Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

saat 19da ne var yahu? Sony konferansı mı? Söyleyin yahu
  • korayg küfürü de yedi bi de tokat gibi video da geldi tamamdır artık.bi de ban yerse intihar eder heralde
  • efruz imzana bittim kanka

varmı böle süslü cümleler bitane de ben ekliyem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

efruz imzana bittim kanka

varmı böle süslü cümleler bitane de ben ekliyem

yeter ama bu kadar da coşmayalım

• şu küfür ve tokat olayını artık abartmayın arkadaşlar. sanki savaştayız oyun ile ilgili eleştiri falan filan ii de nedir bu kapaklar, küfürler, tokatlar.

koray gene iyi metanetini korudun tebrik ederim gercekten.
  • Videodan görüntüler bana pek nextgen gelmedi..Çok kalitesiz gibi geldi..Gears of war ı dövermi sizce..

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha)

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha)

• Süper olmuş diye bilirim atmosfer inanilmaz sesleri bizzat z-5500 ile denemeler yaptım patlama sahnelerinde film gibi derin baslar var oyunu oynarken böyle bas hissedim koparım vallahva
  • Yahu arkadaşlar çekinmeyin öyle bidon, kapak gibi şeylerle uğraşmayın.

Bakın bir FONY ne yapmış Koray kardşeimize direk ana avrat gitmiş. Hayır buradaki sözü sayılır arkadaşlar da demiyor böyle size 0.5 litrelik şişe verelim gibi mesajlar yazanların ağzının payını. Valla ortam süper, seviye inanılmaz. Artık ben de bir küfür yerim heralde.
  • Altı üstü oyun yahu gerilmeye gerek yok. Hele ki küfür ya da hakaret edecek kadar düşmeye hiç gerek yok. Bu oyunlar eğlenelim diye çıkıyor birbirimizi kıralım diye değil.
  • Seviyesi magmadan da aşağıda olanların bu forumda işi yok zaten
  • bu topic tavan yapar sayfayı yeniliyorum 5 tane mesaj geliyor oku oku bitmiyor
  • home abicim bu tip yaratıkların laflarını kafaya takacak degilsin ya..Ben güldüm sadece, garibanın durumuna..Ne bastırılmış, ne ezilmişki böyle patladı velet...Yazık yani.Haline acıdım..Yoksa küfredince bana, yada anama birşey olmuyor.Kendi sütü bozukluğudur...
  • evet bencede ama oda sabırısz olup karşılık verse onun üstüne bi çizik atcaklardı o konuyu acan arkadas tepkilide olsa o şekilde göstermesi cok yanlış oldu kesinlikle korayg gecmiş olsun dostum her ne kadar antips3 cü olsanda (şaka şaka) kimsenin basına gelmesini istemem forum gercekten cok bilgili yorum yapabilen arkadaslarla dolu öylede kalmalı şimdi korayg buraya gelip ps3 ü eleştirmese ne tadı kalcak ps3 oyunve haber incelemesinin

bu arada videoya resmen bittim ya ilk cıkan videonun üstüne kat kat cıkmış gibi geldi bana umarım oyunda böyle olur bide ne zaman cıkcak bilen varmı
  • ışıklandırmalar güzel
    kaplamalar kötü
    +frame rate de ciddi düşüşler var. hd videoda daha belirgin olacaktır.
  • hakanemre öyle bende çekerim gow dan adi ssler sonra veririm buraya ondan sonra olur kötü grafikli oyun
    soruyorum sana hakanemre video varken ben neden sslere bakayım ki.o verdiğin ssler ile videodaki grafikler arasında dağlar kadar fark var
  • @hakanemre34,

Dostum statik resimler yanıltıcı olabiliyor. Keza GeOW'da da durağan resimlerde birçok hata göze çarpabilir ya da bulunabilir. O yüzden oyunlar hakkında en iyi yorumu vermemizi sağlayacak yegane kaynak oyun içi videolardır, videolara göre konuşmak resimlere göre konuşmaktan çok daha mantıklı diye düşünüyorum ben. Çünkü mesela GTA'daki karakter modellemesini alıp Mass Effect'deki ile karşılaştırırsak ME 'in çok daha önde olduğunu görebiliriz. Ama GTA free-roaming bir oyundur, videoyu izlersek dinamik bir dünya içinde o grafiklerin gerçekten kaliteli sayılabileceğini düşünürüz. Resimler ile yapılan karşılaştırmalar çok sağlıklı değildir bence.
  • Şurda video hakkında, oyun hakkında 2 kelime birşey yazacaktım keyfim kactı valla. Nedir bu birbirinize karsı nefretiniz anlayamadım. Sanki oyun yapımcıları babanız kendi mallarınızı savunuyorsunuz.
  • muahah yanlız koray 'a ayıp oldu erif küfür yiyecek çok birşey de yapmadı
  • Arkadaşlar renderlanmış grafik kalitesinde oyun içi grafik şu an pek mümkün değil. Hele bu tarz oyunlarda. Evvela konsolların rami yetmez. Sonuçta bu sahnelerin pek çok kısmı renderlanıp kaplama haline getiriliyor. Önemli olan oyundaki genel his. Atmosfer ve efekt olarak çok büyük ilerleme gözüküyor. Deformasyonlar ve nesnelerin birbiriyle etkileşimlerinde, mermilerin bıraktığı hasarlar da çok başarılı. Tam bir savaş atmosferi yakalanmış gibi duruyor. Animasyonlar da harika.
    Umarım oynanır bir demo çıkarırlar da tadına bakarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silex

ışıklandırmalar güzel
    kaplamalar kötü
    +frame rate de ciddi düşüşler var. hd videoda daha belirgin olacaktır.

Belki oyun içinde görebilirz ki , sanmıyorum video da frame problemi olsun. Yapımcıların ve video yayınlayanların buna dikkat edeceğine eminim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.