Şimdi Ara

KILLZONE 2 (DEVASA İNCELEME - RESİMLİ) !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar az önce bir sinema filminden çıktım MUHTEŞEMDİ Baştan belirtmekte fayda var "Zevkler-Renkler" Tartışılmaz
    Ona göre saygılı olalım. Bütün "Sorunlara" ve sorulara resimler eşlğinde cevap verdim
    Yaşım (27) . PS3,Xbox360,PSP ve PC sahibiyim . Her oyunu beğenmem seçici biriyimdir . Killzone 2 Demo incelemesi :

Sistem :

Sony 5+1 Home Theater System (DTS,Dolby Digital,Dolby Prologic I,II)
    SONY Bravia 32" Full-HD TV (1080p)
    PS3 60Gb - JAPAN (60 Hz)
    Sony Ericsson 3.2Mp Mobile Phone

*Hemen ilk dikkatimizi çeken şey , Oyunlarda hatta sinema filmlerinde bile az rastlanan Muhteşem DTS ses formatı !
    Oyuna girer girmez Home Theater System DTS formatını algılıyor ve kulaklar bayram ediyor Bu muhteşem ses formatı (DTS) , Uncharted oyununda da yine aynı şekilde Blu-Ray'in nimetlerinden faydalanarak kulaklarımızın pasını silmişti

*Artık yerimize oturduk ve filmimiz başlamak üzere Şşşşş

*Oda ne yanlış mı görüyorum yoksa !? Ekranda 1080p yazısı varGuerilla firması bundan bahsetmişti ; Full HD Tv'ye sahip arkadaşlar lütfen PS3 görüntü ayarlarından 720p'yi kaldırsın ve (1080i,1080p) tıklı kalsın . Artık oyunu 1920*1080'de ayna gibi oynayın 720p kalitesiz mi peki , Hayır asla ! Sadece anlatmak istediğim Full Hd paneller oyunun hakkını tam anlamı ile vermekte

*Karşımıza 13 ayrı dil desteği geliyor . Blu-Ray'in nimetlerinden faydalanmaya devam ediyoruz

*İşte Ana menü ; Resimde böyle durduğuna bakmayın , menümüz bazı hollywood filmelerinde rastladığımız aksiyon efektlerine sahip ! Aksiyonun kokusu daha burda başlıyor , Parazitli gelen ani kopma sahneleri inanılmaz bir şekilde aklımızı başımızdan alıyor

*Hemen Options kısmından kontrol ayarlarına geliyoruz. Bende pilot geni mi var bilinmez Fps oyunlarında (Invert Y Axis) herzaman en önce tıklanır Sizlere ilk tavsiyem hemen X-Axis "Sixaxis gibi oldu " Sensivity (Hassaslık ayarını) bir tık sağa doğru arttırmanız . Sonrasında X-Axis Sensivity ayarına geliyoruz, bu sefer bir tık yerine iki tık sağa doğru hassasiyeti artırınız (Bu konuda bana güvenin)İsteğe bağlı olarak "Zoom Hold" seçeneği var benim tavsiyem tıklı kalması yönünde . Bütün ayarlar aşağıdaki resimde mevcut.Şimdi geldik Button Mapping "Tuş Ayarlarına" ;

*Button Mapping "Tuş Ayarları" ; İsteğe bağlı olarak bir çok farklı kombinasyon bizlere sunulmuş bulunmakta, lakin ben kendime en uygun olan ayarı yani "Alternate 2" yi seçiyorum . Sizlere de tavsiye ediyorum (Yeni başlayanlara tabi) .

*Geldik zorluk ayarlarına . Demo sürümü olduğundan tek seçenek olan TROOPER (fps'de acemi olanlar) mevcut . Hemen dudak bükmeyin şahsen ben bu ayarda bukadar zorlanacağımı söyleseler hayatta inanmazdım ve güler geçerdim ama kazın ayağı misalı oyunda hep kaçacak delik aradım onu da bulmama müsade etmediler

*Fragmanlar bitti artık film başlamak üzere . Bu arada çok kısa süren load ekranına rağmen , Yapımcılar Sixaxis'in hareket kabiliyetinı kullanarak canınızın sıkılma ihtimalini sıfıra indirgemiş durumdalar ,Acaba bu bize oyunda birşeyleri mi işaret ediyor ? Ben Seadettin ...

Sol

Sağ

NOT : Resimler 1080p Full HDTV'den cep telefonu ile çekilmiştir !
    Resimlerin üstüne tıklayarak daha büyük boyutlarda inceleyebilirsiniz !

*Elemanın elindeki tırnaklara dikkatinizi çekmek istiyorum . Başka söze ne hacet

*Yer kaplamaları muazzam ötesi . Şebnem ferahın çakıl taşları varsa bizim de Killzone 2'miz var==>O KADAR

*Half-life 2 oynayanlar bu silahı anımsayacaklar . Ben Hilf-life 2'de ki o silahın grafiklerini başka oyunda göreceğime ihtimal bile vermezken , Killzone 2 yine beni yine şaşırtmayı başarıyor hem de ne şaşırtmak İlk 3 resim herşeyi anlatıyor !

*Bu nasıl bir silah modellemesidir bu nasıl bir grafiktir , insanın aklı almıyor Hayır yo yo olamaz hayır imkansız
    Guerilla'dan yanıt gecikmiyor ==> Imposiblle is Nothing - That's Enough (O KADAR )!!!

*Duvar kaplamaları muazzam olmuş .

*İşte silah arkadaşlarımız ve muhteşem grafikler

*Arkadaşımızın ince bıyığına , boynundan asılan telsiz kablosuna hayran hayran bakıyoruz .

*Siper alma durumundayız , oyunda sık sık bunu yapıyoruz ama yinede bizleri tam korumuyor . Yani şey düşünmeyin hani taşın arkasına saklandım beni kimse vuramaz yo yo ! Karşınızda bir düşman var ki düşman başına O nasıl bir zakadır arkadaş ama ben anladım CELL Zekası bu CELL

*Siper alırken bazen kendinizi o manzaranın güneşin muhteşem güzelliğine kaptırabilirsiniz ama dikkatli olun ! Su uyur hatta düşman uyur bu helghast'lar uyumaz . Kendimi bunların yanında yapay zeka gibi hissetim daha ne diyim arkadaşlar

*Muhteşem bir tank dizaynı .

*Kafnıza kafanıza bombalar yağdırıyorlar Bazukam nerde !?

*Nişan al !!!

*O da ne ? Vurulduk !

*Quantum Fiziği ağlıyor bu sahne karşısında

*Hayatım boyunca bir bazukaya böye hayran hayran bakıp aşık olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi
    İnanmıyorsanız tıklayın alttaki resme

*Muhteşem grafikli uzay gemisi ile dostlarımız geliyor .

*Ayakların çamurlu dışarda çıkart öyle gir savaş alanına kardeşim yeni sildik

*Gölgeler , Gölgeler , Gölgeler ! RSX ekran kartı powered by "Nvidia & Sony"

*Robocop görse kıskanır bu silahı .

*Çapraz ateşe tutuluyoruz . Hele bir eleman var yukarıda maymun etti beni kaç kaç ayıp oluyor ama

*Helgast'ların dalga geçmesi yetmiyor sanki kendi elmanımız bize "Bayanlar önden diye" laf atıyor

*Arkadaşlar bir killzone 2 bir forum bir Killzone 2 ... Aman sabahlar olmasın diyeceğim ama saat çoktan 5 olmuş
    Sizlere 128 bit HDR Şovu ile veda ediyorum . Uykusuzluk ile anca artık . Sürçü... amaaaaaaan Kıyak geçin artık Herkese iyi Forumlar
    Unutmadan burda resmen dalga geçiyor gerçek zeka şey pardon Yapay zeka bizler ile mesela hiç ummadığınız an arka tarafta süzülerek siper alıyor fark edip ona doğru gittiğinizde kalkıp kaçıyor saklanıyor tekrar aniden avlıyor sizi MUH_TE_ŞEM OLMUŞ KILLZONE 2

NOT : Ben öyle yemekteyiz programında ki cimri elemanlar gibi 4 vermem bu başyapıta ! Kaç mı veriyorum ? Cevabı alttaki bazuka resminde !
    KILLZONE 2 - O KADAR

***Dün sabahın 5'in de bayıldım artık unuttuklarımı yazayım

Artılar :

-Muhteşem bir Atmosfer ve Kaos Ortamı !
    2 Tflop güç diyorum , Cell+ Rsx diyorum ve susuyorum

-O kadar Aksiyon,Detay,Grafik,Gölgeler vs... ama (Frame Rate asla düşmüyor)

-Yine O kadar Aksiyon,Detay,Grafik,Gölgeler vs...'ye karşın ekranda asla TEARING ( YIRTILMA ) Olmuyor !

-Ne yapay zekası "YAPAY" ! Yok arkadaş ben inanmıyorum , Benim Yapay Zeka

-Muhteşem Dts Ses kalitesi

-Kalan artılar yukarıda yazılarımda ve görüntülerde mevcut

Eksiler :

(- * -) = + ne yalan söylim İnsan oğlu , kul hesabını kabul eden biri olarak Eksi göremiyorum Ayakta Alkışlıyorum Anlından öpüyorum Guerilla Şirketinde emeği geçen herkesi

DAHA BİTMEDİ BU SADECE BİR BAŞLANGIÇ ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue-Magic -- 6 Şubat 2009; 13:00:11 >

• vay be guerilla nın cgı yı yakaladık onu geçmek için uğraşıyoruz dediği laflar daha dün gibi
  • olağanüstü inceleme için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeL

olağanüstü inceleme için teşekkür ederim.

Birşey değil elimden geldiğince artık
  • Ellerine sağlık çok güzel olmuş oynamış kadar oldum
  • Teşekkürler inceleme için :) Güzeldi biraz mübalağ vardı ama olur okadarcık
  • baya detaylı bir inceleme olmuş dostum eline sağlık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spiderman 3 incelemesi (PSP)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşşekürler dostum baya bi uğraşmışa benziyosun ellerine sağlık
  • Güzel inceleme, eline sağlık

İncelemedeki görüşlerinin bir kısmına katılmıyorum...
  • KZ3 ile göreceklerimizi ancak hayal edebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue-Magic

quote:

Orjinalden alıntı: JeL

olağanüstü inceleme için teşekkür ederim.

Birşey değil elimden geldiğince artık

OLAĞANÜSTÜ, SİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM, BÜYÜK BİR ÇABA EMEK VERMİŞSİNİZ, SÜPER ÖTESİ BİR İNCELEME, DEV BİR TOKADI İNDİRDİNİZ.

HEM KONTROLLER KÖTÜ DİYENLERE EN İYİ AYARLARI GOSTERMİSSİNİZ, HEMDE OYUNUN EN İYİ GRAFİKLİ OLDUĞUNU, KAPLAMALARDAN YÜZ ANİMASYONLARINA MUHTEŞEM OLDUĞUNU KANITLAMIŞSINIZ.

DANDİK SİSTEMLERDE OYUNU AÇIP, YOK KAPLAMALARDA SORUN VAR, YOK AA EKSİK DİYENLERE İNSİN BU TOKAT.

tüm zamanların en iyi fpssi belki tüm zamanların en iyi oyunu, 20 gün sonra insanlığa hayırlı olsun,

KILLZONE 2, O KADAR!

not: işe gidecegimden detaylı bakamadım, ekranınınız, görüntü sisteminiz nedir acaba? GÖRDÜM GÖRDÜM, FİYATI NEDİR BU ALETİN, UCUZSA BEN ALAYIM, MUHTEŞEM SONUÇ VERİYOR, MODEL KODUNU, FİYATINI YAZABİLİR MİSİNİZ ACABA, EFSANEYE YAKIŞIR BU SİSTEM. bu arada guerilla 7 +1 sesi cok cok ovmustu ve bunu blu-ray sayesinde başardıklarını söylemişti, bu da bir dip not. bazı arkadaşlarda gerçek next-gen'in ne olduğunu anlatsın. dvd ile olmuyor bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 6 Şubat 2009; 8:12:13 >

• ellerine sağlık,uğraşıp yazmışsın.benimde aklımdan bu tip bir inceleme yapmak geçti ama ben kalkıcam resim çekicem 2 saat upload ohooo ...

çakıl taşları biraz abartı olmuş:D
  • çok güzel çalışma ellerine sağlık.

yalnız oyun büyük ihtimal 720p, ( bende yüzde yüz emin değilim )

boşuna beklenti içine girmesin arkadaşlar 1080p diye.
  • Blue-Magic eline sağlık çok güzel olmuş inceleme,eline sağlık
  • İncelemene hayran kaldım.Eline sağlık
  • ellerinize sağlık emeğiniz için teşekkürler.
  • Güzel inceleme,espriler tam yerinde olmuş
  • emeğine sağlık , güzel inceleme ...
  • Emek harcanmış her çalışma,bir teşekkürü beraberinde getirir.Teşekkürler.
  • güzel bir inceleme olmuş ,özellikle kaplamalar kötü diyenlere hakikaten ağır bit tokat indirmişsin saol
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.