Şimdi Ara

Vodafone kilit ekranında gelen bildirimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu kapatmanin bir yolu yok mu arkadaslar. Kilit ekraninda su servisi kabul edersen 50 kurus falan diye bildirimler geliyor surekli. Cebimde deysem kabul edicek. Nasil kapatilicak bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone sim menü uygulamasına tıklayın. uygulamalardaki sim kart işareti olan daha sonra bu konuma getirin.Aynı şekilde ekrana gelen
    faturalı teklifler,servisler ve ek paket için "KAPAT" yazıp 7232'ye sms atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 12 Haziran 2020; 10:58:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Vodafone sim menü uygulamasına tıklayın. uygulamalardaki sim kart işareti olan daha sonra bu konuma getirin.Aynı şekilde ekrana gelen
    faturalı teklifler,servisler ve ek paket için "KAPAT" yazıp 7232'ye sms atın
    Benimde ayarlar aşağıda gibiydi ancak yine geliyordu bildirim. Sms attım, kapanırsa dua edeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Size gelen teklif faturali veya ek paket bildirimleri ise bu dediğim mesajı atın evet kapanacaktır rica ederim.Vodafone memnunum ama bu sekilde yasal soygun yoluna gitmesi şark kurnazlığı yapması hoş degil.Vodafone yanımda uygulamasından insanlar istedigi pakete geçebilir veya ek paketini oradan alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 12 Haziran 2020; 12:52:27 >
  • quote:

Size gelen teklif faturali veya ek paket bildirimleri ise bu dediğim mesajı atın evet kapanacaktır rica ederim.Vodafone memnunum ama bu sekilde yasal soygun yoluna gitmesi şark kurnazlığı yapması hoş degil.Vodafone yanımda uygulamasından insanlar istedigi pakete geçebilir veya ek paketini oradan alabilir.
    Kesinlikle haklısınız. Yanlışlıkla kabul ete bastığımızda anında o tarifeye geçiriyor mu yoksa tekrar onay istiyor mu?

Hiç basmadığım için bilemiyorum orasını siz genede kapatın

Geçiriyor sonra müşteri hizmetlerini aradığınızda tüm suçu size atıyorlar. Dikkat edin yanlışlıkla kabul ederseniz sorununuzla ilgilenecek muhatap bulamazsınız. 2 hattimda sorun yaşadım. 3 kuruş fazla kazanacağım diye uyanıklık yapiolar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 7 takvim ve bildirim sorunu..
    11 yıl önce açıldı
    telefonuma gelen bildirim..
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Geçiriyor sonra müşteri hizmetlerini aradığınızda tüm suçu size atıyorlar. Dikkat edin yanlışlıkla kabul ederseniz sorununuzla ilgilenecek muhatap bulamazsınız. 2 hattimda sorun yaşadım. 3 kuruş fazla kazanacağım diye uyanıklık yapiolar.
    Anladım hocam. Bu tatlı su kurnazlıkları ile küçük esnaf kafasından ayrılmadıkları sürece daha çok müşteri kaybeder vodafone.

Öyle oldu zaten hocam. Hemen taşıdım turkcelle 2 hattı. Hata olur anlarım ama kesinlikle ilgilenmiyorlar aboneye. Berbat müşteri hizmetleri.

• Kesinlikle vodafone kullanırken dikkatli olmakta yarar var onu anladım,dediğim gibi ayarları baştan yaparsanız daha sonraları sorunsuz kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Öyle oldu zaten hocam. Hemen taşıdım turkcelle 2 hattı. Hata olur anlarım ama kesinlikle ilgilenmiyorlar aboneye. Berbat müşteri hizmetleri.
    Ben bu ayarlardan sonra yine ekrana gelirse kesin taşıycağım. resmen gafil avlayacak adam arıyorlar.

• quote:

Kesinlikle vodafone kullanırken dikkatli olmakta yarar var onu anladım,dediğim gibi ayarları baştan yaparsanız daha sonraları sorunsuz kullanabilirsiniz
    İnşallah hocam beklemedeyiz

• Sms ile KAPAT yazıp 7232 e gönderiniz.
    Sms ile IPTAL yazıp 5203 e gönderiniz.
    Sms ile IPTAL yazıp 1000 e gönderiniz.
    Sms ile IPTAL yazıp 4000 e gönderiniz.
    Sms ile IPTAL yazıp 4004 e gönderiniz.
    Sms ile VAZGEC yazıp 4004 e gönderiniz.
    Sms ile VAZGEC yazıp 4000 e gönderiniz.

Mesajları her çarkı çevirdikten sonra yollayın sorun yaşamazsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.