Şimdi Ara

Kilit Ekranında Play Müzik Widgeti Gözükmeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
31.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Grand Prime Plus kullanıyorum, Play Müzik üzerinden müzik dinlediğimde şarkı değiştirmek için kilidi açıp yukarıdan indirip ya da uygulamaya girip değiştirebiliyorum. Kilidi açmadan yani kilit tuşuna basıp direk kilidi açmadan değiştiremiyorum ne yapmalıyım ? Pek güzel anlatamadıysam da anlayan olmuştur.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilit Ekranında Play Müzik Widgeti Gözükmüyor Sorunu ve Çözümleri

Bazı kullanıcılar, "kilit ekranında müzik çalar gözükmüyor" şikayetiyle karşılaşabilmektedir. Bu sorun, farklı Android cihaz markalarında, özellikle Xiaomi ve Samsung modellerinde yaygın olarak görülür.

Sorunun Nedenleri

Kilit ekranında müzik çalar widgetinin gözükmemesinin birkaç nedeni olabilir:

• Uygulama ayarlarındaki bildirim ayarları devre dışı bırakılmış olabilir.
    • Cihazın pil tasarrufu veya güç yönetimi özellikleri widget'ı devre dışı bırakıyor olabilir.
    • Uygulamanın önbelleği veya verileri bozulmuş olabilir.
    • Android işletim sisteminde bir hata olabilir.

Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Uygulama Ayarlarını Kontrol Et: Play Müzik uygulamasının bildirim ayarlarına git ve bildirimlerin etkinleştirildiğinden emin ol.
    • Cihaz Ayarlarını Kontrol Et: Cihazının ayarlarındaki güç yönetimi veya pil tasarrufu ayarlarını kontrol et ve bunların Play Müzik uygulamasını etkilemediğinden emin ol.
    • Uygulamanın Önbelleğini ve Verilerini Temizle: Play Müzik uygulamasının ayarlarına git, "Depolama" bölümünü bul ve önbelleği ve verileri temizle.
    • Uygulamayı Güncelle: Play Müzik uygulamasının güncel olduğundan emin ol. Güncel değilse, Google Play Store'dan güncelle.
    • Cihazı Yeniden Başlat: Cihazını yeniden başlatarak sistem hatalarını gidermeye çalışabilirsin.

Bu adımları uyguladıktan sonra kilit ekranında müzik çalar widgetin tekrar görünmesi gerekir. Sorun devam ederse, cihazının üreticisiyle iletişime geçebilir veya cihazında fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi gerçekleştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aleyküm selâm. Ekran kilidi ayarlarken "Tüm bildirim içeriklerini göster"diye bir seçenek var. O seçilmemiş olabilir mi? O seçilmezse kilit ekranında durum çubuğunu aşağı kaydırdığınızda bildirim görünmez. Ekran kilidini yeniden ayarlarken o seçeneği görmeniz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi hocam. Buradan ayarlanıyormuş ve kapalıymış. Açınca oldu çok sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilit ekranı bildirim sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.