Şimdi Ara

kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aionmaster -- 29 Eylül 2011; 15:34:32 >

• bomba atip kacmissin resmen, kimse hotmailene mesj gondermez. Bak bakalim kac aydir hala satilamayan char var.
  • Statları kapamanın mantığı ne Ayrıca sırf bu karakter için açtığın hotmail hesabına fiyat için mail attıracağına buraya fiyatı yazabilirsin bence, ilginç bir ilan olmuş vesselam...
  • şu an gayette mail alıyorum.. hatta fiyat konuşmaya başadım bile...
    statleri kapatmamın sebebi.. Oyunda Char satışı illegal olduğundan o kdr emek verdiğim char nie banlansın..
    fiyat için ise ben önce teklifleri almak istiyorum... çnk tek tek baktım bu char kadar emek verilmiş bi tane daha bulamadım.. bu duruma saygı duymanızı rica ederim
  • Hayırlı satişlar . Bende Soracaktım statlar niye kapalı diye ama ..

Acıkcası Statları görmek isterdim daha iyi bilgi sahibi olup Güven duymak için.

Türk forumları cok iyi takip edilse zaten oynayanlar belli bulmak zor olmaz senin charı..
  • gerekli güveni soranlara mail yolu ve telefon ile veriyoruz. bana mail atanlara cvp verip tüm sorularını yanıtlıyorum. Merak edenlere char linkini de mail ile veriyoruz ztn...
  • yok daha neler :D bu karekter gerçekten tahmin ettiğim nickteki karekterlermi yoksa JNK ile XNK mı bu karekterler siteden karşılaştırdım herşeyi birebir :D neyse hayırlı satışlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    10 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    KİLİT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok hos ya Hayirli satislar hocam... Esinizle sizede mutluluklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petruska

yok daha neler :D bu karekter gerçekten tahmin ettiğim nickteki karekterlermi yoksa JNK ile XNK mı bu karekterler siteden karşılaştırdım herşeyi birebir :D neyse hayırlı satışlar :)

olmamali olamaz XDDD cok dayak yedim zamaninda ikisinden XDDD

Hayirli satislar..

up up up !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jenahlateem

quote:

Orijinalden alıntı: Petruska

yok daha neler :D bu karekter gerçekten tahmin ettiğim nickteki karekterlermi yoksa JNK ile XNK mı bu karekterler siteden karşılaştırdım herşeyi birebir :D neyse hayırlı satışlar :)

olmamali olamaz XDDD cok dayak yedim zamaninda ikisinden XDDD

Hayirli satislar..

up up up !!

:)))))
  • Eşin kadar iyi sorc oynamayı dilerdim
  • Bu cocuk Kinahlara taliptir :)
  • rica ederim mail atarken mantıklı fiyatlarla gelin :) ikisine birden 370 TL offer yapanlar var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aionmaster -- 11 Eylül 2011; 23:03:06 >
  • Up up Civciv hayırlı satışlar :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: aionmaster

55 LVL / PERENTO / ELYOS

CLERIC :http://i54.tinypic.com/2rhshfn.jpg
    FULL AP 55 GEAR + 10

SORC :http://i54.tinypic.com/n69n9s.jpg
    FULL AP 55 GEAR + 12

* karakterleri Oyun'u Evlilik Sebebi ile bıraktığımız için satıyoruz. Cleric Benim - Sorc Eşimin ... :) bi çok kişi statları göremediği için yakınmıştı. resimleri daha detaylı yaptım.
    Fiyat için : aionmaster@hotmail.com 'dan ulaşabilirsiniz... Buradan fiyat bilgisi veremiyorum. Gerçekten ilgilenenler ile Telefonla da görüşebilirim.

Vayyyyy usulsuz oyun oynama kralı xnk ve jnk charları satıyoooo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: dojavue

quote:

Orijinalden alıntı: aionmaster

55 LVL / PERENTO / ELYOS

CLERIC :http://i54.tinypic.com/2rhshfn.jpg
    FULL AP 55 GEAR + 10

SORC :http://i54.tinypic.com/n69n9s.jpg
    FULL AP 55 GEAR + 12

* karakterleri Oyun'u Evlilik Sebebi ile bıraktığımız için satıyoruz. Cleric Benim - Sorc Eşimin ... :) bi çok kişi statları göremediği için yakınmıştı. resimleri daha detaylı yaptım.
    Fiyat için : aionmaster@hotmail.com 'dan ulaşabilirsiniz... Buradan fiyat bilgisi veremiyorum. Gerçekten ilgilenenler ile Telefonla da görüşebilirim.

Alıntıları Göster
    quote:

Ah şu çılgın türkler :) maksat polemik olsun tartışmaya konu olsun konu sakız gibi uzadıkça uzasın,konu sapsın vs vs vs..
    Up.. Hayırlı Satışlar.. Eğer gerçekten sizde edicek değerini veren bulamazsan hiç satma dursun kenarda..
    Bana Keyif veren ender düşmanlardansınız :)

• Bu hatun bizim lejyondaydi biz selam verince bir Allahin kulu a.s demezdi, bu kiz selam verince millet yarisa girerdi.

Abaza alert.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Putaza

quote:

Ah şu çılgın türkler :) maksat polemik olsun tartışmaya konu olsun konu sakız gibi uzadıkça uzasın,konu sapsın vs vs vs..
    Up.. Hayırlı Satışlar.. Eğer gerçekten sizde edicek değerini veren bulamazsan hiç satma dursun kenarda..
    Bana Keyif veren ender düşmanlardansınız :)

Seni verdiğin cevaptan ötürü canı gönülden tebrik ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eien

Up up Civciv hayırlı satışlar :P

ya arkadaşım napalım :) evlenioruz... ikisi bi arada olmuo :)
  • Yasin senin gibi adama kim selam verir işe yaramaz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.