Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lecturer

Moruk Psikolog musun sen?

Moruk?

Pardon yaş kaç?
  • Daha videoyu göremedik...
    Ama buradaki tavırlardan yıllardır deşarj olamamanın sıkıntısını görüyorum.
    COD4 den iyi olmadıgını söyleyen çok insan var, izleyelim yorumumuzu yaparız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony555

quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

Hangi FPS oyununda var şu draw distance, bu yoğunluktaki grafiklerde?

Geow demeyin oynadık onu da. Mükemmel bir yapım ama kusura bakmayın KZ2 iyi tokatladı.

helal olsun sana efruz konuşhadi gow uda görmesek neyse yani .allah aşkına soruyorum size bu killzonedeki insan suratı modellemelirini gowda gördünüz mü?adamların suratları parıl parıl parlıyor.insanın yüzü laminant parke gibi parlarmı yaw.işte herşey ortada kz2 haloyuda gow uda tokatladı işte.
    KİLLZONE 2 GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

+1903

• quote:

Akşam da MGS show'u var. Hakikaten E3'de kırdı geçirdi Sony bu sefer.

Olması gereken de buydu yoksa camdan aşağı fırlatacaktım konsolu.

aynen

işte bu ya işte bu ya bukadar fizikli bi oyun işte bu abi

KİLLZONE 2 İS AWESOME
  • beyler ortamı germeye gerek yok herkes fikrini söyler, alınma gücenme olmasın
  • arkadaşlar ign ye hd videolar düştü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akşahin

saat 19.00 ola hayrola. Beyler kendimize gelelim videodan görülen o ki oyun çok iyi. 60 fps de stabil oynanırsa bu oyun yenmez tadından.

Saat 19 da ne var kardeş_?
  • Ev ahalisiyle izledim video yu. 3 lüyle başladık, pınarbaşı söyledik, yumruk şov yaptık vs. vs.

Bizi tatmin noktasından öteye götürüp Niravanaya ulaştırıp da geri getirebilecek bir oyun olacağı kanısındayım.

Forza PS3!
  • Çalışan link yokmu yahu, hiçbiryer açılmıyor..Görelim şu coşkuyu veren videoyu...
  • quote:

Efruz avatarı da değiştirmişsin hemen
  • Valla video gerçekten aşmış helal olsun sony'e şimdiye kadar konuşan bir çok kişinin ağzını kapamayı başardı daha oyunun hala yapım aşamasında olduğunu düşünürsek çok daha iyi gelecektir bu oyun gelmelidirde sony için ölüm kalım meselesiydi bu çünki şimdi gerçekten ps3 alınır işte
  • offf offff budur
  • 2005 deki video ile aynı olacağını söyleyen bir sony yetkilisi hatırlamıyorum ben. varsa hortlatırız konuyu. söyledikleri şey benim hatırladığım şuydu : bu tarz fiziklerin ve oynanışın gerçekleşebileceği.

Dikkatinizi çekmek istediğim şey oyundaki grafiklerden önce (ki grafikleri gerçekten denildiği gibi graw2 ile falan kıyas kabul etmeyecek kadar güzel) adamların yüz detayları ve fizikler. Dikkatli olarak bir daha izleyin suratlarındaki ifadeleri vuruldukları zaman. kendi adamlarımızın hareketlerine bir bakın. çevrede parçalanan duvarların altından çıkan detaylara. ki söylenildiği gibi devamlı hareket eden bir aksiyon varken oluyor tüm bunlar. bu kadar fizik ve detay devrim değil midir? Bu kadar fazla aksiyonun içinde adamların suratlarındaki ifadeleri hangi oyunda var. (ve bu kadar farklı tipte adam)
  • Wallaha Şu Gazla üstüne bide MGS Şov Gelir o zaman artık varya... dicek bişey bulamıyorum yani Tokat Delisi diyim başka bişe demiyim eniyisi şimdilik. SS lere bakınca biraz karamsarlıga düşmüştüm ama videoyu izledim, hatta yüklerken yorumlarınızı okudum, öven yorumları, ya acaba mı dedim, ve izlediğimde gerçekten gördümki olay aşmış, fizik mizik uçurmuş yani... HELAL OLSUN SONY e...

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

quote:

Orjinalden alıntı: Akşahin

saat 19.00 ola hayrola. Beyler kendimize gelelim videodan görülen o ki oyun çok iyi. 60 fps de stabil oynanırsa bu oyun yenmez tadından.

Saat 19 da ne var kardeş_?

E3'te SONY'nin gövde gösterisi. bence şöyle olacak SONY başlamadan salonda alkış kopacak, tabi bu benim teorim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akşahin -- 11 Temmuz 2007; 13:48:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: durin

quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Moruk Psikolog musun sen?

Moruk?

Pardon yaş kaç?

Pardon moruk senin yaş kaç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

Haliyle dostum PS3'e saydığım 50'likler için üzülmeye başlamıştım, güzel şeyler görünce insan seviniyor. Malum ne zamandır oyunsuz bekliyoruz Sony'nin birşeyler yapması için. Bu güzel bir adım oldu devamı da aynı şekilde gelir umarım. Rekabet herzaman iyidir, KZ2 bekleneni verdiği için üzülen arkadaşları düşünmeye davet ederim. Herhangi bir firmanın tekeline hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 11 Temmuz 2007; 13:47:16 >
  • Eminim burda video yu eleştirenler aslında içlerinden "vay beeee" demişlerdir. Asıl olan CGI ile birebir aynı mı diyerek kıyaslamak değil, şu an karşınızda herhangi bir CGI'ya en yaklaşmış, en sinematik grafikler var. Yani eleştirenlerin tek dayanağı 2005 deki CGI olmaması ki bunun şu anda imkansız olduğunu hepimizin bilmesi gerekirdi. Yaklaşmış mı? Hemde çok çok fazla ; bu kadarını hiç mi hiç beklemiyordum.
  • Herkes Avtarını Killzone'lasın Tepki Mahiyetinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 11 Temmuz 2007; 13:48:52 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

Haliyle dostum PS3'e saydığım 50'likler için üzülmeye başlamıştım, güzel şeyler görünce insan seviniyor. Malum ne zamandır oyunsuz bekliyoruz Sony'nin birşeyler yapması için. Bu güzel bir adım oldu devamı da aynı şekilde gelir umarım. Rekabet herzaman iyidir, KZ2 bekleneni verdiği için üzülen arkadaşları düşünmeye davet ederim. Hiçbir firmanın tekeline hayır.

Kesinlikle katılıyorum dostum.PS3 alan bütün arkadaşlar için bu oyun ilaç gibi geldi akşama da MGS şov ile Sony devam eder umarım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.