Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu izledim ve 2005 deki videoya yaklaşamamış diyorum.
    Bir kere 2005 deki videodaki takım arkadaşlarıyla yardımlaşma olayı 0
    Grafik kalitesi düşük(askerlerin giysileri,geminin doku kalitesi,duman efekti...)
  • Kesinlikle HD videoyu izlemeden yorum yapmayın.HD video çok daha kaliteli.
  • ilk baş halo tokatlıyordu killzone u şimdi crysis tokatlamaya başladı neden acaba
    Bu arada frame düşmesi diyen arkadaşlara kocaman bir + diyorum.o kıytırık videodan hemen de anladınız frame düşmesini ne adamsınız yaa.yabancı foruma yazın bunları size biyerleriyle gülerler.bi de uzman gibi yorum yapıyosunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

Videoyu izledim ve 2005 deki videoya yaklaşamamış diyorum.
    Bir kere 2005 deki videodaki takım arkadaşlarıyla yardımlaşma olayı 0
    Grafik kalitesi düşük(askerlerin giysileri,geminin doku kalitesi,duman efekti...)

Abi ne kadarını oynadın da yardımlaşma olayı sıfır diyorsun, hem yardımlaşma olayı nasıl olacaktı Graw değil bu oyun. Cutscene'lerde olacak öyle aksiyonlar işte. Ki gayet de güzel 2005 videosundaki panik ve heyecan duygusunu karakterlerde görebiliyoruz. Yardımlaşma derken nedir yani, 2 dakikalık videoda ne yardımlaşması bekliyorsun el ele verip seksek mi oynayacaklar?

Grafik kalitesi bunca arkadaş çok iyi dedi, haydi GeOW kadar değil ya da HALO 3 daha güzel de kabul de '' düşük '' dersen kusura bakma artniyetlisin derim.

• hala halo diyo ya
  • ya bi an xbox360 almaktan vazgeçtim.helal olsun sony'e be valla insanları kandırmıyorlar dediklerini yapmaya çalışıyolar bravo
    ben şu xbox işini biraz daha düşünsem iyi olur ya.videoyu izledim harika olmuş oyun videodan alınan resimler elbette kötü çıkacaktır

biraz tarafsız olmaya davet ediyorum aynen benim gibi
  • bu oyun zorla ban birde ps3 aldırır
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaRCoN

ya bi an xbox360 almaktan vazgeçtim.helal olsun sony'e be valla insanları kandırmıyorlar dediklerini yapmaya çalışıyolar bravo

Bunda ciddimisin acaba..Eğer öyle ise at gözlüğü takmışsın dicem..
  • COD4 HD videosunu da izledim şimdi, KZ2'den başarılı falan değil. Karakter modellemeleri KZ2'de daha iyi, animasyonlar daha iyi, görüş alanı daha büyük ve dinamik. COD4 de çok güzel olmuş bu arada. Ama KZ2 hala favorim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

quote:

Orjinalden alıntı: FaRCoN

ya bi an xbox360 almaktan vazgeçtim.helal olsun sony'e be valla insanları kandırmıyorlar dediklerini yapmaya çalışıyolar bravo

Bunda ciddimisin acaba..Eğer öyle ise at gözlüğü takmışsın dicem..

CGI la hemen hemen aynı bence.xbox360 alcaktım ama amerikadan alcağım için sorun olursa(3 kırmızı) kötü olur.o yüzden içim biraz daha ps3 taraftarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRCoN -- 11 Temmuz 2007; 15:15:56 >
  • EFRUZ filmi durdurup alırsın capture ı...Killzone 2 bir ilk degil.Şu resimlerdede kaplamaların durumu ,AF ortada.Bu kadar heyecan yapmanızıda ben anlamıyorum.
    Call of Duty multi bir oyun ve kesinlikle bundan çok daha iyi görünüyor.Karakter modellemeleri kesin ve kesin GeOW dan ve HALO 3 den kötü KZ 2 nin..
    Videoyu bende izledim.Nesine bu kadar hayret ettiniz, coştunuz anlamadım.Video degil, aç hemen Gears of War unu oyna abicim.Oyun yokmu elinde

İlla resimli ispat etmeyeyim diyorum ama başka türlü anlaşamıycaz sanırım.

Al sana hareketli videodan capture lar.Yanyanada koyabilirsin resimleri

GeOW hala rakipsiz.KZ2 bunlardan iyi diyebiliyormusun açık açık ? Dikkatini çekerim 1 sene öncesinin oyunu neredeyse

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha)

• YAv arkadaşlar bir şeyin iy olabilmes için illaki diğerini kötülemek mi lazım.. TAmam Cod4 de iyidir ama KZ2'deki atmosfer hangi oyunda var? Bir de 7.1 ses ile gelirse tamamdır. 7.1 sistem almak farz oldu PS3 sayesinde.. Göçtük valla ama değer.

Oyun taş gibi arkadaşlar taş, kabul edin. Şu oyunu bayıla bayıla oynamayack adamın niyetinden şüphe ederim.. Lütfen.
  • Keşke şu görüntülere yaklaşabilseydi çok mükemmel olurdu..

• Koray, devasa alanların, kapalı mekanların olduğu, gelişmiş yapay zekaya sahip, animasyonların çok sağlam olduğu, atmosferin geow ile karşılaştırılamayacak seviyede yukarda olduğu, nerdeyse herşeyin parçalanabilir olduğu (düşmanlar dahil) ve henüz bitmemiş olan bir oyunu karşılaştırıyosun yalnız. BEn de buna dikkatini çekerim.

Geow grafikten başka birşey veremedi, tüm dünya biliyor bunu. Oyun kısa aynı zamanda.. Hikaye desen zaten.. Bi kaldı grafikleri malesef, geçekler bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

YAv arkadaşlar bir şeyin iy olabilmes için illaki diğerini kötülemek mi lazım.. TAmam Cod4 de iyidir ama KZ2'deki atmosfer hangi oyunda var? Bir de 7.1 ses ile gelirse tamamdır. 7.1 sistem almak farz oldu PS3 sayesinde.. Göçtük valla ama değer.

Oyun taş gibi arkadaşlar taş, kabul edin. Şu oyunu bayıla bayıla oynamayack adamın niyetinden şüphe ederim.. Lütfen.

Sen COD4 izlememişsin Adventure...Atmosferin, aksiyonun kralı var.Nasıl hangi oyunda var ? HALO3 deki aksiyonları görmedinmi peki ?

Hayır abicim, bak PS3 almak için sebep arıyorum, neden begenmeyelim oyunu hakikaten benzersiz olsa ? Ciddiyim, beklentim gibi olsa KZ2, alacaktım PS3 ama degil...Almak için halen sebep çıkmış degil.Gears of War şu oyunu geçiyor grafik kalitede.Etkileşim vs olaylarında KZ2 önde ama karakter detayında filan benzersiz demeyin.Biraz objektif olun.Kendinizi inandırmak için ugrasıyorsunuz gibi geliyor.

edit : Adventure hakikaten fan ayarında yorumların var.Gears of War grafik haricinde nasıl birşey veremedi yahu.Bide dünya biliyor demişsin haha.Ondan yüksek puan alan başka bir oyun varmı ? Insane de oyna bakayım kaç saatte bitiriyorsun ? Multisi müthiş.Yani biraz objektif yorum yap.Bari GeOW a laf etme.Karakter modellemesi, grafik kalitesi açısından KZ2 GeOW kadar olamamış.Ayrıca bakalım KZ2 begenmediğin GeOW un yanına ne kadar gelebilecek puanlamalar açısından.

Ayrıca KZ2 videosundada ben geniş bir alan görmedim, geniş alan, serbestlik görelim onuda konuşuruz.Etkileşimi söyledim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Temmuz 2007; 15:26:51 >

• Koray bunlar da Halo videosundan.

Bunlar da videodan durdurularak alınmış, o zaman bunlar üzerinde de konuşalım değil mi?

Resimlere bakmayalım diyorum resimlerden söz ediyorsunuz hala. HD videolar varken hiç gerek yok.

GeOW konusunda hemfikiriz çıkışı üzerinden geçmesine rağmen harika bir oyun. Ama elma ile armutu da kıyaslayıp durmamak lazım. Burada kapıştırdığımız oyunların hepsi zaten klasik.

GeoOW'u bir kenarı bırakalım, Halo 3 KZ2'yi mahvedecek diyordun etti mi sence? Kendi ağzınla söylüyorsun GeOW rakipsiz diye. Etti dersen kendinle de çelişmiş olacaksın.

• hakanemre,

O görüntülere yaklaşıldı zaten.. Siz kabul etmiyosunuz bence. Aynı olsa görüntüler bu sefer de keşke daha iyisi olsaydı diyecektiniz, bunun sonu yok. HAkkaten gülüyorum sadece.. Olmaz ki bu kadar. Daha 2 hafta evel killzone bırakın bu görüntüleri %50'sine yaklaşsa yine iyi diyen insanlar şimdi CGI'ya yakllaşsaydı diyor.. Merak etmeyin, oyun çıktığında belki de geçecek.. Siz değil miydiniz killzone 2 trailer aslında yapılabilir, son oyunları görünce buna inanıyorum diyen? Lütfen biraz asabır. KZ 2 son nokta olabilir çıktğı an..
  • Oyun süper, ters yönde eleştiri yapanlar birazda adamların emeklerine saygı duyup gerçeği kabullenseler fena olmaz.Özellikle bi kaç şahıs sanki sony gece kondularını yıkmış gibi düşman olmuşlar adamlara, nedir anlamadım.EMEĞE SAYGI.
  • HD video 'u izleyin beyler..

Öyle yorum yapın. İnanılmaz gerçekten.
  • Video ortada yabancı forumlar deseniz çalkalanıyor gözümüzle gördüğümüzde ortada, GeOW'da draw distancela ilgili sorunları dile getirenler sizdiniz ağaç kaplamaları bina kaplamaları yaklaştıkça yükleniyor diyenler. 2005'te vaad edilen neyse verildiği açıkça ortada hadi biz kendimizi inandırıyoruz herhalde yabancı forumlardaki yüzlerce adamda bizimle ağız birliği yapmış olsa gerek..

E3'ün galibi Sony gözüküyor konferansı bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.