaz o kadar kolay degil ozellikle o kiloya vermezler en qz 120 ustu olmasi lazim boy kilo en az 41 kilo fark olcak hava degisimi icin.hazir askere gitmisken kilonu ver askerligini yaparken.bence obezleri 3aylik asker olarak yollayacan egitime bak aslanlar gibi kilo vermiyolarmi.Allah TSK dan razi olsun beni zayiflatip sagligima kavusturdular hep dua ediyorum zorlanmadan sagligima kavustum korkmadan cekinmeden git bence
  • nasıl 80 yazmışlar ya sen mi öyle yazmalarını istedin.yoksa kafadan mı yazmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubey

nasıl 80 yazmışlar ya sen mi öyle yazmalarını istedin.yoksa kafadan mı yazmışlar

yo tartıya cıktım 105 cıktı maşşallah dedi ama 80 yazdı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    13 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    13 yıl önce açıldı
    KİLİT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.