Şimdi Ara

Kill Bill ne biçim bi filmmiş ya!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kill bill filmini beğenen var mı? daha yeni izledim ve resmen güldüm acayip saçma bence cüneyt arkının dünyayı kurtaran adam filmi bila daha mantıklı beğenenler acaba nasini beğendi merak ediyorum? Bi tane sıska kadın yaklaşık 1000 kişiyi kesti ve bu şahısların hiçbiri silah diye bişeyin varlığından habersiz ulan biriniz çekin vurun karıyı bea, (hadi son samurayda delikanlılık vardı ama böle boku çıkmıyodu sonunda diziyolardı kurşuna) sıraya dizilmişler salatalık gibi gel bizi soy!! Mantık hatsının dışında hiçbir kayda değer sahne de yoktu izlemeseydim keşke hill bill deyince bişey sanıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythic -- 2 Şubat 2005, 1:16:52 >

• Walla nası olduysa birini hasbel kader izledim bin pişman oldum cok düzmece bir film idi
  • Kill Bill'e karşı çıkanların topiğimi burası ama bence güzel film bugün movie max te 3. yayınlandı bence güzel!!!
    Zewk ve renk olayı bu!!!
  • Anime sanatı diye birşey var filmde gördüğün sana saçma gelen şeyler onlar ve baya hit almış bir film Kill Bill..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pollock

tarantino yu anlamak için Rezervuar Köpekleri ni seyretmiş olmaklazım.Pulp Fiction seyrettinmi bilmiyorum.Yedi dalda Oscar'a aday gösterilen ve yalnızca En İyi Özgün Senaryo Ödülü'nü kazanabilen film ayrıca yönetmene Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'yi kazandırdı. ..
    kill bill anlamak yürümeyi kil bill meden koşmak demektir.
    amaa zevkler kişiden kişiye değisir. ama gercek değişmez

dediğin iki filmide seyrettim...onların mantıklı bir tarafları vardı en azından...bunda hiçbirşey yok...iyice saçmalamış....
    derdi anime çekmekse becerememiş...bıraksın anime yi japonlar yapsın....

• Kill Bill volume 1 ve 2 ikisini beraber izledikten sonra yorumlarını yap bence. Kill Bill bence çok güzel bir film. Ben reservoir dogs ve pulp fiction 'i izlemeden hasta kaldım bu filme.

Ayrıca Japon kılıcının felsefi boyutu var. Anlamadan okumadan yazmışsın bravo yani.
    ozaman Hero,Last samurai bunlarda saçma. onlarda da japon kılıcı var. YUH diyorum.
  • Kill Bill serisini anlayamamış arkadaşlar. Anlamayana anlatamazsınız boşuna uğraşmayın. Pollock arkadaşımız gereken yorumu en başta yapmış zaten.

"kill bill anlamak yürümeyi kil bill meden koşmak demektir.
    amaa zevkler kişiden kişiye değisir. ama gercek değişmez "
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkcedvd

Kill Bill serisini anlayamamış arkadaşlar. Anlamayana anlatamazsınız boşuna uğraşmayın. Pollock arkadaşımız gereken yorumu en başta yapmış zaten.

"kill bill anlamak yürümeyi kil bill meden koşmak demektir.
    amaa zevkler kişiden kişiye değisir. ama gercek değişmez "

bi anlatın da anlayalım o zaman, siz ne anladınız merak ediyorum

ayrıca son samuray ile bu karşılaştırılabilir mi ya??? Yok kılıcın felsefesi varmış yerim felsefesini bilmemne hanzo bir ay uraşmış kılıç yapmış die 1000 kişiyi mi parçalayacak, felsefe değiğin son samurayda war
  • Muhalefet olmak yerine 1az filmin tadını çıkartmayı deneyin şu ana kadar izlediğim filmlerden oldukça farklı bir olay akışına sahip sürekli geriye dönüşler yaşanarak ilerlediği için vol.2 yi seyretmeden eleştiri yapmanız çok saçma bence vol.1 vol.2 yi ard arda seyrederseniz fikriniz değişecektir. Harika bir film
  • Filmin tarzı öyle be arkadaşım.
  • Bu senin film hakkında yaptığın yorumlar cümlenin başını
    dinleyip sonunu beklemeden ben anladım demek gibi bişey!
    Gerçekten ikisini de izledin mi?İzlemediysen ve ilkine göre
    yorum yapıyosan yazık!
  • kill bill çok saçma bi filmdi.
    last samurai ise süper bi film.kill bill le aynı kefeye koymayın güzelim last samurai yi.
  • arkadaşlar last samuraide güzeldir kill bill de . bu tür filmler izlenecek filmler. izleyin gitsin işte
  • lan onur napıyon olm arada bi en iyi pazara bi bak istersen yeni bişiler gelmiş kill bill de iğğğğreeeennççççç
  • Arkadaslar Tarantino filmin bazı yerlerinde japon animelerinin abartılarını (kan akmalar,cok sayıda adam oldurmeler falan) kullanmıstır.Sonucta kill bill bir matrix gibi bir fight club gibi derin felsefeler iceren bir film degil.İzleyenler eglensin diye yapmıs adam.Bunun yanında:

Samuray kılıclarının (yani katanaların) degil filmde gercekte de anlamı buyuktur.Karsındaki biri sana kılıc cekmisse sen ona silah cekemezsin.Bu savascının serefiyle ilgili bir durum.Ayrıca filmdeki kadar olmasa da katanayla cok sayıda insanı kesmeniz mumkundur.(Tabi kılıc sanatını ve kungfuyu iyi biliyorsanız)Cunku katana yeryuzundeki en olumcul silahlardan biridir.Arastırırsanız katanaların normal bir kılıctan cok farklı oldugunu ogrenebilirsiniz.

Kılıc icin bir ay ugrasmıs diyorsun.Bir ay o yetkinlikte bir katana icin az bile.Katanalar kişinin boyuna,kilosuna ozel olarak yapılır ve cok ozen isteyen ve zahmetli bir dovulme evresi vardır.

Bunun yanında kadın kung fuyu cok iyi biliyordu.Yani cinde cok ozel olarak egitilmis bir suikastci.İkinci filmde egitiminden de bahsediyor.

Sonuc olarak kill bill'i yok kadın bin kişiyi tek basına dogruyor,yok burası sacma diye eleştiremezsiniz cunku film bu abartıları icinde seyirciyi eglendirmek icin barındırmıstır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 3 Şubat 2005, 12:37:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mythic

Bu kill bill filmini beğenen var mı? daha yeni izledim ve resmen güldüm acayip saçma bence cüneyt arkının dünyayı kurtaran adam filmi bila daha mantıklı beğenenler acaba nasini beğendi merak ediyorum? Bi tane sıska kadın yaklaşık 1000 kişiyi kesti ve bu şahısların hiçbiri silah diye bişeyin varlığından habersiz ulan biriniz çekin vurun karıyı bea, (hadi son samurayda delikanlılık vardı ama böle boku çıkmıyodu sonunda diziyolardı kurşuna) sıraya dizilmişler salatalık gibi gel bizi soy!! Mantık hatsının dışında hiçbir kayda değer sahne de yoktu izlemeseydim keşke hill bill deyince bişey sanıyodum

Kill Bill acayip saçma bir film. Ama Tarantino olduğu için beğeniliyor. Tarantino 120 dk boş futbol sahasını çekse , o bile başyapıt olur. Tarantino'yu herkes anlayamaz, ben anlayamıyorum mesela...

• quote:

Orjinalden alıntı: coxackie
    Kill Bill acayip saçma bir film. Ama Tarantino olduğu için beğeniliyor. Tarantino 120 dk boş futbol sahasını çekse , o bile başyapıt olur. Tarantino'yu herkes anlayamaz, ben anlayamıyorum mesela...

Bak bu yorum yerinde ve güzeldi
  • bu filim gibi fil olmaz süper
  • üzerinde fazla durmaya değmeyecek vasat bir film benim için..Geçmişte iyi şeyler yaptı diye(pulp fiction,Jackie Brown) bir yönetmenin yaptığı herşey iyi olacak diye bir kural yok..
  • quote:

kill bill çok saçma bi filmdi.
    last samurai ise süper bi film.kill bill le aynı kefeye koymayın güzelim last samurai yi.

Last Samurai 'la Kill Bill 'i karşılaştırmıyorum. Sadece Film seyretmeyi bilmeyen biri Japon Kılıç'ı nın saçmalık oldugunu yazmış.

Ozaman Last Samurai 'da Kılıç kullanıyor, Aptal mı bunlar, ozaman onlarda otomatik silah alırdı ellerine.

Kill Bill 'dede aynı şey söz konusu. Kill Bill'i anlamak için önce film'in renklerini,müzikleri, herşeyini anlamam gerek.
    İlk izleyişte sıkıcı gelebilir.

Bence Kill Bill Kült filmdir. Okadar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.