Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Oooohaa Çok iyi ya.

TUGY senden bir yorum alalım nasıldı video güzelmiydi.
  • E3 2005 deki videoya yaklaşamamış diyen arkadaşlar, daha önceleri '' e3 2005 deki gibi kesinlikle olamaz, sony milleti uyutuyor '' diyordu. Şimdide tam tersini söylüyorlar. O video nun aynısı olsaydı zaten oyun değil cgı video olurdu. O video nun oyuna uyarlanmış hali budur bence.

• E3 ü internetten canlı izleyebileceğimiz adres neydi arkadaşlar?
  • akşam için birisi eline joystiği alır KILLZONE2 yi oynarsa bak sen o zaman olayı
  • DİPNOT: Şu başlık da bir düzeltilse tam süper olacak IN.... VIDEO... İngilizce'de Büyük I'nın noktası olmuyor...
  • Atmosfer harika fakat görüntü kalitesi normal.

Öncelikle şunu belirteyim , video kesinlikle muhteşem. Fakat öyle HALO'yu , GOW'u çöpe çevirecek kadar iyi değil kesinlikle , GOW çıkalı kaç ay oluyor fakat çok iyi bir TV'de açıp tekrar oynasanız ağzınızın suyu yine akar. Pazarlamada Guerilla çok iyi adamlarla çalışıyor bu çok belli , videodan çok bu konuda hayran kaldım adamlara , yani ellerindekini en mukemmel şekilde izleyicilere sunmayı başarmışlar , nasıl mı ; Dikkat ettiyseniz ilk yüz sahnesinde sadece adamın yüzüne çalışmışlar , arkada ise bulutlar , bu gerçektende çok önemli bir detay , izleyenler görüntünün oyuniçi olduğuna şartlandıkları için , videonun başındaki o yüz efekti insanın tüm direncini yıkıyor , bu detay pazarlamanın altın kuralıdır. Ardından ikinci adam giriyor sahneye ve çok normal bir görüntü kalitesine sahip. Herzaman dediğim gibi PS3 , X360'ı görüntü netliğinde kesinlikle ezemez fakat atmosferde birkaç kez katlar , çünkü kim ne derse desin GPU'su daha zayıf , ayrıca CPU'sunun çok güçlü olması nedeniyle çevre çok etkileyici olur. Aslında bu videoyu alıp işletme derslerinde okutsalar iş yapar. Sony belli ki E3 videosundan sonraki eleştirileri çok içerlemiş. Videonun genelinde atmosfer mukemmel fakat görüntü kalitesi kesinlikle yeterli değil , ilk yayımlanan video ile aralarında dağlar kadar fark var , açıp ikisini de izleyin , netlik olarak ilki ile ikinicisi kıyaslanamaz bile. Ayrıca bol bol görüntüye odaklanıyor , bunun bir terimi vardı oyunlar için fakat unuttum şimdi , yani belli bir yere odaklandığında diğer bölgeler silikleşiyor. Mesela ilk baştaki muhabbette geminin yüzeyi çok iyi fakat savaş alanındaki patlamalar v.s olduğu sırada bakarsanız çok silik. Bu görüntü hilelerine X360'da çok sık başvuruyor malesef. Son olarak , bu oyun çıktığı zaman , en geç bir hafta içinde PS3 alacağım inşallah. Yani o denli etkili bir oyun olacağa benziyor fakat öyle fazla abartmanın da alemi yok , zaten PS3'ten beklenen oyunlar da bu tür oyunlar , yani süpriz olarak değil de beklentinin karşılanması seklinde algılanmalı bu oyun.

• Kontendoo,

Depth of Field'dan bahsediyorsun.. TAbi bu efekt oyunlar için şart, abartılmdığı taktirde.

Grafik olarak şimdiden çok iyi görünüyor, işlemci gerek noktalarda zaten almış başını gidiyor Ps3. Grafikler de tam olduğunda gerçekten çok sağlam olacak. Çok çalışıyo adamlar, helal olsun ne diyelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo
    Ayrıca bol bol görüntüye odaklanıyor , bunun bir terimi vardı oyunlar için fakat unuttum şimdi , yani belli bir yere odaklandığında diğer bölgeler silikleşiyor. Mesela ilk baştaki muhabbette geminin yüzeyi çok iyi fakat savaş alanındaki patlamalar v.s olduğu sırada bakarsanız çok silik. Bu görüntü hilelerine X360'da çok sık başvuruyor malesef.

Depth of Field diyorsun. Adamların alnı çatladı yıllardır, MotionBlur ve DoF yapabilmek için, siz hile diyorsunuz. Kamera efektleridir bunlar ve bu kalitede yapılması çok zordur. Hile diye kestirip atmadan önce bir düşünün hocam.

• O gittikleri geminin içerisine baktınızmı kaplamalar falan tek kelime ile berbat...
  • Bu depth of field olayı hatta başlarda sadece DX 1o ile yapılabilecek gibi saçma bir geyik vardı. Sonra konsol oyunlarında tek tek boy gösterdi, tıpkı yeni nesil ekran kartlarının çoğu marifetini de göreceğimiz gibi.
  • Beyler bu iş bitmiş
    Zamanındada çok tartıştık ve dedikki sony böyle bir makına çıkarıyorsa bu videoyu yakalamalı bence son rütuşlar ile geçebilirler bileDiğer oyunlar bunun yanında çocuk oyuncağı gibi kalır kimse kimseyi kandırmasın,yıllardır videoyun dünyasının içindeyim ben böyle bir oyun daha görmedim eğer gören varsa bana ismini söylesinEwet nextgen asıl şimdi başladı,tüm ps3 severlere hayırlı olsun,bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak bunu kanıtladı sony

• Assassins Creed bu oyundan daha güzel grafiklere sahip bence daha gerçekçi duruyor kalabalık bütün şehirin etkileşiminde olması grafikler...
  • daha bu grafiklerde geliştirme aşamasında düşünün artık
  • bide BLACK2 nasıl olacak onu merak ediyorum
  • kontendoo çok güzel açıklamışsın.Daha birşey denmez

HALO3 de trailer iyi yapılmamış.Gaza getiren birşeyler sıkıştırsalardı daha iyi etki yapardı ama adamlar direk oyun içlerini vermişler montajlayarak ve hepsi birebir oyun içi..
    KZ2 de aralarda çok scripted movie var mesela

Gamerr sende bir alemsin.Bu iş bitmiş filan, daha önce görmedim vs demek çok oyun oynamamışsın.Gears of War damı oynamadın abicim sen ? Nextgen şimdi başladı demişsin birde, bu kadarda uçma be abicim pes yani...Böyle yazıncamı bu oyun en iyi olacak anlamadımki ben.Gördüklerimiz ortada yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Temmuz 2007; 19:08:02 >
  • neyse ps3 sahiplerinin konuşacagı bi oyun çıkıo en sonunda 2010da
  • tum dunya kıllzone dıye yıkılıyo burda hala cod4 yok assassins muhabbetı var...bırakın arkadaslar ya sızde cosun
  • evet dunyanin en adi konsolu ps3 dur ve durdunyanin en adi oyunuda killzone 2 dir.rahatladinizmi ey xciler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

neyse ps3 sahiplerinin konuşacagı bi oyun çıkıo en sonunda 2010da

Ya yıkarıda sordum cevap gelmedi şimdide sorayım ne zaman çıkıyo bu oyun cidden belirli bir tarih varmı ??
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.