Şimdi Ara

KILLZONE 2 (DEVASA İNCELEME - RESİMLİ) !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dİğer konuda kaplamalar vs kötü denilince şaşırmıştım.Ama vurdaki fotolara bakarsak oyun grafik bazından çok iyi.
  • dostum demoyu saatlerce oynamıs bırı olarak görüşlerinin tamamına katılıyorum..hatta eksık bıle yazmıssın bıraz daha abartmayı hakettıgını dusunuyorum oyunun..emegıne saglık
  • Emeğinize teşekkürler uğraşıldığı belli. kz2nin ana başlığında 80 ve 90 arası sayfalara göz atınca biraz kafam karışmıştı ama şimdi oyunun kötülendiğinden biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum
  • Dostum İncemele İçin Teşekkürler Resimler Çok Güzel..
    Ama Yani Her Cümlede Ps3 Övmüşsün..
  • @Blue-Magic dostum ilk resimdeki ses sisteminin markası ne acaba
  • inceleme icin tesekkurler kaliteli resimler sıunmussun

golgeler bence yetersiz

sizden birsey rica ediyorum

ısık yada gunesı arkanıza alıp kullandıgımız karakterın golgesını duvara yada yere dusurup onun fotografını koyabılırmısınız

o zaman golgelerın yetersız oldugu dusunceme katılacaksınız cınku barız karelerden olusuyorlar
  • Arkadaşlar pek bakamıyorum foruma.
    Oyunun demosu düştümü PSN'e?
    Düştüyse U.K demi, U.S demi?
  • harika bi inceleme yazısı yazmışsın dostum ellerine sağlık .
    dibine kadar abartılmayı hakkeden bi oyunu ,aslında az bile abartmışsın küçük espriler eşliğinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaşlar pek bakamıyorum foruma.
    Oyunun demosu düştümü PSN'e?
    Düştüyse U.K demi, U.S demi?

Uk psnye dün akşam 7saatlerinde düştü
  • TEŞEKKÜRLER İNCELEME İÇİN DOSTUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

@Blue-Magic dostum ilk resimdeki ses sisteminin markası ne acaba

Sony ses sistemi bendede var aynisindan 210 a mavi bilgisayar satmisti bir ara. Ordan kapmistim, hatta sicak firsatlarada yazmistim. Opticten baglandiginda DTS filan kopariyor. Hoparlor ler biraz ufak ama cikan ses dehsettir. 25 ibre var ben en son 14 e vurabildim daha fazlasi bas agrisi yapiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drake_1988

o zaman golgelerın yetersız oldugu dusunceme katılacaksınız cınku barız karelerden olusuyorlar

Arkadasim bu nasil bir dusuncedir ya diyelim ki golgeler Berbat otesi oyundan alacagin zevki mi olduruyor yapimi 4 yildir suren bir oyunu sirf o golgeleri icin mi bekledin inanilmaz bi insansin bunu biliyorsun degil mi ?
  • Arkadaşlar tek tek yazsam uzun sürecek gibi , O yüzden burdan zahmet edip incelememi okuyan,düşüncelerini esirgemeyen herkese benden de kocaman bir TEŞEKKÜR
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

@Blue-Magic dostum ilk resimdeki ses sisteminin markası ne acaba

SONY HT-BE 1 Home Theater System (5+1) !

Böyle hoparlörleri çok küçük ama güzel ve yüksek ses çıkarıyor kendi çapında . Optic çıkışlı . Baya oldu aldım kaldı mı bilmiyorum artık piyasada !

KILLZONE 2 (DEVASA İNCELEME - RESİMLİ) !!!

• @drake_1988

hocam sen bu gölgelendirme işinden anlıyosun heralde
    bak kendi sistemimden çektiğim bi ss paylaşim seninle.benim lcd vestel. işe yaramaz bi tv yani .bu tv,de bile gölgelendirme bu şekilde .
    lcd tv de oynuyosan oyunu bence sen bi kablolarını falan kontrol et dostum ,resim aşşağıda.

bu gölgelendirmeye kötü demiyosundur heralde
     KILLZONE 2 (DEVASA İNCELEME - RESİMLİ) !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orjinalden alıntı: Blue-Magic

quote:

Orjinalden alıntı: JeL

olağanüstü inceleme için teşekkür ederim.

Birşey değil elimden geldiğince artık

OLAĞANÜSTÜ, SİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM, BÜYÜK BİR ÇABA EMEK VERMİŞSİNİZ, SÜPER ÖTESİ BİR İNCELEME, DEV BİR TOKADI İNDİRDİNİZ.

HEM KONTROLLER KÖTÜ DİYENLERE EN İYİ AYARLARI GOSTERMİSSİNİZ, HEMDE OYUNUN EN İYİ GRAFİKLİ OLDUĞUNU, KAPLAMALARDAN YÜZ ANİMASYONLARINA MUHTEŞEM OLDUĞUNU KANITLAMIŞSINIZ.

DANDİK SİSTEMLERDE OYUNU AÇIP, YOK KAPLAMALARDA SORUN VAR, YOK AA EKSİK DİYENLERE İNSİN BU TOKAT.

tüm zamanların en iyi fpssi belki tüm zamanların en iyi oyunu, 20 gün sonra insanlığa hayırlı olsun,

KILLZONE 2, O KADAR!

not: işe gidecegimden detaylı bakamadım, ekranınınız, görüntü sisteminiz nedir acaba? GÖRDÜM GÖRDÜM, FİYATI NEDİR BU ALETİN, UCUZSA BEN ALAYIM, MUHTEŞEM SONUÇ VERİYOR, MODEL KODUNU, FİYATINI YAZABİLİR MİSİNİZ ACABA, EFSANEYE YAKIŞIR BU SİSTEM. bu arada guerilla 7 +1 sesi cok cok ovmustu ve bunu blu-ray sayesinde başardıklarını söylemişti, bu da bir dip not. bazı arkadaşlarda gerçek next-gen'in ne olduğunu anlatsın. dvd ile olmuyor bu işler.

Birşey değil asıl ben teşekkür ederim kendi çapımda artık yaptım bir şeyler

TV'nin modeli Sony Bravia Kdl-32D3000 (100Hz) ilk çıktığı zaman almıştım , Panel çözünürlüğü 1366*768 olmasına rağmen 1080p'yi destekliyor ! Ben bile aldığımda bilmiyodum eve gelince şok olmuştum Artık bu model yok ama yine 32" belkide daha küçük hem panel çözünürlüğü 1920*1080 hemde 1080p destekli Tv'si var benim bildiğim sony'nin

• Vay be. Çok güzel olmuş oyun, inceleme de bir o kadar güzel. Başta biraz mok attık oyuna ama alıcağa benziyoruz
  • teşekkürler.
  • İlk Yazının en altına eklenmiştir !!!

***Dün sabahın 5'in de bayıldım artık unuttuklarımı yazayım

Artılar :

-Muhteşem bir Atmosfer ve Kaos Ortamı !
    2 Tflop güç diyorum , Cell+ Rsx diyorum ve susuyorum

-O kadar Aksiyon,Detay,Grafik,Gölgeler vs... ama (Frame Rate asla düşmüyor)

-Yine O kadar Aksiyon,Detay,Grafik,Gölgeler vs...'ye karşın ekranda asla TEARING ( YIRTILMA ) Olmuyor !

-Ne yapay zekası "YAPAY" ! Yok arkadaş ben inanmıyorum , Benim Yapay Zeka

-Muhteşem Dts Ses kalitesi

-Kalan artılar yukarıda yazılarımda ve görüntülerde mevcut

Eksiler :

(- * -) = + ne yalan söylim İnsan oğlu , kul hesabını kabul eden biri olarak Eksi göremiyorum Ayakta Alkışlıyorum Anlından öpüyorum Guerilla Şirketinde emeği geçen herkesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue-Magic -- 6 Şubat 2009; 12:59:24 >

• Emegine saglik.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.