Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar söylediğim gibi video iyi atmosfer iyi ama grafik olması gerektiği gibi değil bence pcde gelen crysis in trailerlara bakınca çok daha iyi geliyor grafikleri gözüme hemen yok o oyunu oynamak için 4000 dolarlık pc lazım diye başlamayın sadece fikrimi söylüyorum çünkü pc'de sınırlama yok konsollara göre sonuna kadar zorluyolar o yüzden grafik olarak crysis'in killzone2'yi geride bırakacağına şüphe yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

quote:

Orjinalden alıntı: power2

bir pc kullanıcısı olarak grafikler çok hoş gerçekten, ps3 gücünü göstermeye başlamış,
    bence bu oyuna rakip anca crysis olabilir.

Bu kadarda abartmayalım bence..

ne bakımdan?
  • o kadar çok frame düşmesi varki, bariz görünenleri yazıyorum:

0:43
    0:52
    1:00 (ışık efektinin olduğu an)
    1:12
    1:23
    1:43
    2:14
  • Bu arada küfürlü başlığı ve burdaki küfürleri şimdi gördüm.. Bişey diyemiyorum. Sanal orrtam neticede, gerçek hayatta da yolda yürüdüünüzde ne tiplerle karşılaşıyosunuz, burda ise o tipler muhabette de girebiliyorlar, tek fark bu.. Cevap bile vermeyin. Özellikle koray, tınlama bile. (Biliyorum çok zor ama dene..)

Yalnız arkadaşlar, bazı arkadaşlarımızda da hata var bence, gerek bu başlıkta gerek halo başlıında. İsim vermek istemiyorum çünkü onlar da küfür falan yer. Ama bu arkadaşlar (halo başlığında farklı, burada farklı arkadaşlar elbette) biraz fazla çomak sokuyorlar bence. Biraz ortalık sakinleşsin, sevinen sevinsin, ondan sonra eleştirilerimizi detaylı yapalım. Bu kadar hassas bir ortamda bu derece başkalarına kıyasla 'radikal' yorumlar yapmak işte bu tip küfürleşmeleri getiryor sonunda. Yani biraz dikkatli olalım.. Beğenmeyebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz ama bu başlık altında bari hemen dile getirmeyin, görüyosunuz işte, forum bu tip şeyleri kal-dı-ra-mı-yor.. Anlaştık mı?

• Killzone'un olmamış diye eleştirilmesi tamamen yanlış bence.Çünkü,oyun en kötü ihtimalle 2005 trailerına çok benzio.Animasyonlarında grafiklerine bence süper olmuş.Şunu her 2 konsola ve 2 firmayada eşit uzaklıkta söylüyorum.Killzone2 istediğim fizikleri,grafikleri,animasyonları verdi.

He derseniz ki GeoW'u geçer mi.Bence animasyonlardan grafiklere tokatlar.Efruz'a katılıyorum.HALO3'ü ise izledikten sonra daha sağlıklı yorumlarım.
  • Murat HD video için teşekkürler.

Serhan bende K-lite codec pack var sorunsuz çalıştırdı.
  • o animasyonlar nedir öyle yavolay budur bu arada rainbow six vegas la bu oyunu karşılaştıranlara münasip bi taraflarımla gülüyorum.
  • farklı videolar izliyoruz sanırım... hangi frame düşmesi , Frame Rate mi yazıyor senin izlediğin videonda veya nedir anlamadım aynı video değil ama beim izlediğimle,orası belli (benimkinde saniyeler bile yazmıyor ama ben kronometre tuttum hani oralarda varmı gibisinden :) ) ayrıca sanki bi tek bu uçan makineleri aşşağıdan gösterdiği 40. sn civarlarında bi yavaşlama hissediliyorgibi ama buda sadece acaba mı dedirtiyor, birde HD videosunumu izliyorsun, izlediğinin videonun sıkıştırmasından o kadar eminsin ki videodan olma ihtimalini göz önüne getirmiyorsun bile demek ki...
    quote:

Orjinalden alıntı: silex

o kadar çok frame düşmesi varki, bariz görünenleri yazıyorum:

0:43
    0:52
    1:00 (ışık efektinin olduğu an)
    1:12
    1:23
    1:43
    2:14

• Arkadaşlar şu KZ2 başığını ek başlık naltında tartışsak, konuşsak..?? Mesela bu başlık alrında? Diğerlerini kapatsak.. Kusura bakmasın diğer arkadaşlar tamamen tesadüfi dedim 'bu başlık olsun' diye..

wnchstr'ın mesajı uçmuş bu arada.. Valla daha videoyu izleyemedim, çok pis uyuya kalmışım, yeni kalktım. Şimdi gametrailersdan geliyor. Düşük kalite ama napalım, indiririz bi ara hD'sini.

• arkadaşalar gerçi linki verilmiş ancak hd versiyonu

http://www.gamersyde.com/leech_4052_en.html'den OpenXbox360 serverindan çekebilirsiniz. 2sinide denedim, GT yoğunluktan dolayı şuan aşırı yavaş geliyor. Bu nispeten daha hızlı. Video boyutu 286mb, ona göre
  • Vallahi 10 kere izledim ne frame düşmesi gördüm ne yavaşlama tek gördüğüm DEVRİMDİ!!!
  • Adventure

Ben kötü demiyorum. Hatta oldukça kaliteli görünüyor. Fakat ben devrim niteliğinde olduğunu ve 2005 Trailer görüntülerine yaklaştığını düşünmüyorum. Çok kaliteli olduğu konusunda buradaki herkesle hemfikirim. Fakat 2 senedir bize söylenen sözleri de buradaki çoğu arkadaş gibi direk gözardı edemiyorum. Aynı şeye bakıyoruz ama farklı şeyleri görüyoruz. benim kriterim 2005 trailer sizin kriteriniz sadece oyunun iyi olması. Daha önce bu başlıktan önce açılan bir başlıkta da söyledim. Bence ne Halo Killzone'a ne de Killzone Halo'ya üstün çıkabilir bu gördüklerimden sonra. Benim samimi fikrim budur.
  • YA ARKADAŞLAR ÇILDIRCAM AÇILMIYOR YAW SİYAH EKRAN ÇIKIYOR ÖLE KALIYOR. BAŞKA LİNK VAR MI? YADA BENDE BİRŞEYLER Mİ YÜKLÜ DEĞİL BU TRAILERI İSLEMEK İÇİN. YARDIM LÜTFENNN
  • @seyhanuygur

codecle ilgisi yok. bu başlıktaki ilk mesajda verilen videoyu izledim.o da flash tabanlı bir video zaten. videonun sağ köşesinde de saniyeler yazıyor.
    hd videoyu indiremedim,5kb down hızı gördüm,durdurdum,netin yoğun olmadığı zaman bakar,tekrar gördüklerimi yazarım buraya.
  • Bi indirip izleyip şu hd videoyu ya hergün şu lanet 940bw monitöre küfür ederim ilk defa bir işime yarıyacak..
  • Video hala geliyor. Ama şu frame olayına bişey söylemek istyorum. İzlediğinizin bir video olduğunu, dolayısıyla frame düşmesinin videonun kendisinden de kaynaklanabileceğini unutmayın.. Özellikle düşük çözünürlükte çok olur bu. Yani frame düşmesi oyunun framenini düşdtüğü anlamına gelmez her zaman. Bi izleyelim de videoyu..

Bu arada h264 müdür nedir, o HD'leri açamıyorum. Neyle izleyebilirim Clementine?
  • murat ın verdiği linkteki video 2806 mb değil ya farklı videolarmı? benim çektiğim HD denilen video 65 mb? o fasonsa bunu çekim?

bende bu arada k-lite cocec pack kurim bakim bi video için

quote:

Orjinalden alıntı: Neutral

arkadaşalar gerçi linki verilmiş ancak hd versiyonu

http://www.gamersyde.com/leech_4052_en.html'den OpenXbox360 serverindan çekebilirsiniz. 2sinide denedim, GT yoğunluktan dolayı şuan aşırı yavaş geliyor. Bu nispeten daha hızlı. Video boyutu 286mb, ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 11 Temmuz 2007; 14:36:11 >

• Videoyu şimdi izleyebildim...
    E3 2005 videosundan çok uzak..O detay, kalite kesinlikle yok.Özellikle aynı sahnelerle başlatmışlar iyide olmuş.İki videoyu ard arda izleyince fark çok açık belli oluyor.
    Oyun içindeki grafik detayı ise GeOW dan iyi degil.Hele COD4 ü izlerseniz tarafsız olarak sizde farkedeceksiniz..
    Killzone 2 E3 gibi olmamış.GeOW dan daha iyi diyemiyorum.Ama çevre etkileşimi açısından GeOW dan iyi.Asker detayları olarak GeOW daha iyi diyeyim..
    Aksiyon ve trailer açısından bakmayıp, gaza gelmeden grafikleri incelerseniz sizde görebilirsiniz.

Zaten dedigimiz gibi, o E3 videosu hayaldi..Bu cihazlarla ve ramlerle o seviyeye ulaşmak güç...Crysis şu anda HALO ve Killzone u rahat tokatlıyor.

Kısacası görmedigimiz, karşılaşmadığımız grafikleri sunmuyor...Merak eden Gears of War, GRAW2 açıp oynayabilir..Call of Duty 4 ü bundan daha iyi buldum şahsen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Temmuz 2007; 14:38:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: durin

Adventure

Ben kötü demiyorum. Hatta oldukça kaliteli görünüyor. Fakat ben devrim niteliğinde olduğunu ve 2005 Trailer görüntülerine yaklaştığını düşünmüyorum. Çok kaliteli olduğu konusunda buradaki herkesle hemfikirim. Fakat 2 senedir bize söylenen sözleri de buradaki çoğu arkadaş gibi direk gözardı edemiyorum. Aynı şeye bakıyoruz ama farklı şeyleri görüyoruz. benim kriterim 2005 trailer sizin kriteriniz sadece oyunun iyi olması. Daha önce bu başlıktan önce açılan bir başlıkta da söyledim. Bence ne Halo Killzone'a ne de Killzone Halo'ya üstün çıkabilir bu gördüklerimden sonra. Benim samimi fikrim budur.

İyi de hocam benim de kriterim cHI videosu zaten. YAklaştığını söylüyolar, du bakalım daha göremedim. Ama şunu söylemeliyim, oyun daha bitmemiş. Bu halinde bile bu kadar beğenildiyse, bittiğinde sanırım CGI kadar tatmin edecek gibi..

Yalnız bir gerçek var ki, o CGI'a 5 sene sonra ulaşırlar belki falan diyordukya bazen, anlaşıldıki nerdeyse ulaştılar ve çok salam oyunlar bizleri bekliyor yakın gelecekte. En azından bunun için seiniyorum.. Çok gzüel bişey.

• bi link verin ordan dolması uzun sürüyor. birde şunu sorayım crysis mi iyi kz2 mi? izlemedim ondan.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.