Şimdi Ara

Kill Bill ne biçim bi filmmiş ya!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Zed2005

arkadaşım senin bu yaptığın yorumlarla filmi nerenle izlediğin belli oluyor.sende quentin tarantibo yu kill bill le farkeden bi insansın tarantino kill bill le anılmamalıdır pulp fiction la anılmalıdır bence.. senin filmin neresi güzel konusuna gelince oyuncular mükemmel oyunculuk sergiliyor,hikaye mükemmel,efektler süper,soundtrack aşmış, o senin dediğin bi kadının 1000 kişiyi kesmeside tarantinonun eski bruce lee filmlerine saygı duruşu göstermesidir bir çok filmlere gönderme yapmıştır tarantino bu filmde
    amerikan pastasını izlemeye devam et senin için iyi film onun türevi filmlerdir son olarak:

GOODNIGHT MOON

ohh be rahatladım kaç haftadır mesaj yazmıyım diye kasıyordum şuraya.!

bu arada neresi kült film demişsin senin kült film anlayışını tahmin edebiliyorum:
    amerikan pastası

filmden anlamayan insanlarla aynı havayı solumak midemi bulandırıyor..

anlama özürlü arkadaşım

1. ben tarantino dan değil kill bill den bahsediyorum bi yönetmeni beğenmen bütün filmlerinin güzel olduğu anlamına gelmez
    2. 1000 kişiyi kesmesi ile ancak cüneyt arkın a gönderme yapabilir...
    3.amerikan pastasını nerenden uydurdun anlayamadım ben sadece son samuray dan bahsetmiştim (yazıları nerenle okuduğun belli oluyor)
    4. insanlıktan anlamayan varlıklarla aynı havayı solumak ta benim miğdemi bulandırıyor!!

• ZED, sen kim oluyosun da filmden anladığını söylüyosun, bu filmi sevmedik diye biz filmden anlamıyo mu oluyoruz, bu zevktir kardeşim. Sevmem sevmem sanane
    Laflarını da doğru düzgün seç, burası senin chat yaptığın düzeysiz yerlerden diil. Asıl sen buranın havasını bulandırdın.
    Mythic, kardeş bence sen bunlarla uğraşma bırak artık, baksana sürekli seviyeyi düşürmeye başladılar.
  • Arkadaşlar forumun en seviyeli ve en az topic kilitlenen bölümlerinden olan Sinema Müzik Kitap bölümünde lütfen böyle kişisel atışmalar ve ağır sözler söylemeyelim. Bu topiği kilitlemem gerekir ama kilitlemiyorum, sözleri editlemem gerekir ama onu da yapmıyorum. Öyleyse ne işe yarıyorsun da diyebilirsiniz ama inanın gönlüm el vermedi. İsteyen arkadaşlar editleyebilir sert sözlerini. Konu açık kalacak ama tabiki siz sevgili üyelerimizin bundan sonraki tutumlarına bağlı olarak.
  • Kill Bill öyle güzel bir film ki. Herkes yorum yapıyor. Beğenmeyen var,beğenen var. Bence aşmış bir film.

80 kişiyi biçtiği sahne,kanların fışkırmaları hepsi görsel bir şölen.
  • Kill Bill belki Tarantino'nun en iyi filmi değil. Ama tarzını sevenler için klasik bile sayılır. Ben Quentin tarzını severim Kill Bill'i çok iyi bulmadım ama izlenmesi gereken bir film olarak görüyorum.

Sevmeyenlere gelince; bu aynen alanında en iyi olmasına rağmen bazı metalcilerin bile Metallica dinlememesi gibi birşey. Haklılar film uçuk. Ama starwars da uçukdu.........
  • arkadaşlar

bu film bir şiir gibi olmuş bence

ister bütününden ister belli parçalarından bir anlam çıkarırsınız

her okuyan kendine bir pay çıkarabilir.

tabii bütün bunları yapabilmek için önceden şiiri anlayacak bir ruh derinliğine ve bunu değerlendirecek bir beyine ve tecrübeye ihtiyacın var

düz yazı gibi okursan

böceklerin uçtuğunu güneşin açtığını ve bunun nedendir bilinmez ruhuna neşe verdiğini okur ve bunu anlarsın
  • killbill ile reservoirdogs un ne ilgisi var allah aşkına. bence dünyada tutmasının tek sebebi insalnlarda bir dünyayı kurtaran adam özlemi olması. cüneyt arkının o filmi biraz süslensin püslensin. biraz yeni sıratvorz 'dan araklama yapılsın bak nasıl tutuyo.

filmde tek beğendiğim bölüm manga kısmıydı. zaten tek mantıklı kısımda oydu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ge_ku

arkadaşlar

bu film bir şiir gibi olmuş bence

ister bütününden ister belli parçalarından bir anlam çıkarırsınız

her okuyan kendine bir pay çıkarabilir.

tabii bütün bunları yapabilmek için önceden şiiri anlayacak bir ruh derinliğine ve bunu değerlendirecek bir beyine ve tecrübeye ihtiyacın var

düz yazı gibi okursan

böceklerin uçtuğunu güneşin açtığını ve bunun nedendir bilinmez ruhuna neşe verdiğini okur ve bunu anlarsın

yuh kardeşim ya naaptın sen filmi??
  • provakate amaçlı bir topic.film süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

provakate amaçlı bir topic.film süper.

saçmalama lütfen
  • yahu bu topik hala devam ediyormu sıkılmadınızmı

yeni bir konu bulda artık bitsin bence
  • bencede kapansın artık. Topiği açana yağ sürdük resmen.
  • Yönetmenlik sanatı var kardeşim . İzleyin de nasıl olurmuş görün
  • mytlic arkadaşım sen vol1 i izleyerek yorum yapmışın galiba sonrada vol 2 yi izlemeye gerek yok ki gibi açıklamalarda bulunuyorsun.ayrıca filme başka gözlerle bakana "uyuz oluyorum" yada "hasta oluyorum" gibi terimler kullanıyorsun.2sininde çözümü var doktora git uyuzluktan ve hastalıktan kurtulursun.
    tüm ülkelerde sevilen bi filmi seninle burda tartışmak bence cok sacma
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbrost

mytlic arkadaşım sen vol1 i izleyerek yorum yapmışın galiba sonrada vol 2 yi izlemeye gerek yok ki gibi açıklamalarda bulunuyorsun.ayrıca filme başka gözlerle bakana "uyuz oluyorum" yada "hasta oluyorum" gibi terimler kullanıyorsun.2sininde çözümü var doktora git uyuzluktan ve hastalıktan kurtulursun.
    tüm ülkelerde sevilen bi filmi seninle burda tartışmak bence cok sacma

Meseleyi anla da konuş ve nickimi doğru yaz

konuyu da burada kapatalım artık cevap yazmayın anlaşamayacağız beğenenler gitsin mutlu bir hayat sürsün hepsini *öpüyorum sevgiler...

• sen meseleyi anlayıpta konuşanlara uyuz yada hasta oluyorum diye yazıyon ya o yüzden ..
    doktor masrafın cok olmasın mythic
  • Kill Bill Vol. 1'i bir ay önce seyrettim. Ve beğenmiştim...

Ama Tarantino çok farklı biri. "Pulp Fiction" filmi çok ünlüdür Tarantino'nun. Ben izlemedim ama IMDB'de gelmiş geçmiş 13. film...
  • cüneyt arkın battal gazi, dünyayı kurtaran adam gibi filimlerinde tek başına bir orduyu yok edince saçma oluyor. bir kız tek başına elinde kılıçla bir orduyu kesip biçince saçma olmuyor. cüneyt arkın zindanda demir parmaklılkları kırınca saçma oluyor o kızın bir tabudun içinde mezara gömülü haldeyken tabutu kırıp çıkması saçma olmuyor. cüneyt arkın kavga ettiği adamı bir yumrukla öldürüyor saçma oluyor. o kız kılıçla kadının ve adamların kollarını ve bacaklarını kesiyor adamlar kansızlıktan ölmüyorlar. bırakın ölmeyi bayılmıyorlar bile. bukadarrrrrrr saçma bir filim yok. tamam efek olarak ve kavga sahneleri iyi ama saçma bir filim bunuda kabul edin.
  • BENCE BURADAKİ MESAJLARIMIZI SİLELİM... TOPİKE YAĞ SÜRDÜK.. KİLL BİLL İ SEVENLER HADİ SİLİN KENDİ MESAJLARINIZI.. YAHU SİLİNİYOMU ONUDA BİLMİYOM.. SİLİNİYORMUS MESAJINIZIN ÜZERİNE GELİN VE SİLİN.... PİRİM YAPTIRDIK ADAMA. DEĞMEZZZ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pollock -- 16 Şubat 2005, 1:01:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pollock

BENCE BURADAKİ MESAJLARIMIZI SİLELİM... TOPİKE YAĞ SÜRDÜK.. KİLL BİLL İ SEVENLER HADİ SİLİN KENDİ MESAJLARINIZI.. YAHU SİLİNİYOMU ONUDA BİLMİYOM..

Evet siliniyor. Köşede sil var.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.