Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi izledim videoyu,neye ne kadar yaklaştığını bilemem,ama oyun benim fazlasıyla hoşuma gitti
  • fena fena fena
    grafikler şahane, fizik hareketler mükemmel, adamın göhsünden vurulduğunda kanların fışkırması koptum valla
  • Beklentilerinizi minimumda tutsaydınız benim gibi dumur olacaktınız, ama ciddi ciddi CGI videoyu (imkansızı) bekleyenler vardı, onu bir kenarı koyup da şu videoyu izleyin tek kelime ile şok edici.
  • Resistance'ın kat kat kat kat üstünde bir oyunFizik hareketleri gerçekten harika..Çıksada oynasak bir an önce..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

Finish the fight.

+1905

• Crisis Killer demiştik zamanında
  • bence bu ceneleri kapatmaz

izlerken adamın agzı acık kalıyo süper yapmıslar helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabeyefe

Video hakkında ki eleştirilerim;

1. si karakter modellemeleri COD 3'den pek farklı durmuyorlar. Videodaki karakterlerle buradakiler arasında bariz olarak poligon, detay ve kaplama farkı var. Videoda kirpiklerine kadar belli modeller burada yerlerini sıradan karakterlere bırakmışlar. Bunun nedeni ise basit bu kadar fazla karakteri bir arada göstermek her babayiğidin harcı değil PS3 dahil...

2. si Patlama efeklerine dikkatlice bakın etrafa saçılan nesnelere, videodakinin yakınından geçmiyorlar.

3. olarak mekanın video aşırı karanlık olduğunu görüyoruz, bazı gölgeler o kadar yoğunlarki detayları örtüyorlar.

4. İlk başlangıçda askerler silahlarını kontrol ederlerken birisininki takılıyor komutanları onunla ilgilenirken dizi omuzuna girip çıkıyor. Her şeyi geçtim bari bu tip hataları next-gen olarak ballandırılan bir oyunda görmeyelim...

5. Tekrar söylüyorum ama oyun grafikleri RS: Vegas ve GRAW2'den çok daha iyi değiller... Karakterler hemen vegas'ı hatırlatıyorlar zaten...

COD 4 çok çok daha başarılı duruyor. Her iki konsolda da en çok konuşulan oyun olacak bence.

hadi la sen bizi mi kandırıyon.kendi gözlerimizle gördüğümüze mi inanalım sizemi.adamlara bak ya uçtular iyice kafayı yediler iyice.hiç yalandan yere konuşmayın basbaya o saydığın oyunların hepsinden iyi grafikler.sanki saydığın oyunları oynamadık hiç.... basbaya cgi ye %95 yaklaşmış.

• harbi olay budur alayına kapak olsun
  • Dostum bu Ani Şokun etkisi mazur görmek lazım daha önce şahit olunmamış şeyler yapar bu etkiyi
  • Ya kesin sesinizi yeter !

Bıktık sizden birşeyi çekemiyorsunuz he.

Helal olsun adamlara! Hd videosunu dahada mükemmel olucak onu görmek istiyorum asıl
  • Siz keyif aldıktan sonra sorun yok :) ben sadece gördüklerimi yazdım. Oynayacak olanlar sizlersiniz...
  • Beklentileri en azda olan biri için en çok şaşıranlardan biri benimdir herhalde. Belki CGI değil ama o görüntülerin bir önceki adımı. Killzone sanırım gerçek savaşı başlatacak
  • PS3'ün içinde 7800 ayarı kart var diyenleride görmek isteriz, herşeyi pc'ye odaklı düşünen kardeşlerimizde gelsin 2 satır yazsınlar cell+rsx
  • bu videoyu bile eleştirenler allahtan korksun artık. süper olmuş. bence e3 2005 deki videoya çok yakın. karakter modellemeleri,hareketleri çok gerçekçi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

PS3'ün içinde 7800 ayarı kart var diyenleride görmek isteriz, herşeyi pc'ye odaklı düşünen kardeşlerimizde gelsin 2 satır yazsınlar cell+rsx

daha yazamazlar spydir zaten oyun çıkana kadarda güzel bi cilalarlar al sana basbaya cgi zaten şu haliylen bile %95 yaklaşmış.süpersin sony süpersin killzone 2

işte size cell+rsx in gücüüüüüüüüüüüü

• arkadaşlar görünen o ki akşamda MGS4 oyun için videosu gelirse SONY şov yapar. Microzort olur.
  • Guerilla uyuyan Kara Devi uyandırdı.. Korkun Gazabından
  • Bende Şimdi videoyu izledim ve şunu söylüyorum sadece

SS lere bakıp Zart Zurt Edenlere Kapak olsun.

resmen Muhteşem, Tamam ilk videosu kadar iyi olmamış zaten oda olsa yani piyasada ne X kalır ne wii kalırdı. ama bu hali ile bile birçok vızıldayan oyundan çok çok çok çok daha iyi... kapak olsun hepsine. oh be ss leri görünce cidden moralim bozulmuştu video gerçekten çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 11 Temmuz 2007; 12:58:56 >
  • killzone bomba gibi geliyor 41 kere maşallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.