Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.http://www.gametrailers.com/player/21490.html

2.http://www.gametrailers.com/player/22112.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanb -- 14 Temmuz 2007; 15:52:04 >

• az önce seyrettim bende.gerçekten birilerinin ağzını kapatacak cinsten bir video idi.ama hd trailer i bekleyin derim benim.(gerçi şu an itibariyle bile gözleri kamaştıracak cinsten)
  • Whoaaa oha diyorum sadece, adamlar bayağı yakalamış be CGI videoyu!

• quote:

Orijinalden alıntı: Clementine

Whoaaa oha diyorum sadece, adamlar bayağı yakalamış be CGI videoyu!

olay bitmiştir.bu nasıl bısey ya
  • quote:

Bravo macarena İşte bu şimdi vızzzzz vızzzzzz vızlıyanları avlama vakti bu videoyla

• quote:

Orijinalden alıntı: sineksavar

Bravo macarena İşte bu şimdi vızzzzz vızzzzzz vızlıyanları avlama vakti bu videoyla

Alıntıları Göster
    Finish the fight.

• quote:

Alıntıları Göster
    bakalım akşam nasılmış
    gerçi daha dün aldım ps3ü resistance oynadım grafikler güzel değil
    fazla şey bekliyoruz bence biz ps3 xbox tan falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 11 Temmuz 2007; 12:36:36 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Kimler dumur oldu gördük bu sayede

• quote:

Orijinalden alıntı: MHos

bakalım akşam nasılmış

Alıntıları Göster
    Adamlar dün resmen dalga geçmiş bizimle o SS'ler ile.

Ve next-gen başlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 11 Temmuz 2007; 12:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHos

bakalım akşam nasılmış

Alıntıları Göster
    clementine az once ne diyordun bi baska topicte simdi ne ayip be kardesim boyle korayg ye uymayin
  • quote:

Geurilla Tokatını Atmıştır.

Sadece izleyin ve saatler önce verilen ss.'le nasıl keklendiğimizi görün olay bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 11 Temmuz 2007; 12:31:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scrapland

clementine az once ne diyordun bi baska topicte simdi ne ayip be kardesim boyle korayg ye uymayin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Scrapland

Dostum emin ol beni utandırmasını sizden fazla istiyordum.

Ayrıca Guerilla'nın oyununa geldik dün yaptıkları iş miydi şimdi... Beklentim tamamen sıfıra inmişti ne yalan söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 11 Temmuz 2007; 12:29:20 >

• quote:

quote:

Ayrıca Guerilla'nın oyununa geldik dün yaptıkları iş miydi şimdi... Beklentim tamamen sıfıra inmişti ne yalan söyleyeyim.

Alıntıları Göster
    aglamak ıstıyorumpost rekoru kırılır bugun artık....helal olsun sony e..... cell cell dıyodunuz alın sıze cell..cellocan degıl ama hakıkı cell

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ayrica ok e3 2005 teki gibi degil ama INANILMAAAAZ ayrica arkadaslar daha sov yeni basliyor simdi boyle birsey goruyorsak 2-3 sene sonraaa OFFF ayrica video sonundaki boss psikopat bisey :D

COK MUTLUYUM PS3 Sahibi oldugum icin Tesekkurler SONY artik gece ki e3 sovunu bekliyoruz SAGOL SONY SAGOL SAGOL KORAYG VE SAGOL HALO3 ve tabii sende Bill amca ............

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    noktayı koymuşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kralemre

aglamak ıstıyorumpost rekoru kırılır bugun artık....helal olsun sony e..... cell cell dıyodunuz alın sıze cell..cellocan degıl ama hakıkı cell

Alıntıları Göster
    Bi yüklemedi videoyuO kadar güzel mi çok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

CGI işte abi nesini merak ediyorsun.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Şu video ile... Sony owns the E3

• quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Geurilla Tokatını Atmıştır.

Sadece izleyin ve saatler önce verilen ss.'le nasıl keklendiğimizi görün olay bitmiştir.

Alıntıları Göster
    Video hakkında ki eleştirilerim;

1. si karakter modellemeleri COD 3'den pek farklı durmuyorlar. Videodaki karakterlerle buradakiler arasında bariz olarak poligon, detay ve kaplama farkı var. Videoda kirpiklerine kadar belli modeller burada yerlerini sıradan karakterlere bırakmışlar. Bunun nedeni ise basit bu kadar fazla karakteri bir arada göstermek her babayiğidin harcı değil PS3 dahil...

2. si Patlama efeklerine dikkatlice bakın etrafa saçılan nesnelere, videodakinin yakınından geçmiyorlar.

3. olarak mekanın video aşırı karanlık olduğunu görüyoruz, bazı gölgeler o kadar yoğunlarki detayları örtüyorlar.

4. İlk başlangıçda askerler silahlarını kontrol ederlerken birisininki takılıyor komutanları onunla ilgilenirken dizi omuzuna girip çıkıyor. Her şeyi geçtim bari bu tip hataları next-gen olarak ballandırılan bir oyunda görmeyelim...

5. Tekrar söylüyorum ama oyun grafikleri RS: Vegas ve GRAW2'den çok daha iyi değiller... Karakterler hemen vegas'ı hatırlatıyorlar zaten...

COD 4 çok çok daha başarılı duruyor. Her iki konsolda da en çok konuşulan oyun olacak bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: karabeyefe

Video hakkında ki eleştirilerim;

1. si karakter modellemeleri COD 3'den pek farklı durmuyorlar. Videodaki karakterlerle buradakiler arasında bariz olarak poligon, detay ve kaplama farkı var. Videoda kirpiklerine kadar belli modeller burada yerlerini sıradan karakterlere bırakmışlar. Bunun nedeni ise basit bu kadar fazla karakteri bir arada göstermek her babayiğidin harcı değil PS3 dahil...

2. si Patlama efeklerine dikkatlice bakın etrafa saçılan nesnelere, videodakinin yakınından geçmiyorlar.

3. olarak mekanın video aşırı karanlık olduğunu görüyoruz, bazı gölgeler o kadar yoğunlarki detayları örtüyorlar.

4. İlk başlangıçda askerler silahlarını kontrol ederlerken birisininki takılıyor komutanları onunla ilgilenirken dizi omuzuna girip çıkıyor. Her şeyi geçtim bari bu tip hataları next-gen olarak ballandırılan bir oyunda görmeyelim...

5. Tekrar söylüyorum ama oyun grafikleri RS: Vegas ve GRAW2'den çok daha iyi değiller... Karakterler hemen vegas'ı hatırlatıyorlar zaten...

COD 4 çok çok daha başarılı duruyor. Her iki konsolda da en çok konuşulan oyun olacak bence.

Alıntıları Göster
    Önce Gow şimdi de COD4 ya beyler bu oyun kıyas kabul etmeyecek bu daha öncü şok... Forza Killzone

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.