Şimdi Ara

Kill Bill ne biçim bi filmmiş ya!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vakit geçirmeye degecek türden bir film degil
  • Kill Bill Volume 1 (8.3 oy)
    http://us.imdb.com/title/tt0266697/
    Kill Bill Volume 2 (8.2 oy)
    http://us.imdb.com/title/tt0378194/

Bu oyları veren insanlar salak ozaman.
    Film 'in oyları zaten kendini anlatıyor. Gereksiz bir tartışma. Filmi anlamak içinde uğraşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyho -- 5 Şubat 2005, 18:37:05 >
  • Yüksek puan alması hiçbirşey ifade etmez.Gelinim olur musun %70lere varan ratingler alıyor.Ne yani şimdi ben "bu kadar insan salak mı ki bunu izliyor " deyip ben de mi izlemeliyim??
  • Puahahah Gelinim olurmusun 'u Türkiye izliyor. Allahım deliricem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyho -- 5 Şubat 2005, 18:35:07 >
  • İşin komik tarafı izlemdiğmizi öğrenince bir garip bakıyor millet..Uzaylıymışız gibi..
  • Gelinim Olurmusunu izyelince mi aptal gibi bakıyorlar ?

Ben gelinim olurmusunu kavga çıktımı izlerim. Çok komik, çok hoşuma gidiyor.
    Şaçma nedenlerden, sanki ömür boyu orda kalacaklarmış gibi birbirlerini çekemiyorlar falan. Şaçmalık ötesi bir program. Ev,araba,para veriyorlar evlenenlere. Herkes Tv 'de evlenecek yakın zamanda. Aştık kendimizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyho -- 5 Şubat 2005, 18:43:25 >
  • Bu gelinim olur musun düşmanlarını da ben anlamıyom. Adamlar buna karşı çıkarak kendilerini, entellektüel zannediyolar. Arkadaşım sen komedi filmi izlemiyor musun? Aha işte bu program komedinin en iyi türü. Senin anladığın gibi seviye düşüklüğü değil. Bırakın artık bu entellektüel ayakları bunlarla olunmaz.
    O sana öle bakanların yarısından çoğu da izliyo zaten merak etme, bunlar dediğim gibi işte izleyip de saklayanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serbey22 -- 5 Şubat 2005, 20:42:50 >
  • Kesinlikle BBG vb programlar insanlardaki bir hastalığın sonucu olarak bu kadar popularite kazanıyor.Röntgencilik....Entellektüellikle bu konunun ne alakası var anlamadım??Bence toplumsal beğenilerin eleştirilmesi karşısında karşı tarafı "Adamlar buna karşı çıkarak kendilerini, entellektüel zannediyolar" diyerek eleştirenler bu beğenilerin birer hastalık mahsulu olduğu konusunda tartışmaktan kaçınmaya çalıyorlar.yani esas konuşulması gerekenin üzerini örtüp eleştirenlere yoğunlaşıyorlar. Böylece kaybedeceklerini anladıkları bir savaştan kaçıyorlar. eğlence olarak görmeye gelince..başka insanların hayatlarında yaşadıkları acılarından,başarısızlıklardan ,birbirleriyle olan kalite yoksunu ilişkilerinden nasıl bir eğlence bilmiyorum.Sinema tiyatro bir estetik barındırır kendi içinde.Bu programlar yalnızca insanların başka insanların mutsuzlukların duyduğu hastalıklı haz dugusunu barındırıyor bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pollock

herkez herşeyi anlayacak diye bir kural varmı? sanat var film var. simdiye kadar oluşturulmuş bir altyapı ve birikimle seyrettiğini anlar yorumlar ve bi sonuca ulaşırsın.kill bill i anlamak simdiye kadar neyi kill bill diğinle alakalı bir durum. birisi size bir operasyonu anlatsa bir anlatma ile kim ameliyat yapabilir..
    bazı filmeti anlamak için çok okumalı -sinema hakkında- kompozisyon ve renk e duyarlı olmalı- panda hassasiyetiyle değil- yönetmenlerin tarzlarını ayırmalı. bunları bi yana bırakıp bizlediğini göreceksin. prof olmaya gerek yok. bu anlattıklarım bazı seylere hazırlıklı olmakla ilgilidir. bir seyi kill bill meden seyredersen. sonuçta ANLAMAZSIN.. dolayısı ile SEVEMEZSİN

senin kill bill i anlayabilicek altyapın var demek ne mutlu sana! sen aşmışsın olayı git tom ve jerry izle onlarıda anlayabilirsin belki biraz zorlarsan

• quote:

Orjinalden alıntı: flyho

Mythic
    quote:

son samurayı gözlerini açıp izleseydin, sonunda silahlarla öldürülüyo adamlar görürdün.

ayrıca arkadaşa katılıyorum kill bill ve last samurai aynı cümlenin içinde bile olmama lı

quote:

tamam bende mantık aramıyorum ama "çok güzel şu bu felsefe" diyenlere uyuz oluyorum. sıradan vakit geçirten bi film

Bence sen Kanal D'i aç. Annem olurmusun'u izle. Gora'yı falan seyret,daha eğlenceli olur.

ne alaksı var şimdi?? bunları mı söyleyebildin, sen yanlış yerdesin

• Adam zaten bu topici kill bill sevenlere hakaret olsun diye açmış. Ne diyelim kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Anlamayanda böle laf sokmaya çalışır aklının yettiği kadarıyla.
  • Bu arada kill bill'deki anime olayını anlıyacak kadar anime bilgim ve izlemişliğim.(Şimdi pokemon falan dersiniz onlar değil merak etmeyin Hellsing, Samurai X ova versionları, Vampire Hunter D gibi.) + Japon tarihiAssasinler ve japon dövüş silahları hakkında bilgim war. Ve film hoşuma gitti ama bende ot gibi olsam belkide hoşuma gitmezdi. Ve iddia ediyorum burada belki ismini bile bilmediğiniz ama son zamanlarda en iyi film olarak gösterilen Zatoichiyi izleyenlerde bu ne biçim film gibisinden aynı şeyleri sölicek. O zaman git macera filmleri izle. Etrafında o aptalca filmlerden bir sürü var nasılsa izle onlardan birini. Ama beğenmediysen burda gelip beğenenlere laf sokma.
  • Strange arkadaşım nerden çaldın bu lafları, ben normal hayatımda kimseyi gözetlemiyorum (fırsatım olduğu halde), çaldığın laflardaki gibi hastalık olsaydı sürekli yapardım herhalde, bu sakın senin bastırılmış duygularının açığa vurulmamış şekilinin çalınan kelimelerle ifade edilen metni olmasın...
  • yaw kardeşim ne diye sana düşmanlık olsun diye topic açsın, MYTHIC sevmemiş bunu diyo. Ne kadar paronoyaksınız yaw
    nasıl felsefecisiniz böle, adam görüşünü belirtmesin mi yani
    Neye "mundar" diyecez senin "anime" ne mi. Çok şeye uzandık valla o da kalsın ve de uzak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serbey22 -- 6 Şubat 2005, 6:03:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serbey22

Strange arkadaşım nerden çaldın bu lafları, ben normal hayatımda kimseyi gözetlemiyorum (fırsatım olduğu halde), çaldığın laflardaki gibi hastalık olsaydı sürekli yapardım herhalde, bu sakın senin bastırılmış duygularının açığa vurulmamış şekilinin çalınan kelimelerle ifade edilen metni olmasın...

Yine aynı şey..Konunun özüne hakim olamadınız için bunları söyleyenleri tartışmaya açma gayretindesiniz.Yani diyorsunuzu ki "bunlar senin lafların değil o zaman hiç bir kıymeti harbiyesi yok" Bunları söyleyen kişiyi tartışmaya açarak fikir mücadelesinde yaşadığın hezimeti gidermeye çalışıyorsun.Benim analizlerime tek bir cevap yok.yalnızca kendinizi benim tanımlamalarımın dışına çıkartma gayretini gösteren kompleks mahsülü cevaplar mevcut.....

• kill bill 1 dvd de izlemiştim gayet güzeldi lakin ikincisini daha yarım saat önce movie max de izledim rezaletti.tarantino'ya yakışmamış olağan şüpheliler den sonra böyle bi film olmadı be tarantino.
  • Cynsure yanılıyorsun, asıl Kill Bill 2 tam bir quentin tarantino filmi olmus.

Mythic seni kırdıysam özür dilerim. Sanırım birbirimizi yanlış anladık.
    Sevdiğim film hakkında saçma sapan yorumları görünce dayanamıyorum. Sinirleniyorum.

Konu nerden nereye geldi.

Kill Bill 'den BBG 'ye. Ne alaka ?

Ayrıca Kill Bill Forever. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyho -- 6 Şubat 2005, 18:28:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

kill bill 1 dvd de izlemiştim gayet güzeldi lakin ikincisini daha yarım saat önce movie max de izledim rezaletti.tarantino'ya yakışmamış olağan şüpheliler den sonra böyle bi film olmadı be tarantino.

Olağan Şüpheliler mi?
  • pardon ya yazdıktan sonra farkettim rezarvuar köpekleri olucaktı
    bence kill bill iki rezaletti hiç beğenmedim.gerçi bu zevk meselesi bi şey diyemem.
  • helal olsun japon çizgi film sektörünü de tarantinoya bağladınız ya.böle kılıç mılıç olanlarmı bi tek çizgi film.ben van dread ve dragon ball izlerim.bunlar sayılanlar arasında yok. peki bunlar ne o zaman?
    hala bana kill bill in neden iyi olduğuna dair bi sebep gösterilmedi.hadi arkadaşlar bekliyorum.felsefe işi bu,herkes anlamaz gibi kıvırmalar kabul edilmiyor ona göre.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.