Şimdi Ara

kilit ekrandayken bildirim geldiğinde ekran arka planın temel rengine dönüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4 ios 7.0.4 cihazımda daha önce hiç böyle bir problem olmamasına rağmen, dün yaptığım basit bir programın - telefon üzerinden - app store güncellemesinden sonra, telefon normal kilit ekranında dururken bildirim geldiğinde telefonun arka planındaki resim neyse onun temel rengini alıyor. diyelim ki, ekranda bir ayıcık resmi var, sarı bir ayıcık, ekran düz ve saydam bir sarı renk alıyor. bildirim tam ve düzgün olarak gösteriliyor, ses ve titreşim de düzgün olarak çalışıyor fakat ekran arka planı tek renge dönüyor. bildirimi açıp normal şekilde üst tuş ile kilitlersem ekran normal ayarladığım arka planda oluyor. bu sadece bildirim geldiğinde de değil, fizy gibi kilitli ekrandan da yönetebileceğiniz appslerle de aynı şekilde ekran tek ve saydam bir renge dönüyor. restore yaptım, sistem geri yükledim 2 kere. telefondan da sıfırladım ayarlar ve ortamları, sonuç yine aynı.

şuradan bakabilirsiniz.

http://imgim.com/kkkk001.png

http://imgim.com/kkkk002.png

arkadaşlar bu sorun, yukarıda dediğim gibi, sadece bildirim geldiğinde değil kilitekranında çalışabilen çoğu uygulama için de geçerli.
    bkz. fizy.
    http://imgim.com/kkkkkk222005.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmontel -- 20 Şubat 2014; 18:29:33 >

• banada az önce oldu, yazılımsal bir problem 7.1 de düzeltilir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

banada az önce oldu, yazılımsal bir problem 7.1 de düzeltilir umarım

hocam 7.1 ne zaman çıkacak bilgin var mı? bir de, sende de mi güncelleme sonucu oldu yoksa durduk yere mi?
  • Dalga mı geçiyorsunuz yoksa ciddimisiniz? Kontrastı artır özelliği açık işte o sebeple oluyor, ayarı kapa düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoo bende kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

Dalga mı geçiyorsunuz yoksa ciddimisiniz? Kontrastı artır özelliği açık işte o sebeple oluyor, ayarı kapa düzelir

hocam dalga geçmiyorum ve kontrast kapalı olmasına rağmen sorun halen devam etmekte. en başından beri kapalıydı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmontel

quote:

Dalga mı geçiyorsunuz yoksa ciddimisiniz? Kontrastı artır özelliği açık işte o sebeple oluyor, ayarı kapa düzelir

hocam dalga geçmiyorum ve kontrast kapalı olmasına rağmen sorun halen devam etmekte. en başından beri kapalıydı zaten.

Kusuruma bakmayın hocam o zaman benim kabalığım. Forum saçma konular çöplüğüne dönünce kaba davrandım. Daha önce hiç başıma gelmedi kontrast artır kapalı iken, ilk defa da sizden duydum bu hatayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranı biri gelince gizleme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kusuruma bakmayın hocam o zaman benim kabalığım. Forum saçma konular çöplüğüne dönünce kaba davrandım. Daha önce hiç başıma gelmedi kontrast artır kapalı iken, ilk defa da sizden duydum bu hatayı

sorun yok hocam, yardımcı olmak istemeniz iyi niyetin göstergesi zaten. sorunu internette aradım epey, fakat bulamadım hiçbir şey. hatta, aynı hatayı almış ulaşabildiğim, ikinci kişi, modifix06 şimdilik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sorun yok hocam, yardımcı olmak istemeniz iyi niyetin göstergesi zaten. sorunu internette aradım epey, fakat bulamadım hiçbir şey. hatta, aynı hatayı almış ulaşabildiğim, ikinci kişi, modifix06 şimdilik.

Yani hocam çok ilginç gerçekten , yazılımsal bi sorun olsa forumda konusu olurdu diye düşünüyorum. Tekrar soracam ama, böyle bildirim geldiği halde bildirim merkezinde transparan efekti var yani yanlışmıyım. Lockscreen dışında heryerde konstrastı artır seçeneği kapalı şekilde davranıyor sadece lockscreen böyle yani dimi?

• 4s var bendede bu olmaya başladı son zamanda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "kontrastı artır" seçeneği AÇIK iken bende de aynı şey oluyor.

KAPALI iken sıkıntı yok.
  • Ben hiç böyle hatayla karsılasmadım 7.0.5

• Sanki arada bir banada oluyor bu olay hata var yani
  • kontrastla alakalı olmadığına eminiz değil mi?

birkaç defa denedim, hep aynı sonucu aldım. hata yok benimkinde.
  • arkadaşlar kontrast açıkken de kapalıyken de denedim, kontrast ile bir alakası yok. ama sanırım bu genel bir şey, kronik bir soruna benziyor. ben sadece benim cihazda oldu sanmıştım, donanımsal olabilir mi diye düşündüm ama yazılımsal da olabileceği fikrini de kenara atamayacağımdan konuyu diğere açtım.
  • İos7 nin blur efekti bu. Bildirim geldiğinde veya kilit ekranı üzerinde bir uygulama widgeti varken Kontrastı artır kapalı ise ekran bulanıklaşır. Eğer açık ise ekran temel rengine döner.

Yani bu normal birşey daha önce farketmemişsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblikral

İos7 nin blur efekti bu. Bildirim geldiğinde veya kilit ekranı üzerinde bir uygulama widgeti varken Kontrastı artır kapalı ise ekran bulanıklaşır. Eğer açık ise ekran temel rengine döner.

Yani bu normal birşey daha önce farketmemişsiniz

hocam açıklama için teşekkür ederim ama benim sorun açık iken de kapalı iken de devam ediyor, aynı şekilde temel rengine dönüyor. eğer dediğiniz gibi blur efekti ise sanırım bende yazılımsal bir sorun var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.